Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij Team Loopbaan

Marjan daagde me op verschillende manieren uit om op een frisse manier na te denken over mijn loopbaan. De oefening om te tekenen wat ik dacht (in plaats van het voor de zoveelste keer uit te leggen met woorden) was een echte eye-opener.
– Annick
Ik ervoer Jürgen als een coach met veel ervaring, oog voor detail en het hart op de juiste plek. Hij nam ruim de tijd om samen met mij op weg te gaan. Jürgen was heel vriendelijk en was met al zijn aandacht bij de sessies. Ik apprecieerde ook heel erg zijn eerlijkheid. Ik kreeg telkens een energieboost van onze gesprekken, ook al had ik niet altijd het gevoel dat ik wist waar ik stond na een sessie. Maar dat is waarschijnlijk een kenmerk van op weg zijn? Na de sessies had ik wel een hele boel handvaten en inzichten over mezelf op zak. Waarvoor dank! Merci om even naast me te wandelen, nu ga ik wat aangesterkt terug mijn eigen weg.
– J. V.
Super dame, die ik reeds kende van mijn coachopleiding voorbije zomer. Dank zij Bruna heb ik finaal de stap gezet om coach in bijberoep te starten.
– Kris D., Leerkracht
Tom was een geweldig goede coach. Hij zorgde voor een mentaliteitswijziging en zette me zo op het juiste spoor om met enthousiasme, overtuiging en gedrevenheid de dingen aan te pakken. Hierdoor ben ik concreet aan de slag gegaan om m’n eigen plan (dat al lang op de planken lag) waar te maken.
– Katrien
Ilse heeft een no nonsense aanpak, volledig gebaseerd op jouw specifieke vraag. Ze gaat aan de slag met verschillende technieken, wat variatie in de training brengt en inzicht in jezelf. Danzij de loopbaancoaching heb ik op mijn werk duidelijk mijn noden kunnen verwoorden: er werd naar geluisterd en actie ondernomen. Ilse is een hele fijne loopbaancoach met een pak ervaring, zowel professioneel als persoonlijk.
– Hilde Q., Sales Assistant
Tom straalt een aanstekelijke een positieve vibe uit en heeft ontegensprekelijk voor enkele doorbraken gezorgd.
– S. V.
Het was zeer waardevol om bij een intens en geconcentreerd gesprek eens de blik op mijn werktoekomst scherp te zetten. Merci!
– Marian R., Advokaat
De sessies van Tom plaatsten mij een spiegel voor en durfde me confronteren met mezelf. Hij hielp mij om richting te geven in mijn carrière, maar ook de balans tussen werk en privéleven te behouden.
– Hilde C.
Bij Tom voelde ik me direct op mijn gemak. Hij komt snel tot de kern van de zaak en ziet werkpunten en daagt je uit. Dat is soms confronterend, maar door zijn menselijke aanpak nooit dwingend. Ik kom hier gemotiveerd uit. Ik ben heel blij dat ik voor yourcoach heb gekozen. Aanrader!
– Dries D.
Nog steeds zo zalig in mijn nieuwe job (zelfde bedrijf). Onlangs kwam ik een buurvrouw tegen die ik al lang niet meer gezien had, en ze zei dat er iets aan mij veranderd is. Maar “tuurlijk dadde”, ik ben veranderd van job. Awel ja gaf ze aan, je ziet er zo ontspannen uit. Niet gelogen, nog steeds “geen problemen”, enkel vrijheid, energie en positieve vibes. Dank je wel Ilse voor de zo verhelderende, en ook confronterende momenten, enkel zo kon ik ze meenemen en voor mij dan, voelen wat goed voelt.
– Sylvia, Sales
Brenda Utterwulghe weet als geen ander om werkpunten te spotten en coacht op een hele constructieve en empathische manier. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik weet nu beter waaraan ik moet werken om als ondernemer te groeien.
– Mieke G., Zaakvoerder
Ik had het gevoel dat Karolien heel goed aanvoelde waar ik naar op zoek was en zich zeer goed kon inleven in mijn loopbaanparcours en -wensen. Ze gaf me inzichten in bepaalde mechanismes en kon bezorgdheden herkaderen zodat ik ze anders kon bekijken.
– Lien V., Arbeidsconsulent
Loopbaanbegeleiding bij Ida is voelen, bewegen naar een nieuwe uitdaging! Je komt telkens met energie buiten, energie nodig om verandering teweeg te brengen.
– Mieke
Ik ben zeer blij dat ik loopbaanbegeleiding heb gevolgd bij Yourcoach en dit omwille van de goede begeleiding door Jürgen. Hij heeft voordien uitgebreid de tijd genomen om me informatie te geven over de begeleiding. Nadat ik voor Yourcoach gekozen had, heb ik voldoende tijd gekregen om de loopbaanbegeleiding te volgen (verspreid over meerdere weken). Ook tijdens de sessies werd ruim de tijd genomen om de begeleiding te doen. Dit werd op maat van mij gedaan en niet volgens strikte richtlijnen. Er werd niet met ellelange vragenlijsten gewerkt maar een persoonlijke aanpak werd gehanteerd. Ik ben absoluut tevreden en raad deze begeleiding aan iedereen aan voor wie dit van toepassing kan zijn.
– H. J., Senior consultant
Intensief, leerrijk en bovenal confronterend hoe bepaalde zaken een eigen leven leiden als je het niet in de hand hebt. Een aanrader om eigenwaarde en zelfkennis te leren ontdekken.
– Jorun V.
Ik heb zeer veel gehad aan de persoonlijke en directe aanpak van Karolien. Dat is wat ik nodig had, even wakkergeschud worden. Mensen die op zoek zijn naar loopbaanbegeleiding stuur ik zonder twijfelen haar richting uit!
– Ewaut G., Projectmanager
Brenda laat je stilstaan bij wat als mens en ondernemer (en de combinatie van beiden) belangrijk is, geeft je nieuwe inzichten en nuttige tips. Na een sessie bij Brenda kom je met een voldaan, rustig gevoel en nieuwe ideeën buiten en kan je met volle kracht vooruit met je plannen & passies. Een top-coach!
– Valerie D., Zaakvoerder
Jürgen slaagt erin om op – niet confronterende manier – je als coachee te confronteren met jezelf. Op een zeer zachte manier zorgde hij er voor dat de keuzes die ik moest maken plots helder en duidelijk werden. Zonder oordeel, maar met interesse en respect, stelde hij mij de juiste vragen die mij naar de kern van mijn conflict brachten. En dan wordt beslissen plots heel gemakkelijk.
– D. S., Directeur
De loopbaanbegeleiding was heel leerrijk en heb heel veel bijgeleerd. Mijn doelstellingen werden volledig ingewilligd en bij bijkomende vragen werden deze vlot en vlug beantwoordt. Echt een aanrader.
– Marijke F.
Warme, betrokken én realistische coaching. Heel veel nieuwe inzichten uit verschillende invalshoeken; heel aangename ervaring!
– K. N.
Bij jullie ben ik terechtgekomen wanneer ik een moeilijke periode doorstond op werkvlak. Ondanks je het als persoon uiteindelijk ‘zelf’ moet doen, was jij wel diegene die me een ander licht bracht op mijn manier van kijken naar mijn werkcontext, je bracht me inzichten waar ik zelf niet toe gekomen zou zijn, en je leerde me ‘verlichter’, ‘genuanceerder’ met de werkcontext om te gaan. En bovenal: je hebt me verder doen groeien in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil bereiken, maar dit keer op een manier dat ik waakzaam ben over mijn eigen grenzen. Bedankt Tom!
– Bieke
Ik kwam voor de eerste maal in contact met loopbaanbegeleiding en was heel tevreden over de concrete en efficiënte aanpak van Karolien. Na 3 sessies was het duidelijk waar ik naartoe wilde dankzij de gerichte vragen die ik diende te beantwoorden. De feedback van Karolien gaf me heel veel inzichten en haar enthousiasme moedigde me aan om mijn eigen pad te bewandelen.
