Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

RE:SOURCE RETREAT

GETUIGENISSEN

Programma Re:Source Retreat

Wat onze deelnemers zeggen over de Re:Source Retreat

Fijne omgeving, me-time, structuur met beweging – food – mindset. Ijsbad: super ervaring, zou ik zelf nooit doen alleen.
– Nicolas
In 4 dagen worden alle pijnpunten aangeraakt, opgepakt, uitgelegd, door jezelf bekeken, plek gegeven en aangepakt. Na 4 dagen uit je ratrace getrokken en met gezonde bagage weer goed voorbereid op pad.
– Marije R.
Concept zelf is een grote meerwaarde omdat je uit de dagelijkse sleur getrokken wordt en met een groep gelijkgestemden aan jezelf werkt. Persoonlijk was ik zeer grote fan van de workshop rond weerstand, omdat ik daar een ‘aha-erlebnis’ heb gevoeld. Grote fan van ijsbad.
– Danika P.
Originele insteek. Top-teachers. Variatie vermijdt verveling of over-exposure.
– M. M.
Onderdompeling in verbinding, informatie, beweging en lekkere, gezonde voeding, met nodige respect voor ieders voorkeuren. Een uitnodiging, geen bootcamp.
– Aranka
Heel goeie begeleiding van ervaren mensen. Ik had geen ervaring om in een groep gecoacht te worden, maar werd overal in betrokken. De coaches hadden aandacht voor iedereen. De cursus is zeer professioneel samengesteld voor iedereen. Leren samenwerken zat er ook automatisch in.
– Claire
Wat ik meeneem: veel nuttige info, veel bijgeleerd, qua voeding en wat voeding met je lichaam en geest doet.
– Bernard