Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN DIANA DE WIT

Over Diana De Wit Contacteer Diana De Wit

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Diana De Wit

Graag wil ik via deze weg nog even mijn coach bedanken om me te begeleiden tijdens mijn traject. Ik ben tot verschillende inzichten gekomen, geloof in mezelf is er terug. Inzichten in mijn leidinggevende stijl gekregen: ook veel aandachtpunten meegekregen. Door stil te staan bij de acties die je hebt ondernomen en de acties die nog genomen worden, kijk je anders naar je traject. Ik kan rust vinden in mezelf omdat ik mijn verantwoordelijkheid heb genomen en nu is het aan anderen om te schakelen, ieder zijn verantwoordelijkheid. Doordat Diana telkens snel schakelde kon ik de zaken waar ik me onzeker over voelde, ventileren en snel oplossingsgericht denken ipv te stressen.
– A. P.
Diana heeft me fantastisch geholpen om met meer structuur en zekerheid mijn wensen en grenzen over te brengen op de werkvloer. Ze heeft me ook fantastisch geholpen om te ontdekken welke werkgelegenheden er voor mij bestaan. Bedankt Diana.
– D. I.
Diana heeft me fantastisch geholpen om met meer structuur en zekerheid mijn wensen en grenzen over te brengen op de werkvloer. Ze heeft me ook fantastisch geholpen om te ontdekken welke werkgelegenheden er voor mij bestaan. Bedankt Diana.
– D. I.
Absolute aanrader om met Diana De Wit te werken. Ik voelde me goed begrepen, kwam tot nieuwe inzichten en kreeg praktische tips mee. Haar emotionele intelligentie en ruime HR-ervaring maakten het verschil. Niet twijfelen dus.
– C. R.
Absolute aanrader om met Diana De Wit te werken. Ik voelde me goed begrepen, kwam tot nieuwe inzichten en kreeg praktische tips mee. Haar emotionele intelligentie en ruime HR-ervaring maakten het verschil. Niet twijfelen dus.
– C. R.
Heel interessante loopbaanbegeleiding gevolgd bij Diana waarbij ik meer inzicht heb verworven aangaande werkpunten en mogelijke valkuilen, alsook coping strategieën teneinde hiermee om te gaan. Duidelijk uiteenzetting hoe de sessies zouden verlopen, aangename wisselwerking en duidelijke structuur. Momenteel pas ik de coaching toe in de praktijk waardoor ik work-life balance beter georganiseerd krijg. Zeker een aanrader om te volgen.
– Marc V.
Diana heeft me heel wat inzichten gegeven over welk soort collega ik ben. Samen met haar ging ik aan de slag om niet terug in dezelfde valkuilen te stappen. Ze voelde heel goed aan wat voor persoon ik ben en ik kreeg enorm veel bruikbare tips. Het gaat nu weer heel goed op het werk, en ben heel dankbaar dat ik deze begeleiding heb gekregen.
– Catherine M.
Diana gaf me een gevoel ‘we doen het samen’. Ik heb vooral geleerd om aan te pakken wat ik wel kan oplossen/veranderen. En van daaruit verder te gaan. Het waren pittige sessies waarin ik veel aan zelfreflectie moest doen. Ik ben dankbaar voor wat ik heb bijgeleerd.
– L.D., Leidinggevende
Vanaf het eerste moment dat ik Diana aan de lijn had voelde ik mij gerustgesteld. Aan die persoon kon ik mijn verhaal kwijt. Tijdens onze eerste ontmoeting kreeg ik heel bruikbare tips om in gesprek te gaan met mijn directie. Nadien, leerde ik, ahv een vragenlijst, mijn competenties en -vooral- mijn valkuilen (mijn persoonlijke working styles) kennen. In een derde gesprek kreeg ik ook zeer nuttige tips om een krachtige cv op te stellen. Ik kreeg inzicht in mijn mindset en de kernwoorden die het best bij mij passen. Dank u voor het luisterend oor en de bruikbare tips! Je gaf mij een enorme boost!
– B. V.
Op basis van het Enneagram profiel kreeg ik inzichtelijk hoe mijn persoonlijke motivaties een impact hebben op mijn manier van denken, voelen en handelen. In de coachingsgesprekken met Diana gingen we dieper in op die motivaties en hoe die mij beïnvloeden in een professionele context. En ondanks het feit dat die inzichten niet persé allemaal nieuw waren, waren de gesprekken wel heel belangrijk om ze te accepteren en voor de toekomst slim toe te passen in de keuzes van mijn loopbaantraject, in mijn relaties met collega’s, leidinggevenden en zelfs in mijn persoonlijk leven. Heel waardevol! Nog is bedankt voor de fijne sessies!
– M. S.