– K. G., CEO
Niet goed wetend wat ik moest verwachten van de loopbaanbegeleiding, stapte ik met een klein hartje de praktijk van Karolien binnen. Ik werd onthaald door een vriendelijke dame die je meteen op je gemak stelt. Ze luistert naar je verhaal, pikt signalen op en slaat de nagel op de kop! De eerste sessie gaf mij al wat meer inzicht in hoe ik mijn zoektocht naar een nieuwe job beter kon uitstippelen. Ik kreeg een opdracht mee naar huis die mij nog verder aan het denken zette. De opdracht en de tweede sessie hebben mijn ogen geopend en gaven mij al meer vertrouwen dat het goed komt en dat ik meer kan dan ik zelf denk. De sessies waren heel verhelderend en hebben mij meer inzicht gegeven in wie ik zelf ben en wat ik graag doe en dus ook welke richting ik moet uitgaan! bij aanvang van de loopbaanbegeleiding zag ik door het bos de bomen niet meer, … . Karolien leerde mij om eerst de bomen afzonderlijk te zien en daarna het bos in zijn geheel te bekijken en daar is ze zeer goed in geslaagd! Bedankt voor de boost en het zelfvertrouwen die je mij gegeven hebt Karolien!
– Evelien
Tom, ik wilde je nog even bedanken voor de meer dan voortreffelijke coaching eerder dit jaar. Was snel van ’t straat, en nog beter: ik ben doodgelukkig. Zit hier volledig op mijn plaats. ’t Blijkt ook echt een zeer uitdagende job te zijn met nogal wat pak aan. Eindelijk, want tot nu zat ik in feite altijd wat op mijn honger. Het zotste van al is dat deze eeuwige twijfelaar weinig of geen faalangst voelt. Ook dat heb ik aan je coaching te danken. Eén ongelooflijk grote merci dus!
– R. V.
Deze sessies gaven me een volledig andere inkijk in mijn zoektocht naar meer voldoening in mijn job en of het aangeraden was om te veranderen (wat ook gebeurd is). Tot op heden nog geen seconde spijt van gehad. Ik weet meer dan ooit van tevoren wat ik wil en waar ik naartoe wil werken en Brenda heeft me hierin erg goed begeleid. Ze heeft me inzichten gegeven over hoe bepaalde zaken aan te pakken waar ik voordien niet bij stil stond. Ik kijk nu vol enthousiasme uit naar mijn toekomst in mijn carriere.
– V. T.
Er waait eindelijk een frisse wind door mijn carrière. Mede dankzij Tom zijn kordate aanpak heb ik eindelijk het lef om mijn ontslag te geven, de gouden kooi van de ambtenarij te verlaten en te doen wat ik echt wil doen. Merci Tom!
– E. N.
Ik kwam eerlijk gezegd als een hoopje miserie aan bij de eerste sessie, iets wat nog vers in mijn geheugen ligt… Uit de eerste sessie kwamen er al signalen dat ik niet deed wat ik wou doen, al lag mijn toenmalige job het wel in de lijn van mijn vorige jobs. Ik heb de woorden van Jürgen na de eerste sessie, dagelijks opgezegd voor mezelf, en ben beginnen jagen naar mijn droom. Ik moest en ik zou mijn eigen goesting doen, wat de buitenwereld ook dacht… Nauwelijks enkele weken later heb ik mijn ontslag gegeven en ben ik zelfstandig geworden in hetgene wat ik graag doe en goed kan (en het verdient nog goed ook, bedankt voor de verhalen van minder succesvolle start-ups). Fier als een gieter kwam ik naar de 2de sessie, ik kon mijn verhaal uit de doeken doen, en eerlijk, ik zag een fiere coach in het zeteltje zitten. Ik wist wel wie ik was, en wat ik kon, maar ik had een spreekwoordelijke “shot onder mijn gat” nodig om het ook te wagen. 1000x dank Jürgen, voor het luisterende oor, voor de kleine dingen uit me te halen die me doen beseffen wie ik ben, voor de goede raad en tips voor de toekomst, voor de vele bekertjes water die me hielpen me met horten en stoten uit te drukken waar ik naartoe wou, voor de momenten dat je misschien een beetje als vader de weg toont aan zijn kind, 1000x bedankt. (krop in mijn keel) Tot de volgende…
– R. S., Ondernemer
De transformatie die ik met Joke heb gemaakt is enorm: ik startte onzeker en zoekend en kan 6 maanden later zeggen dat mijn eerste boek verschijnt en ik duidelijker dan ooit weet waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Joke hielp me naar inzichten waar ik lang heb vastgezeten. Bedankt Joke!
– Natasha D., Auteur
De coachingsessies waren voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik stond op een punt dat er heel wat aan het gebeuren was en ik kon niet meer helder denken, ik bleef maar wat rond zweven in een eindeloze spiraal zonder echt mijn doelen te bereiken. In de sessies heb ik vooral mezelf wat beter leren kennen en hoe ik correcter kan handelen in sommige uitdagende situaties die ik op het werk/dagelijkse leven ervaar. Ik pas elke dag wel iets toe die ik heb geleerd en het heeft mij ondertussen veel meer rust gegeven, alsook heb ik een paar belangrijke knopen kunnen doorhakken. Ik kan dit aan iedereen aanraden, ook al is de stap voor sommigen misschien vrij groot, maar gewoon al eens gehoord worden geeft zo een voldoening. Heel dankbaar dat ik deze tijd voor mijzelf heb genomen, want uiteindelijk zijn dit maar kleine stappen die de rest van mijn leven positief zullen beïnvloeden. Bedankt Jürgen!
– Koen, Sales Assistent
Een must om op regelmatige basis coaching in te boeken. Tom geeft op een rustige, verstaanbare en constructieve manier toe te passen coaching tips. Hij weet op een zeer korte timing je vertrouwen te winnen. Zeer hulpvol dat hij zo snel kan vinden waar aan gewerkt moet worden en laat je dit zelf ondervinden. Het was een zeer verrijkende ervaring. Dit niet enkel op professioneel maar ook persoonlijk vlak.
– Stein, Project Director
Deze sessies waren voor mij een verrijkende en motiverende ervaring ervaring. Tom slaagde erin om meer helderheid te scheppen in mijn doelen en motivaties. Bedankt!
David
De website van YourCoach vermeldt de ‘integere aanpak’ van Tom. Geen praatjes, wel de nagel op de kop. Bij loopbaanbegeleiding had ik een eerder ‘procedurele’ aanpak verwacht, maar Tom werkt op maat en voelt je feilloos aan.
– L. D. W.
Ik kan dit iedereen aanraden! Toen ik begon bij Tom, twijfelde ik enorm aan mezelf, wist ik niet meer waar ik heen wou en zat mijn zelfvertrouwen behoorlijk onder het vriespunt. En het strafste was dat ik dat niet eens zelf besefte. Ik heb terug rationeel leren nadenken over mijn carrière opties en heb mijn zelfvertrouwen terug gevonden. Na deze loopbaanbegeleiding kan ik terug op sollicitatiegesprek met rechte rug en een duidelijk beeld van wat ik wil en kan. Bedankt!
– Eline
Voor mij waren de sessies nuttig. Frank is een rustig en beredeneerd mens, die je de kans biedt om uit je woorden te komen, en die je begeleidt in een bepaalde richting zonder je echt te sturen in die richting. Aanrader!
– K.
De moeite waard om je eens te laten coachen. Heb interessante inzichten gekregen die mijn situatie uiteindelijk in beweging hebben gezet. Heb duidelijkheid verwonnen, beweging en zie nieuwe deuren voor mijn toekomst. Echt een heel interessant parcours, afgelegd met Tom.
– Alice
De coachsessies met Tom waren stuk voor stuk waardevol, hebben mij veel inzichten gebracht en bovenal de nodige handvatten om in de praktijk daadwerkelijk de volgende stappen te zetten richting mijn droombaan. Zonder de coaching was het een stuk moeilijker geweest voor mij om de baan te krijgen die ik nu heb. Hartelijk dank voor deze ondersteuning.
– Martijn
De coaching bracht me helemaal bij mezelf en helderheid in wat ik al bereikt heb en verder wil bereiken, met een duidelijke visie hoe. Ik ging elk van de drie sessies buiten met sterke inzichten en heb nu veel zin om er voluit voor te gaan.
– Mira F.
Ik vond het fijn dat Ilse na elke sessie een neergeschreven samenvatting gaf van ons werk. Waarden en Competenties nog eens neergeschreven zodat ik deze kan aftoetsen met de jobs die ik in mijn hoofd heb. Ik ben toe aan een nieuwe wending. Mijn hoofd draait soms nog tussen werknemer of zelfstandige worden. De meerwaarde is dat ik nu concreet als een contract beschreven heb wat de eerste stappen moeten zijn. Ilse heeft me geholpen om nu over te gaan op een realistische aftoetsing van de feiten om zo verder mijn pad te vinden en een job die ik met fun en passie zal tot een topjob maken. Daarbij wordt ook een EN verhaal als realistisch aangegeven.De tijd van dagdromen is voorbij. Now you go girl, zo voelt de energie die ik uit de sessie hebt overgehouden.
– Katleen V.
Joke heeft me vertrouwen gegeven om mijn droom toch achterna te gaan. Ze heeft me tools gegeven waardoor ik niet meer in mijn eigen valkuilen kan vallen. Zelfvertrouwen is opgekrikt en ik geloof in mijn kwaliteiten. Daardoor durf ik er nu echt voor te gaan.
– Nathalie G., Kinesitherapeut
De tijd vloog voorbij! Wat er aangereikt werd was het resultaat van de begeleide zoektocht naar mijn ‘competenties’, ttz mijn sterkten en valkuilen, gecombineerd met mijn drijfveren. Ilse prikkelt met de diepgaande vragen, niet om je te laten twijfelen, wel om te versterken wat aanwezig is. Ik ben 100% tevreden over het bereikte resultaat.
– Sonja
Er werd geluisterd en op een correcte manier ingespeeld op de vragen en de begeleiding die ik voor ogen had.
Het traject heeft me geholpen om heel zelfzeker op sollicitatiegesprek te gaan. Deze werd dan ook positief onthaald en werd beloond met de ‘ultieme droomjob’.
Er zijn een aantal valkuilen duidelijk geworden wat heel nuttig is, verder werd een dosis aan zelfkennis naar boven gehaald. Aandachtspunten die toch wel belangrijk zijn om succesvol in een job te staan.
– M. B., Regiomanager
Een leerrijke ervaring! Niet alleen leer je meer over jezelf maar krijg je ook hulp om een hele stroom aan gedachten en plannen om te zetten naar iets concreets en deze te toetsen aan de realiteit. Een pluspunt voor mij persoonlijk in de samenwerking met Tom was het feit dat hij ook in een internationaal sales milieu heeft gewerkt en zo heel goed weet hoe het spel daar gespeeld wordt.
– B. D.
De ervaring met mijn loopbaancoach is zeer positief verlopen. Jürgen luistert eerst naar jouw verhaal en met behulp van oefeningen, gesprekken, feedback en opdrachten zorgt hij ervoor dat je het noodzakelijke inzicht krijgt in jezelf en je uiteindelijke doelen op professioneel vlak. Dit alles gebeurt op een zeer rustgevende manier en op je eigen tempo. Ongetwijfeld een aanrader voor mensen die zoals ik met veel vragen zitten en ‘stilstaan’ in hun huidige loopbaan. Een externe visie van iemand met reeds verschillende ervaringen was hierbij voor mij van groot belang. Gedurende deze sessies heb ik dan ook tips en aandachtspunten gekregen die zeker nuttig zijn bij de verdere uitbouw van mijn loopbaan.
– S. D.
Het was een meer dan nuttige loopbaanbegeleiding. Ik heb nu meer inzichten gekregen in mijzelf en in het aanpakken van de toekomst. Bedankt Tom!
– Bruno H.
Mijn coaching-sessies met Benjamin waren persoonlijk, geen theoretisch gewauwel maar efficiënt, to-the-point en gericht op mijn situatie. Hij heeft me doen inzien dat mijn huidige job nog steeds aansluit bij mijn interesses maar dat ik moet leren omgaan met een aantal zaken, een paar dingen anders aanpakken. Dit klinkt niet wereldschokkend en dat is het ook niet, maar soms is het goed dat iemand je bij de hand neemt en je helpt om luidop te zeggen wat je diep vanbinnen al weet. Om er daarna mee aan de slag te gaan.
– K. B.
De loopbaancoaching van Jürgen heeft mij rust, steun en inzichten bij gebracht in mijn beslissingsproces om mijn werk definitief los te laten. De keuze om eindelijk volledig te gaan voor mijn droom, een eigen praktijk als coach was moeilijk maar bevrijdend. Vooral de oefeningen rond eigen waarden waren voor mij erg helpend en verhelderend. Het bewust worden van die waarden en het besef dat zij het fundament vormen van mijn missie geven mij energie om de weg die ik heb ingeslagen vol vertrouwen verder te bewandelen. Dank hiervoor.
– Claire M.
Martien heb ik ervaren als een supercoach die mensen weet te doorgronden. Ik heb een veel beter inzicht gekregen in wat mijn werkpunten en kwaliteiten en gaven zijn. Heel tevreden, top.
– Mieke R.
De sessies die in in het kader van mijn loopbaanbegeleiding bij Karolien volgde, hebben me heel veel geholpen. Zonder het geven van lesjes of voorgekauwde theorietjes wist Karolien me door te luisteren en daarop gerichte vragen en feedback zelf tot een aantal belangrijke inzichten te komen. Daarna kreeg ik een aantal zeer bruikbare tools om op basis van deze inzichten een aantal zaken in de praktijk om te zetten, met hele concrete doelen en haalbare stappen. Wat voor mij ook zeer belangrijk was, is dat ik me tijdens deze sessies op mijn gemak voelde door stijl van communiceren van Karolien, zonder vooroordelen en met veel interesse voor je persoonlijk verhaal.
– D. R.
Tom verstaat de kunst van het coachen: nooit opdringerig of betweterig, nooit met ‘goedbedoelde tips’, steeds met veel tijd, ruimte en respect voor mijn verhaal, en toch steeds met een frisse herkadering, een nieuwe input of een kritische blik. De coaching was een échte herbronning voor mij.
– S. W., Leerkracht
Ik heb mezelf beter leren kennen. Brenda heeft mij doorheen mijn ‘knelpunten’ geloodst en het resultaat is bruikbaar in de praktijk. Een gedreven coach met kennis van zaken.
– Filip B.
Mooie eerste ervaring met een personal coach, eye opening, out of the box tools gekregen, intrigerend, keuzes maken, proberen en falen, proberen en slagen, knopen doorhakken, constateren, visualiseren, concreet. Ik ben er nog niet, maar wel helemaal op weg, op de goede weg 😉 Bedankt Tom, je hebt een warm plaatsje in mijn hart gekregen.
– A. C.
De coaching van Tom heb ik als heel goed ervaren. Ik onthoud vooral de positiviteit in de coaching, positief denken helpt je een stap vooruit. De loopbaanbegeleidng was op maat wat niet zo evident is. Kortom: ik kan iedereen aanraden om coaching te volgen bij YourCoach, topbureau!
– O. T.
De coachingsessies met Jürgen waren een enorme verrijking voor mezelf. Jürgen is erin geslaagd me het groter geheel te laten zien.
Op een zeer aangename manier werd me een spiegel voorgehouden en ben ik tot de nodige inzichten gekomen om verdere stappen te zetten. Jürgen is een hele fijne, warme mens, een echte TOPCOACH.
– Stefanie L., HR
De loopbaanbegeleiding heeft mij nog meer duidelijk gemaakt wat ik belangrijk vind bij een job. Tom is een inspirerende coach die aanzet tot actie. Hij heeft mij ondermeer doen inzien dat kiezen voor een welbepaalde job geen finale keuze hoeft te zijn en dat je niet bang hoeft te zijn om dingen te proberen en uit te zoeken.
– B. R.
Ik ben heel tevreden dat ik de loopbaanbegeleiding bij Ilse heb gevolgd. Ik zou het iedereen die twijfels heeft bij zijn huidige job zeker aanraden. Voor de kostprijs moet je zeker niet twijfelen, via loopbaancheques kost het je echt bijna niets. Mijn loopbaancarrière beperkt zich tot 5 jaar, maar toch was het al zeer nuttig. Over de 3 sessies heen kreeg ik antwoorden op de vragen waarmee ik al een tijdje speelde: past mijn huidige job bij mij, wat zijn mijn sterke en zwakke competenties, aan welke waarden hecht ik veel belang, hoe ga ik om met toekomstige groeimogelijkheden. Dankzij Ilse kon ik mijn gedachtenkronkels en gemengde gevoelens bij mijn vorige en huidige job eens mooi op een rijtje zetten. De sfeer was heel open en het deed deugd om heel eerlijk te kunnen praten over mijn vorige job en de twijfels die daarbij zijn ontstaan. Ik weet nu dat mijn huidige job, ondanks de lage werkzekerheid, goed bij me past en kan nu ook op een meer gestructureerde manier vacatures beoordelen op hun geschiktheid voor mij persoonlijk.