Loopbaanbegeleiding met Diana is voor mij de perfecte oplossing geweest toen ik het bos niet meer zag tussen de bomen over hoe ik het best met uitdagingen op het werk moest omgaan. Ik kreeg er een kompas en tent en leerde terug de weg te vinden op mijn eigen tempo, de juiste richting waarin ik mijn carrière wou neerzetten. Ik leerde mezelf sterker en veerkrachtiger te maken; kreeg inzicht in wat ik nodig had om de rust te nemen, tot nieuwe inzichten te komen en nieuwe tactieken uit te proberen. Ik kan het ten zeerste aanbevelen om loopbaanbegeleiding op te starten als je het even niet meer weet en je job je energie wegneemt in plaats van energie geeft.
– A. C.
Ik ben Diana dankbaar omdat ze me hielp met het verwerken van een job waar ik mijn energie had ingestoken en vervolgens al mijn energie had verloren omdat uiteindelijk bleek dat de job niet de juiste match was voor mij. Ze hielp me om het hoofdstuk af te sluiten, tot rust te komen en kracht te putten uit mezelf. Graag werk ik nog samen met haar en op zoek te gaan naar een job die me echt ligt.
– K. S.
Als loopbaancoach heeft Diana mij geholpen om op korte termijn het gesprek aan te gaan over wat ik nu nodig heb om mijn werk werkbaar te houden op langere termijn. Ik kreeg kapstokken vanuit Insights Discovery om stijlen te herkennen bij de ander en mezelf. Het bleef niet bij theorie maar we gingen ook uitproberen in de praktijk: hoe voer je het gesprek, welke valkuilen kan je vermijden, welke focus en positieve mindset helpt om je doel te bereiken? Ik werd uitgedaagd om na te denken welke zaadjes nu al geplant moeten worden om later de vruchten van te kunnen plukken. Dat verder uitdiepen is voor het vervolgtraject. Intussen breng ik zo goed mogelijk het geleerde in praktijk.
– I. V.
Diana gaf me van het eerste moment een warme, aangename en professionele indruk. Ik wilde inzicht krijgen in wat me frustraties gaf, en vooral wat er aan te doen. En hoe meer voor mezelf opkomen opkomen. Samen met Diana ben ik er achter gekomen, en ook veel tips gekregen hoe er mee om te gaan en actiepunten gekregen. Samen met Diana ontdekken wat mijn drijfveren zijn, gaf me dan weer meer inzicht in mijn kunnen en vooral wat mijn valkuilen waren, en wat er aan te doen. Diana was er op een heel zwaar moment, ik kon haar elk moment contacteren, na een goed gesprek zag het er allemaal een pak rooskleuriger uit. Ik heb geleerd wat belangrijk voor me is, waar ik energie uithaal. Ook hoe ik mezelf meer moet beschermen. Een hele dikke dank je wel, ik had dit veel eerder moeten doen!
– M. F.
Ik kwam per toeval, dankzij een doorverwijzing van mijn psychologe Anouk Willemaers, bij Diana De Wit terecht. Ik stond, na jarenlang in dezelfde job, voor een belangrijke selectieprocedure voor een job als leidinggevende. Anouk zei me dat ik me goed moest voorbereiden en dat Diana me daarbij zou kunnen helpen. Ik stond slechts 1 week voor mijn sollicitatiegesprek maar Diana maakte meteen tijd om mij efficiënt voor te bereiden. Het was inmiddels al meer dan 15 jaar geleden dat ik nog solliciteerde en ik wist niet eens dat men zich erop kon voorbereiden zelfs… Op een paar dagen tijd gaf Diana me gerichte vragen waarin ze met mij samen op zoek ging naar de meest krachtige manier om mezelf nog beter in de verf te zetten. Een godsgeschenk, Leren met de grote L noemde ik het… Ik genoot van alle input die ik op zo een efficiënte, duidelijke, krachtige en ook heel respectvolle manier mocht ontvangen. We oefende op moeilijke vragen, moeilijke situaties, ze liet me nadenken over mijn aanpak en wat het beste zou kunnen werken. Het resultaat was een aangenaam, fijn sollicitatie-gesprek waar ik zeer snel positieve feedback op kreeg en ook gekozen werd voor de functie.
Ik heb het gevoel dat ik nog zoveel kan bijleren bij Diana, ik zal zeker nog deelnemen aan workshops en verdere begeleiding vragen in het coachend leidinggeven. Ik wil het beste uit mezelf halen en vooral uit onze medewerkers. Ze zeggen wel eens, als de tijd rijp is komen de juiste mensen op je pad… Heel erg bedankt Diana en Anouk!
– D.K., Consulente
De start van een loopbaantraject bij een gediplomeerde coach is de investering meer dan waard. Na het eerste kennismakend gesprek met Diana had ik meteen het gevoel dat zij heel goed wist te luisteren en obv de juiste vragen kon filteren wat mijn noden waren. Samen formuleerden we een doelstelling en
werd de basis gelegd voor de komende 3 sessies. De vraagstukken werden niet voor mij opgelost maar ik kreeg voldoende mechanieken en adviezen aangereikt
om zelf tot inzichten & concrete actiestappen te komen. Eigenlijk raad ik iedere professional regelmatig zo’n traject aan… een investering in jezelf die sowieso loont.
– M. S.