– Sophie
Mijn ervaring met de loopbaanbegeleiding is over de gehele lijn zeer positief! Al vanaf de eerste sessie werd al snel duidelijk welke richtingen ik uit kon op professioneel vlak. Ik voelde me al lang ‘gevangen’ in mijn job maar dankzij Karolien leerde ik de dingen op een andere manier benaderen. Ik heb nu een doel waar ik naartoe kan werken. Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om loopbaanbegeleiding te volgen en zou het zelfs de meeste mensen direct aanraden!
– Kevin
In 3 sessies enorm veel progressie gemaakt bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging voor mijzelf! Tom is energiek, vakkundig, kritisch, doeltreffend en zeer hartelijk. Ik heb er enorm veel vertrouwen in dat ik mijn nieuwe doel ga bereiken en zonder hulp van Tom was ik absoluut niet zover geraakt. Ik zou ook zeker vrienden en bekenden aanraden om niet lang rond te lopen met hele belangrijke vragen omtrent je carrière, maar juist hulp in te schakelen. Dit brengt je zoveel méér!
– Marieke
Elke sessie was op zich uniek, voelde aan als ‘op mijn maat’: uitdagend én haalbaar. Telkens kwam ik terug met ‘goesting’ om volgende stappen te zetten. Ik ben zo dankbaar voor de groei die ik doormaakte dankzij de scherpe, snelle en to-the-point coaching van Benjamin. Van harte dank!
– Ida
Tijdens onze sessies hadden we besproken dat ik graag het nieuwe jaar zou ingaan met een nieuwe job liefst in de natuurlijke voedings- en gezondheidswereld. Je zal je wel herinneren dat ik het voor onmogelijk achtte gezien mijn jarenlange ervaring in de IT-wereld, maar het is mij dan toch gelukt. Dit door ‘IT’ achterwege te laten en te focussen op mijn jarenlange ervaring in de Sales-wereld en mijn studies bij de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, 2 passies die samenkomen, zoals jij mij duidelijk hebt gemaakt tijdens onze sessies.

Ik ben heel blij om aan te kondigen dat ik in januari mag starten bij *** als Sales Director, ik word verantwoordelijk voor enkele gezondheidsproducten. Hierbij wil ik jou dan ook van harte bedanken voor jouw motiverende coaching sessies, de inzichten die ik hierdoor kreeg en vooral ook om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Daardoor ben ik ervoor gegaan en heb ik er inderdaad iets leuks van gemaakt!

– Cathy S.
Voor mij was het een heel zinvolle coaching, belangrijk om meer inzicht te krijgen in mijzelf en om te zien dat er misschien meer mogelijkheden zijn dan je soms aanneemt.
– Annelies
Het was een heel boeiende ervaring. Ik ben flink vooruit gegaan in verschillende situaties waar ik vragen had. Tom heeft mij dingen doen inzien waar ik ervoor geen zicht op had. Ik heb mijzelf beter leren kennen en leren omgaan met situaties waar ik voorheen niet kon mee omgaan en ik ook niet wist hoe ermee om te gaan.
– Wim D.
Na drie sessies loopbaanbegeleiding ben ik tot zeer heldere en duidelijke inzichten gekomen. Ik zag plots veel meer mogelijkheden op professioneel vlak, er ging als het ware een nieuwe wereld open. Reeds tijdens de coaching heb ik de koe bij de horens gevat: op zoek naar vacatures die beantwoorden aan mijn interesses/capaciteiten én meteen solliciteren. Ervoor gaan! Ik ben me ook zeer bewust geworden van mijn competenties/kwaliteiten en bovendien voel ik me ook in staat om die in de verf te zetten naar de buitenwereld toe. Een must als het op solliciteren aankomt! Zeer tevreden en dankbaar kijk ik op deze coaching terug. De opgedane inzichten zijn voor het leven! Een aanrader!
– Katrien
Mijn loopbaanbegeleiding was uitdagend en interessant, het deed me terug nadenken over de juiste zaken. Ik heb concrete zaken bijgeleerd die onmiddellijk in de praktijk zijn om te zetten; het blijft niet bij theoretische achtergrond. Ik ga de aangeleverde ‘kapstokken’ nog vaak gebruiken.
– Evelyne K.
Bedankt voor de begeleiding, bedankt voor jouw eerlijkheid en openheid. Ik kreeg de ruimte om helemaal mezelf te zijn. Uit onze sessies neem ik heel wat nieuwe inzichten mee. Coaching is de manier om alles eens op een ‘rijtje’ te zetten.
– Bram, Business Manager
Eigenlijk verlang ik al jaren naar een nieuwe wending in mijn leven, en aangezien ik al vrij goed weet wat ik wil, had ik niet zozeer een coach nodig om op zoek te gaan naar iets nieuws dat bij me past, maar om het begin van een nieuwe beweging te markeren en mezelf in ‘gang te zetten’. Mijn coach Ilse heeft dit zeer goed aangevoeld, en heeft ook vrij snel gedetecteerd dat mijn ‘faalangst’ ook iets was waar zij, samen met mij, aan wilde werken. Met behulp van enkele interessante technieken, die ik nog niet kende, heb ik duidelijk gezien hoe gelukkig het mij kan maken als ik in mijn krachtveld ga staan, en hoe alles weer ’troebel’ wordt als ik luister naar mijn angsten, die dikwijls ook maar krakkemikkige constructies zijn, het niet waard om er téveel aandacht aan te besteden. Samen hebben we ook een plan gemaakt voor de toekomst en aangezien het neergeschreven staat en door ons beiden ondertekend, gaat daar een kracht van uit en hoop ik echt dat het zo gauw mogelijk realiteit mag worden. Voor mij was het dus een boeiende ervaring. Bedankt daarvoor Ilse!
– Johanna V., Leerkracht
Frank heeft aangetoond dat ‘negatieve’ kwaliteiten positief worden als je ze anders benaderd. Het is me duidelijk dat bepaalde kwaliteiten onvoldoende worden benut in mijn huidige job. Er worden ook zaken van mijn verwacht die niet aansluiten bij mijn kwaliteiten. Ik hoef niet snel te veranderen van job, maar tijdens mijn zoektocht naar mijn volgende job weet ik wel duidelijk waarop ik moet letten in de vacature en hoe ik mezelf moet omschrijven naar mijn mogelijk nieuw werkgever/leidinggevende.
– Tom G., Bediende
Ik zou een coachsessie aan iedereen aanraden ongeacht de werksituatie die daarvoor zeker niet negatief moet zijn. Het is heel inspirerend en fijn om je eigen situatie, mogelijkheden door een professional te laten bekijken, en zo een status check te krijgen waarbij je ook alternatieven aangereikt krijgt. Mijn sessies met Tom waren fijn en heeft me aan het denken gezet voor de toekomst.
– Koen V., Manager
De sessies helpen je om een zicht te krijgen op zaken waar je dikwijls niet bij stilstaat. Dit is belangrijk voor je zelfvertrouwen en om eveneens je doelen/beroepstoekomst verder te kunnen bepalen. Via een persoonlijke begeleiding leer je jezelf objectief beter kennen. Bij mijn coach Jürgen kon ik terecht voor een luisterend oor, tips, een heldere kijk en een boost om mijn verdere loopbaan uit te bouwen.
– S. D.
Geen vragenlijstjes, geen foute antwoorden, geen huiswerk… Wel stapte Frank zonder vooroordeel en met veel interesse in mijn verhaal en ging samen met mij op zoek naar de echte oorzaken van mijn twijfels. De gesprekken waren vaak als vanzelfsprekend, soms verrassend, soms wat confronterend maar vooral zeer inspirerend. Ik heb vandaag niet alle antwoorden op mijn vragen maar ik kreeg een aantal waardevolle inzichten die ik meeneem in alle keuzes die ik in mijn professioneel leven nog zal moeten maken. Een echte aanrader!
– C. V.
Een coach is iemand op je pad op het juiste moment op de juiste plaats, dat is wat Karolien voor mij betekent heeft.

  • Ik vond het belangrijk dat ze de ruimte liet om te beoordelen of het klikt en je samen verder op pad kan gaan.
  • Ik werd zeer goed en helder geïnformeerd; over de inhoud, mogelijkheden, enz. van de coachingssessies.
  • Zeer concreet en werkbare tools werden aangeboden en sloten zo perfect aan bij mijn ‘coachingsvraag/nood’.
  • Ik kon zelf het ritme van de sessies bepalen.”
– Stéphanie J., Teamcoördinator
Een heel positief verhaal. Duidelijke kennismaking, vriendelijk, opbouwend… Ik heb heel veel gehad aan deze loopbaanbegeleiding en raad het ook iedereen aan die wat coaching nodig heeft in zijn loopbaan.
– Elke D.
Bij de aanvang van de loopbaanbegeleiding kampte ik met een serieus gebrek aan zelfvertrouwen. Joke wist mijn zelfbeeld te wijzigen door opnieuw te focussen op mijn mijn talenten en wat dit voor mij kan betekenen. De optiek waarmee ik vandaag naar mezelf kijk is gewijzigd en wat ik vroeger als een falen beschouwde zie ik nu eerder als een opportuniteit. Een kans om volop te gaan voor mijn passie hoe moeilijk dit soms ook aanvoelt. Joke gaf mij het vertrouwen dat ik nu op een kantelmoment sta en de juiste keuzes kan nemen. Zowel voor mezelf als ook voor mijn gezin. De tunnelvisie van weleer is al een groot stuk doorbroken. Ik heb nu ook de tools om voor mezelf uit te maken waneer ik weer in deze tunnelvisie geraak om dat tegen te houden.
– Jean-Philippe
Ik heb een zeer positieve ervaring met coach Frank. Ik ben aan mijn loopbaanbegeleiding begonnen op een kantelpunt… uitgeblust in de ene job en zoekende naar iets nieuws. Ik geloof erin dat door een positieve aanpak van Frank, de dingen noemen zoals ze zijn, twijfels opentrekken, het ook toepassen van een aantal coaching technieken me een duidelijkere kijk heeft gegeven op een aantal zaken. Het heeft mijn blik verruimd. Daardoor heb ik me meer opengesteld voor nieuwe zaken en heb ik ‘de sprong’ een carrière-wending ondernomen. Kortom, de loopbaanbegeleiding was voor mij dat duwtje in de rug dat ik nodig had. Waarvoor mijn dank aan Frank!
– Lynn D.
Vond het bijzonder verrijkend en het heeft me de nodige energie en richting gegeven om de nodige verandering door te voeren in mijn professioneel leven. In dat opzicht kwam de coaching zeker tegemoet aan mijn verwachtingen. Good job!
– Ann B.
Zeer zinvol om professioneel een klankbord te hebben zodat bepaalde situaties / problemen objectief en deskundig kunnen getoetst worden. De adviezen die ik heb gekregen zijn praktisch en realistisch zodat ze kunnen meegenomen worden naar de praktijk. Na elk gesprek is de batterij opnieuw opgeladen.
– Jan C.
De 3 sessies bij Tom hebben mijn kijk op verdere loopbaan mogelijkheden enorm vergroot. Op een heldere manier heeft Tom me nieuwe stof tot nadenken gegeven en hebben we samen een actieplan opgesteld gebaseerd op mijn eigen waarden en eigenschappen. Een aanrader voor iedereen die vast zit of niet weet welk toekomstpad te volgen.
– Bart H.
De loopbaansessies hebben mij meer inzicht gegeven over mezelf. Je kan er ook echt jezelf zijn. Een aanrader dus!
– B. N.
De coach heeft me geholpen te bepalen wat voor mij persoonlijk belangrijk is én in mijn loopbaan. We hebben samen een plan uitgewerkt en ik heb geleerd op basis daarvan keuzes te maken. We zijn er nog niet, maar er ligt wel een routebeschrijving en dat geeft meer vertrouwen in de toekomst.
– Tanja R.
Een verademing om mijn werk met iemand te kunnen bespreken! Veel nieuwe inzichten gekregen en nu hopelijk op weg in de juiste richting.
– Katia G.
Persoonlijk beleefde ik mijn loopbaanbegeleidingstraject als enorm interessant. Er wordt tot de essentie gegaan, mede dankzij zeer bekwame coaching waarbij iemand zich direct op het gemak kan voelen en absoluut geen blad voor de mond dient te nemen. De analyses waren overigens haarfijn en to the point. Bij mij persoonlijk een zeer leerrijk traject waarbij ik tot op heden nog steeds elke dag stilsta bij de leerlessen (positief en negatief) uit de sessies.
– Bram K.
De sessies gaven een lijn om mijn gedachten aan te ordenen. Het was de boost die ik nodig had!
– Kurt L.
Met veel dankbaarheid denk ik terug aan de 3 sessies bij Tom, ik wou eigenlijk nog opnieuw komen. Tom is heel authentiek en dat brengt een veiligheid, en nabijheid. Ik kreeg veel tips, complimenten, en vertrouwen om door te gaan. Alles kwam uit mezelf, zonder dat ik het voordien gezien had. Ik kreeg kapstokken en concreet materiaal om mijzelf aan op te trekken. Moed om keuzes te maken, en een bepaalde vrijheid omwille van die keuzes.
– Marjan
Een heel aangename dame die snel tot concrete actie en analyse komt samen met jou. Waardoor er op drie sessies krachtig en diep ingegaan wordt in je kunnen en willen en wat dat kan betekenen voor je concrete jobkeuze. Door huiswerk en denkwerk mee te geven heb je zelf je proces ook in handen en word je mee verantwoordelijk voor je eigen vooruitgang.
– Nele
Van bij het eerste gesprek voelde ik dat Tom mij kon helpen. Tijdens de sessies kwam ik tot inzichten die mij meer en meer mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde terug gaven. Door de verschillende gespreksoefeningen kwam ik zelf tot het formuleren van die inzichten.
– A. T., Zorgcoördinator
Zeer interessante manier van reflectie. De oefeningen en vragen zorgen ervoor dat de antwoorden van/uit jezelf komen en niet in de mond worden gelegd.
– Katrien D., Account Manager
Een inspirerend traject! Tijd om stil te staan en alles op een rijtje te zetten, jezelf en waar je mee bezig bent in vraag stellen… Nadenken en antwoorden formuleren op wat lijkt soms simpele en evidente vragen, soms confronterend. Dingen schrappen op ’t lijstje en nieuwe dingen bijplaatsen én concreet maken. Een heel pragmatische aanpak, professionele begeleiding… inspirerend!
– M. A.
Dankzij de loopbaangeleiding van Frank heb ik een goed inzicht gekregen in mijn competenties en kwaliteiten. Meer nog, ik werd er fier op. Frank heeft me gemotiveerd en aangespoord om keuzes te maken die ik eerder niet durfde. Ik ga een opleiding starten waarmee ik me zal kunnen specialiseren in de sector waar ik nu tewerkgesteld ben. Een concreet doel voor ogen hebben en weten welke richting je uit wil en kan gaan, is een zalig gevoel en geeft je tonnen energie. Ik ben Frank dan ook zeer dankbaar voor de begeleiding die hij me heeft gegeven. Hij is een topcoach!
– R. H.
Heel aangename ervaring, superblij dat ik de loopbaanbegeleiding gevolgd heb. Je leert jezelf beter kennen, op een andere manier bekijken waardoor je zelfzekerder wordt. Uiteindelijk werden ook concrete stappen afgesproken die ondertussen succesvolle resultaten hebben opgeleverd!
– Marjolein
Soms kan je in een situatie vast komen te zitten dat je een heldere kijk verliest. Een coach kan je helpen om de dingen vanop een afstand te overschouwen. Tom wist door zijn professionele en verhelderende aanpak klaarheid te brengen en mij de tools aan te reiken om aan de slag te gaan. Bedankt, Tom!
– D. B., Docent
Als iemand je na een half uur zaken kan vertellen over jezelf, waarvan je meteen beseft dat ze boenk erop zijn, dan weet je dat je goed zit. Bedankt voor die inzichten, ik neem ze mee in mijn verdere leven!
– R. D.
Boeiende gesprekken. Helpt om uw persoonlijke situatie van op een afstand met gepaste en objectieve technieken te analyseren. Tom slaagt er in om de juiste vragen te stellen en durft pijnpunten bloot te leggen.
– Katrien
Aan het begin van de eerste sessie zag alles zwart voor mijn ogen en na de derde sessie had ik een duidelijk doel en wist ik weer waarvoor ik stond. Je expertise, je inzichten, je kritische vragen, je opdrachten, je luisterend oor, het heeft er allemaal toe bijgedragen dat ik mezelf heb teruggevonden en dat ik een nieuwe uitdaging gevonden heb. Ik ben sinds januari aan de slag bij x in Gent en het is de beste keuze geweest! Ik had het me niet beter kunnen voorstellen. Zowel de jobinhoud als mijn collega’s vallen reuzegoed mee en ik sta er weer helemaal.
– L. D.
Toen ik de beslissing nam om voor de eerste aan een coaching deel te nemen was dat vooral om een aantal kleine punten bevestigd te zien door een onpartijdige derde. Ik kende mezelf namelijk goed, nietwaar? Maar na het eerste kwartier kon Tom me al aanwijzen – neen, liet hij me eerder zelf ontdekken – wat het grootste struikelblok voor mij persoonlijk was. Vanaf dan wist ik dat ik goed zat en dat deze drie sessies een grote meerwaarde zouden bieden aan mijn verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling.
– Geert
Al na de eerste sessie bekeek ik mijn zoektocht naar een nieuwe job vanuit een ander perspectief. Na de tweede sessie vond ik opnieuw de broodnodige rust binnen mijn huidige job, om van daaruit op het juiste tempo naar mijn ambities toe te groeien. Na de derde en laatste sessie kan ik zeggen dat de twijfels over mijzelf en de frustraties over een moeizame jobzoektocht grotendeels verdwenen zijn. Een geslaagde coaching!
– L. V. H.
Zeer goed. Inderdaad creatief en van in het begin to the point.
– A. D.
Een vlot verloop van de coachingsessies met telkens een duidelijke “take home message”. Bovendien geen ongemakkelijke gesprekken, wel comfortabel en aangenaam. Voor mij was dit een zeer belangrijke stap in mijn loopbaancarrière met als resultaat een duidelijk objectief naar de toekomst toe!
– Nick
Dankzij de loopbaanbegeleiding zit ik professioneel weer op het goede spoor. Tom zag meteen waar de problemen lagen en leerde mij hoe ik ze kan overkomen. Met het vernieuwde zelfvertrouwen en een verruimde blik kan ik mij focussen op de toekomst.
– T. S., Web Professional
Nog eens bedankt voor de loopbaanbegeleiding. Het was de ideale manier om te vinden wat ik wil doen qua werk, mijn zelfvertrouwen op te krikken en uiteindelijk een nieuwe weg in te slaan in mijn loopbaan. Exact wat ik zocht, met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
– K. K., Informaticus
Ik ben aangenaam verrast door de aanpak die Tom aan boord legt. Van nature verzeil ik al snel in gedachten, de gevoelsmatige aanpak, die Tom op het lijf geschreven is, was voor mij dan ook een openbaring.
– Jens
De loopbaanbegeleiding was een super ervaring. Dankzij Tom weet ik waar ik naar toe wil met mijn loopbaan, en heb ik een stuk meer zelfvertrouwen. Bedankt!
– K. C.
Bedankt om me mijn angst om te spreken voor een groep te helpen overwinnen. Enkele eenvoudige tips zijn heel waardevol geweest om me me te laten doen wat ik al lang eens wou doen maar nooit echt durfde. Je efficiënte aanpak heeft in ieder geval gewerkt. En ik heb het gevoel nu sterker in mijn schoenen te staan
– E. C.
Ik kwam bij Karolien terecht op een moment dat ik zeker hulp kon gebruiken – door de bomen zag ik het bos niet meer. Karolien sloeg meteen de nagel op de kop en vertelde me van in het begin zinvolle dingen. Meteen had ik het gevoel dat ik aan de slag kon met wat ze zei, en ze gaf me vooral heel veel goesting in de dingen. Karolien is intelligent en heeft een groot menselijk inzicht; de combinatie van die twee kwaliteiten maakt haar zo bijzonder.
– Lien, Copywriter
Ik ben zeer tevreden over de coachingsessies. Ik heb veel bijgeleerd over mezelf, waar ik naartoe wil wat mijn werkpunten zijn en wat ik voor moet letten. Alvast heel erg bedankt daarvoor.
– E. D. C.
Ik ben zeer tevreden over de Loopbaanbegeleiding. Tom, je hebt mij helpen zoeken naar wat voor mij belangrijk is in een toekomstige job. Daarnaast hebt je mij op een andere manier doen kijken naar mijn huidige job. Jou zachte, maar toch confronterende aanpak heeft voor mij gewerkt.
– E. S.
Karolien weet heel snel de vinger op de wonde te leggen. Ze geeft je meteen zin om er tegenaan te gaan en verliest nooit uit het oog dat het om jou en je toekomst gaat. Karolien houdt rekening met je context en laat je snel inzien dat er horizonten zijn die je nog niet verkende en die een waaier aan mogelijkheden bieden. Met de tools die Karolien inzet kan je later zelf alle kanten op.
– Karin, Sales Assistent
Heel goede ervaring. Ik heb hier veel aan gehad: een onafhankelijke sparringpartner die kennis heeft van zaken, is ideaal bij het in vraag stellen van jezelf en je situatie. Bij mijn volgende crisis, zal ik dit opnieuw doen. Hopelijk blijft die nog een tijdje uit.
– Karel
Het eerste gesprek voor de loopbaanbegeleiding was meteen raak. De warme, kordate en enthousiaste aanpak van Karolien zorgden ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn vanaf de start. Ongelooflijk wat we al konden doen op 1 gesprek. Ik ben met veel energie naar huis gereden en keek ongelooflijk uit naar de 2 volgende sessies. Op het einde van het traject stapte ik buiten met een rugzak vol talenten die ik terug zag, met een concrete lijst van actiepunten en vooral met heel veel goesting en om mijn professionele toekomst zelf in handen te pakken. Een aanrader!
– K. M.
Karolien is enorm professioneel en dynamisch. Ze stelt de juiste vragen, heeft een sterk inlevingsvermogen en werkt samen gericht naar een oplossing. Zo heeft ze mij persoonlijk mijn blinde vlek doen inzien. Hierdoor is mijn traject sterk ge-evolueerd tussen mijn intake-gesprek en de volgende sessies. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat deze coaching echt zo relevant en resultaatgericht mogelijk blijft. Ik raad het iedereen aan!
– Barbara V., Marketing Manager
Met de moed in mijn schoenen kwam ik de eerste keer toe. Met de overtuiging dat IK mijn loopbaan terug in handen moet en kan nemen, kwam ik de eerste keer buiten. Tom is een supercoach. Zonder waardeoordeel luisterde hij naar mijn verhaal, gaf hij me de spreekwoordelijke ‘schop’ die ik nodig had, hielp hij me inzien wat mijn persoonlijke valkuilen en energievreters zijn én reikte hij me de nodige tools aan om deze in de toekomst te kunnen omzeilen. Kortom, ik ben heel enthousiast over het traject dat ik met YourCoach heb doorlopen.
– Pieter, Projectverantwoordelijke
Mocht je nog twijfelen of loopbaanbegeleiding je iets kan bijbrengen of het wel relevant zal zijn voor je met universitaire diploma’s op zak of het wel de juiste moment is? Ik zou zeggen ja! Het maakt echt een verschil, je zal er geen spijt van krijgen. Toen ik eraan begon wou ik een andere professionele weg inslaan, na de sessies ben ik contenter in mijn job en haal ik meer energie uit mijn hobbies.
– Carla
Prima onderbouwde en leerrijke begeleiding in mijn zoektocht.
– Kristien L.
De sessies hebben me telkens enorm geholpen om al mijn twijfels en gedachten rond mijn werk op een rijtje te zetten en om zo weer een beter zicht te krijgen op wat ik zoek in een job en waar ik naartoe wil op termijn. Ik ben dus zeer tevreden over deze sessies.
– Jan. C.
De loopbaanbegeleiding bij Karolien hielp me om inzicht te krijgen in wat ik wil doen. Het waren verhelderende sessies. Bovendien is Karolien een warm persoon die oprechte betrokkenheid toont!
– Dirk D.
Ik schreef me in zonder grote verwachtingen. Ik hoopte dat de loopbaanbegeleider me zou kunnen helpen met het vinden van een nieuwe richting in mijn loopbaan. Met voldoende tijd en ruimte ben ik na mijn laatste sessie naar buiten gegaan met een gelukzalig gevoel. Ik weet perfect wat ik wil, nu zoeken hoe ik dit kan bereiken. Dit dankzij de coaching. Daarnaast heeft Tom me bewust gemaakt van een aantal zaken die belangrijk zijn in mijn dagdagelijks handelen. Ik raad de loopbaanbegeleiding bij iedereen aan.
– Evelyne V.
De begeleiding was erg hands-on en interactief, wat ik heel prettig vond. Geen ellenlange vragenlijsten die ingevuld moesten worden, gewoon Tom, de flipchart, mijn en zijn input. De bedoeling van de sessies én de werkmethode werden ook onmiddellijk en duidelijk toegelicht. Bovendien kreeg je huiswerk mee, wat mij op het eerste zicht verbaasde en limiet een beetje ergerde (want we hebben het allemaal zo druk nietwaar!), maar dit bleek een super goeie aanpak. Op die manier houd je je serieus bezig met je coaching en dat is de bedoeling! Het is allemaal een kwestie van prioriteiten hoor ik Tom nog zeggen. 😉 Hiervoor kreeg je trouwens de nodige tijd en ruimte, dus aan flexibiliteit geen gebrek van Tom’s kant. Ik heb er persoonlijk heel veel aan gehad.
– I. L., Adviseur Communicatie en Marketing
Wat ik aan jullie kwijt wil is dat de sessies bij Karolien voor mij echt een keerpunt zijn in mijn leven. Het traject met Karolien is volledig op mijn maat. Karolien is professioneel, streng als het moet en heeft zeer brede achtergrond en scholing. De sessies zijn soms lastig en confronterend, maar nooit ’te’. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Haar advies is niet belerend, maar ook niet vrijblijvend.
We hebben samen nog enkele rijlessen voor de boeg, maar ze is een zeer goede co-piloot / rij-instructeur en ik heb er alle vertrouwen in dat Karolien me een goed eind op weg zal helpen richting eindbestemming en dat mijn rijgedrag opvallend is verbeterd.
– Ellen, Communicatieverantwoordelijke
Van vage ideeën over mijn toekomst tot een afgelijnd doel. In amper drie sessies ben ik helemaal klaar voor de volgende carrièrestap. Dank je Tom, you’re the best!
– Ilse B., Communicatiecoach
Ik arriveerde met een twijfel omtrent een beroepskeuze. Door het kader die Tom verschafte tijdens de sessies kon ik de negatieve denkcirkel doorbreken, aanvaarden en de juiste richting uitgaan zonder alles overboord te gooien.
– Suzanne V.
Frank heeft me geholpen om mijn sterktes te (h)erkennen en om met bepaalde moeilijkheden op het werk om te gaan. We hebben samen een stappenplan opgesteld zodat ik kan evolueren naar een werksituatie die bij mij past. We gingen soms buiten mijn comfortzone, maar hierdoor heb ik die extra push gekregen die ik nodig had om enkele veranderingen door te zetten. Ik voel mij nu gelukkiger in mijn job en zal sneller bijsturen waar nodig.
– M. M.
Het was een super ervaring en het heeft een positieve invloed op mij! Op die manier heb ik “mijn batterij” zowat kunnen opladen…
– Kaat V.
Ultra professionele coach. Werkt effectief en helpt tijdens een beperkt aantal gesprekken keuzes te maken. Je gaat er buiten met het gevoel dat je het ‘kan’.
– Paul B., Business development manager
Over Karolien enkel lovende woorden! Zeer hands on, pragmatisch en nuchter zonder het empathische uit het oog te verliezen. Het visualiseren van valkuilen (door haar) zorgt voor inzichten waarmee ik aan de slag kon.
– E. V. K.
Deze loopbaancoachning heeft voor mij alle stukjes van de puzzel in mekaar doen passen. Ik bevond mij al een hele tijd in een impasse; wel zo ongeveer weten wat te moeten doen maar ermee in de knoop zitten en er niet toe komen. Door de coaching moest ik stapsgewijs in actie komen en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat de zaken nu helder zijn voor mij en dat ik concrete acties onderneem om mij te heroriënteren in mijn werk. Ook de vriendelijke maar gedecideerde aanpak van Tom heb ik weten te appreciëren.
– Ria V.D.K., Trainer
Frank heeft me prima op weg geholpen met zijn eigen unieke/authentieke zelf en de goede vragen. Hij heeft me geholpen om datgene wat in me zit naar boven te halen. Het begin van een soms wel confronterende maar o zo boeiende reis… Bedankt!
– Saskia D.
Een andere aanpak dan ik gewend was, maar die ik nodig had denk ik… content, smaakte naar meer!
– B. B.
Een mens heeft soms een leidende hand nodig om zijn doelen realiseerbaar en concreet te maken. Door concreet een plan op te stellen durf ik de stap te zetten om in fases toe te werken naar een einddoel dat realistisch is. Op die manier kan een droom uitkomen. Met dank aan mijn coach!
– A. S.
Slechts 3 sessies en ik sta er weer! Mijn toekomst was vaag, de richting nog niet duidelijk en mijn gedachten bleven in rondjes draaien. Een grondige wake-up call was nodig en die heb ik gekregen. Tom is een krak in wat hij doet en hij doet het op een ongelooflijk rustige en innemende manier. Hij legt meteen de vinger op de wonde en weet je tegelijk te motiveren om meer uit jezelf en je leven te halen. Tom, dank je voor al je hulp en… ik zal nooit meer “proberen” iets te doen, ik DOE het gewoon!
– S. V.
Een begeleiding op top-niveau! De sessies waren zeer interessant en diepgaand. Ik heb er zeker veel bij opgestoken. Ik heb nu voor het eerst in mijn loopbaan het gevoel een duidelijk doel voor ogen te hebben. Echt een aanrader voor iedereen die nog op zoek is.
– S. U., Teamleader
Coachsessie vond ik super! Aan iedereen aan te raden om gewoon eventjes stil te staan bij zijn/haar carrière en waar je naar toe wil of kan gaan…
– J. D.
Wel confronterend wat je op een paar sessies over jezelf te weten komt. Maar fantastisch om tegelijker tijd te beseffen hoe makkelijk je bepaalde dingen kunt veranderen! Door de individuele aanpak en het luisterende oor van Tom sta ik weer veel positiever in het leven en heb er zin in, de volgende stap te zetten, naar een nieuwe uitdaging. Bedankt!
– K. H.
Het was heel fijn om de gedachtenkronkels die soms met jezelf op de loop gaan weer op het rechte pad te helpen. Ook het in confrontatie gaan met jezelf is heel verrijkend. Een aanrader voor iedereen die twijfelt of er soms niet meer in gelooft. Bedankt voor de fijne sessies!
– Els C.
Tom plaatste mijn vragen in een breed en verhelderend kader. Hij bracht mij naar de kern van wat voor mij persoonlijk ‘waardevol werk’ is. Zo begrijp ik nu beter wat ik zal blijven doen, wat ik niet meer ga doen, wat ik anders ga doen en welke keuzes ik in de nabije toekomst zal maken. Ik heb met zijn ondersteuning een persoonlijk kompas ontworpen om mijn loopbaan juister en zinvoller verder te zetten… Oprechte dank daarvoor.
– G. V.
Heel goede coaching, origineel, luistervaardig, to the point en heel praktisch. Met heel goed en duidelijk gevoel buiten gestapt.
– M. V. D. B., Market Manager
Ik vind vooral de “andere” aanpak een meerwaarde. De eerste sessie was zeer confronterend maar recht in de roos! De focus lag niet zozeer op welke job maar eerder welke attitude er bij mij past. Door de focus te leggen op de juiste werk attitude zal ik automatisch de best passende job voor mezelf kunnen vinden. Bedankt om de juiste richting aan te wijzen!
– S. V. L.
Ik heb veel gehad aan de drie sessies. Tom luisterde, hielp analyseren, stelde soms lastige en confronterende vragen en zette me aan het werk. Ik kwam tot een helderder inzicht in mijn situatie, mijn eigen sterktes en valkuilen, maar leerde ook mijn blik te verbreden. Tom heeft me helpen zien waar ik met mijn loopbaan naartoe wil (en kan). Merci!
– S. R.
Mijn begeleiding met Tom was heel professioneel en integer. Ik kwam ertoe met veel vragen waarop ik niet alleen een antwoord maar ook inzichten heb gekregen. Na de begeleiding keer je met een goed gevoel naar huis. Bedankt Tom en YourCoach!
– P. M.
Er was een klik en ik voelde mij op mijn gemak. De gesprekken met Karolien waren zeer leerrijk, inspirerend maar ook confronterend. Het werd al snel duidelijk waar mijn valkuil zat. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen kregen een boost! Ben klaar voor een uitdaging. Bedankt Karolien.
– S. V.
Ik zat midden in een heel moeilijke periode toen ik mijn eerste gesprek met Frank had. Hij heeft me op een totaal onverwachte maar positieve manier de confrontatie doen aangaan met een paar van mijn “demonen”. Nu weet ik wat mijn “kader” is en hoe ik in mezelf moet blijven geloven. De weg lijkt soms lang, maar de finish is in zicht! Bedankt Frank!
– N. W.
Het was tijd nemen om even stil te staan. Ik vond de sessies soms inspirerend en motiverend, soms ook confronterend. Het biedt geen pasklare antwoorden, maar reikt nieuwe vragen aan die mij tot meer inzicht brachten. De sessies lijken kort en veel te snel voorbij, toch blijft het effect lang nazinderen.
– S. H.
Een oprecht THUISGEVOEL… de weg naar binnen én niet hollend naar buiten! Bedankt lieve Karolien!!!
– K. C.
Interessante sessies, duidelijke inzichten, om er weer volledig te kunnen staan, op een andere manier natuurlijk! Bedankt!
– N. D.
Was een heel goede sessie, goede begeleiding en snel resultaat met goede inzichten.
– Eddy B., Project Manager
Nog eens erg bedankt voor de inzichten die je me gaf tijdens de afgelopen drie sessies! Ik stond er altijd versteld van hoe snel je tot de kern kwam.
– C.
Tom deed wat ik van een coach verwachtte: zaken duidelijk stellen en motiveren zonder pushen. Ik heb veel aan zijn feedback gehad. Ik ben niet tot nieuwe inzichten gekomen, eerder een duidelijk bevestiging gekregen van wat ik latent dacht. Bedankt daarvoor!
– N. P.
Dankzij Tom sta ik terug in mijn kracht, en heb ik de energie en de drive gevonden om niet bij de pakken te blijven zitten! Een oude job loslaten en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, bracht bij mij toch heel wat innerlijke weerstand naar boven. Dankzij het inzicht in mijn capaciteiten, interesses, ervaring, opleiding,… kan ik nu gerichter zoeken naar een nieuwe uitdaging! We kijken er naar uit!
– K.
Tom heeft me enorm vooruitgeholpen. Leren keuzes maken, grenzen stellen, geloven in jezelf en je eigen kunnen om van daaruit de goeie keuze te maken. Een aanrader voor iedereen die een job zoekt of wil veranderen.
– B.
Je bood me inzicht in mezelf, schetste me verborgen horizonten… ik ben op weg nu!
– Hilde
Benjamin, je hebt me laten inzien dat het belangrijk is om mijn energiepeil in de gaten te blijven houden. De coachsessies waren voor mij een start om de zaken die op me afkomen anders te gaan bekijken. Ik stel me sinds kort de vraag ‘wat wil ik’ en niet meer ‘wat wil de andere’. Ik voel dat deze stretch me sterker maakt.
– Carl D. G.
Yourcoach is een echte aanrader voor wie een loopbaanbegeleiding op maat nodig heeft! Benjamin kan echt luisteren en door zijn positieve feedback kan ik vooruitgaan en de juiste beslissingen nemen.
– Jezabel R.
1 sessie met Benjamin heeft de drempel tot ondernemingschap zodanig verlaagd, dat ik nu eindelijk (al is het voorlopig in bijberoep) gestart ben met wat ik graag doe! Soms zit je van te dichtbij op een berg “problemen” te kijken om er nog te durven over stappen.
– Damien B., Zaakvoerder
Zeer positieve ervaring. Effectieve en diepgaande coaching zonder het gevoel te hebben dat je bij de psychiater zit. Concrete en duidelijke aanpak. Aanrader!
– Elisabeth D.
Ik was zeer enthousiast over de ene gedane sessie en zou het dan ook aan iedereen aanraden, wat ik dan ook heb gedaan.
– Ludwig D., Regisseur
Tom stelde concrete vragen om door te dringen tot de kern van het probleem waar ik mee worstelde. Hij hield me ook figuurlijke spiegels voor zodat ik ook meer inzicht kreeg in mijn eigen handelen en zelf stappen kon zetten om daar iets aan te doen. Op deze manier loste het probleem zich op en ervaar ik nu ook minder stress tijdens het werken.
– Nancy
Coaching bij YourCoach is effectief. Als ik een knoop moet doorhakken over iets waar ik blijf over piekeren, gebruik ik een techniek die ik van Tom leerde. Het enthousiasme van zijn coaching is opvallend. De gebruikte NLP-technieken zijn ook een meerwaarde.
– Ronny V., Vertegenwoordiger
Je gaat op een totaal andere manier naar je eigen problematiek kijken. Inzichten die je nooit eerder maakte worden bovengehaald en daarnaast mag ik wel zeggen dat het me heel wat stof heeft gegeven om zelf mee aan de slag te gaan.
– Kevin, Logistiek bediende
Een wending in je carrière is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dankzij de coaching kon ik een aantal opties uitsluiten en me richten op mijn nieuwe focus. Een aanrader voor al wie op zoek is…
– Griet A., Zaakvoerder
Het is goed om eens een externe reflectie te hebben op je situatie. Door de oefeningen moet je nadenken over zaken die je voor je uit blijft schuiven. Het zit hem echter vaak in de details en deze ken je pas als je er energie in stopt.
– Eric P., Manager
De eerste sessie was vrij direkt qua analyse en ik stond versteld hoe snel iemand tot de kern van de zaak kwam.
Die analyse was to the point en diende niet meer te worden ‘gefinetuned’, dit gaf me inzichten in mezelf – dingen die ik uit mezelf niet kon verwoorden werden nà anderhalf uur door een ‘wildvreemde’ tot op het bot gefileerd. Ik vond dit verbijsterend – én (vóoral) positief. Tom heeft me laten inzien dat ik zélf een grens moest overschrijden. De sessie bracht me inzicht, positivisme om een kern in mezelf te ontsluiten.
No ice-olation – let’s go let’s go let’s go!
– Sam L., Verkoper
Enkele jaren terug kwam ik op het spoor van Yourcoach. Aanvankelijk was het eerder een persoonlijke ontdekking. Ik wilde mezelf even testen en kijken hoe zo’n coaching verliep… benieuwd wat ik er zou uit leren. De sessie was erg geslaagd: ik had na één sessie al een heel stappenplan uitgewerkt voor de maanden erna; een persoonlijke doelstelling dus.

En het moet gezegd: het heeft me toen een nieuwe ‘input’ gegeven. Ik kon enkele zaken beter uitstippelen. Meer dan een jaar later heb ik dan ook terug aangeklopt bij Yourcoach. Dit keer was de insteek vooral professioneel. Er moest iets gaan veranderen, alleen miste ik ‘iets’.

Ik wilde mijn zaak een nieuwe wending geven, maar liep verloren in een teveel aan ingevingen. Er diende zich een nieuw plan aan – of beter enkele zakelijke ideeën.

Mijn geplande heroriëntering werd na enkele coachsessies beter gestructureerd. Door het enthousiasme en de professionaliteit van mijn coach heb ik een realistisch, helder plan kunnen opstellen en vooral ook waarmaken.

Het resultaat: mijn zaak heeft meer ‘élan’ gekregen en ik sta een stuk sterker in mijn schoenen. De werkwijze van YourCoach heeft me echt geholpen om vlot door deze periode heen te bewegen.

Systematisch kreeg alles vorm en werd er gefilterd in mijn ‘kluwen van ingevingen’. Zodoende heb ik meer energie om aan de klanten door te geven en komt het geheel ook professioneel over. ONE maakt voortaan écht elk eentje uniek! Oprechte dank aan ‘My Coach Benjamin’!

– Kurt De Munter, Zaakvoerder
Coaching heeft me op een compleet andere denkpiste gebracht! Ik heb geleerd de zaken niet al te snel negatief te omkaderen.
– L.
Ik heb een hele transformatie meegemaakt. Ik gebruik mijn anker nog dagelijks en sta eindelijk weer recht in het leven.
– S.
Alles op een rijtje zetten: dat is precíes wat ik nodig had. Deels zelfs onbewust. Gewoon stap voor stap, van die meest evidente vraag tot die uiterst lastige doch eenvoudige. Zo natuurlijk voelde het aan dat ik me moeiteloos liet meeleiden… en dat loonde. Snel! Schrappen op dat verlanglijstje en er gewoon nieuwe op plaatsen, wat een fenomenaal krachtig gevoel.
– E.
Eén van de dingen die ik bij Benjamin geleerd heb is dat na je doel meteen de beschouwing volgt in welke mate het realistisch is, wat je opties zijn en dan uiteindelijk of je de prijs wilt betalen ervoor. Hij heeft veel oog voor welk soort coaching je nodig hebt als cliënt, en durft het zelfs aan feedback te vragen over zijn eigen coaching. In conclusie: je krijgt op korte termijn meer helderheid in wat je zelf wilt (of misschien accurater: hoe je zelf bent) en wat dat betekent voor je.
– J.