Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN ANJA BAETENS

Over Anja Baetens Contacteer Anja Baetens

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Anja Baetens

Anja heeft me inzichten meegegeven van hoe ik beter mijn grenzen kan bepalen. Dit is een proces voor het leven, maar de handvaten die ik meekreeg zullen mij helpen in mijn traject! Een coach met een hart voor het helpen van anderen!
– Freija
Wat ik heel fijn vond, is dat Anja haar coaching heel persoonlijk afstemt op wat jij nodig hebt. Je hebt niet het gevoel dat je volgens een voorgekauwde structuur geholpen wordt, maar dat er echt geluisterd wordt naar wat jij nodig hebt. Ze werkt ook met verschillende oefeningen die je helpen om je kijk op de dingen aan te passen en heeft daarbij geen schrik om zich zelf ook kwetsbaar op te stellen. Dat geeft haar manier van coachen een zeer menselijk aspect. De sessie waar we gaan wandelen zijn vond ik misschien wel de leukste. Ik was heel positief verrast wat het doet om in de natuur te zijn, te bewegen en aan de hand daarvan opbouwend te kijken naar jezelf.
– D. J.
Anja is een topcoach. Zonder veel woorden en in een mum van tijd voelt ze aan waar ze jou kan helpen. De inzichten die ze brengt en de manier waarop ze dat doet brengen rust en vormen handige tools die je onmiddellijk kan toepassen in je professionele omgeving.
– Sandra, Manager
Wat ben ik blij bij Anja terecht gekomen te zijn. Ze neemt je voortreffelijk mee op pad naar wie je bent, waar je je bevindt in je werksituatie. Ze geeft de aanzet tot zelfreflectie wat voor mij een eye-opener is en zal blijven. Bedankt!
– F. L.
Heel tevreden over mijn loopbaantraject met de coach. Wist eerst niet goed wat te verwachten maar door haar heb ik een beter inzicht in wat ik wil en naar op zoek ben. Het ideale duwtje in de rug om nieuwe keuzen te durven maken.
– A. V., Personeelsverantwoordelijke
Een persoonlijk traject met oog voor zowel denken en voelen, het zichtbaar maken van onbewust patronen, gevoelens en het aanreiken van kapstokken.
– Daphne
Ik heb voor loopbaanbegeleiding gekozen omdat ik nog weinig arbeidsvreugde had op het werk en me afvroeg welke opties ik had. Blij dat ik ingetekend heb op een live webinar van YourCoach en over de logische niveau’s hoorde. Dit was voor mij de trigger en de juiste klik om de stap te zetten. Ook de mogelijkheid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek is een meerwaarde. Anja is een coach die naast luisteren ook kijkt naar wat je beweegt en hoe je lichaam intuïtief interageert en daar ook verder op inspeelt en zo nieuwe inzichten biedt. Heb er nu enkel spijt van dat ik jou en YourCoach niet vroeger heb ontdekt :-).
– D. V.
Door het traject zeker een aantal nuttige tips&tricks meegekregen om mijn work-life op een aangenamere manier te ervaren! Al vrij snel kwamen we tot enkele zaken waar ik me kon op focussen doorheen de rest van het traject, hetgeen mij zeker vooruit geholpen heeft!
– G. R.
De sterkste motor van ons menszijn is gevoel. Als HSP leer je te vaak om deze sensor te onderdrukken waardoor je op termijn jezelf tegenkomt. Soms is de drempel te hoog om te aanvaarden dat het niet meer lukt. Je moet de zekerheden opgeven om naar jezelf te luisteren en er volgt weer een denkproces dat tegen je gevoel ingaat. Dan heb je nood aan iemand die je met simpele oefeningen (terug) laat ervaren dat emotie een belangrijke, zo niet de belangrijkste, drijfveer is om je een gevoel van voldoening te geven in jouw leven. Anja leert je op subtiele wijze hoe krachtig emoties zijn en hoe belangrijk het is om deze terug toe te laten in je beslissingsproces, een start van een traject.
– L. S.
Ik had het gevoel dat Anja me heel goed aanvoelde en zich zeer goed kon inleven in mijn loopbaanparcours en -wensen. Ze gaf me inzichten in bepaalde mechanismes en kon bezorgdheden herkaderen zodat ik ze anders kon bekijken.
– Bart O., Aankoper
Ik koos voor YourCoach op aanraden van een vriendin die reeds loopbaanbegeleiding gevolgd had. Mijn lat ligt hoog, ik heb het graag ‘perfect’ en hou liefst alles onder controle. En soms bots je zo op je eigen limieten en werken bepaalde patronen je tegen. Aan de hand van foto’s, opdrachten en kleine doeprojectjes die mijn coach gaf, zag ik in dat het best allemaal wat minder streng mag en met minder vooroordeel naar mezelf en de ander.
Anja luistert vooral en kleurt mee buiten de lijntjes om tot inzichten te komen. Bedankt!
– J. V.
De constructieve, leerrijke sessies met Anja waren voor mij een echte eye-opener. Ze heeft overduidelijk veel ervaring om naar je zorgen, twijfels te luisteren en lijkt een aangeboren talent te hebben om op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Ook moeilijke thema’s gaat ze niet uit de weg, wat ook nodig is om een klare kijk op de dingen te krijgen. Een echte aanrader om (een aspect van) je loopbaan eens tussentijds te evalueren!
– Ineke, Medewerker klantendienst
Supertoffe dame, rustig. Probeert zich enorm goed in te leven in de wereld van de persoon die voor zich zit. Heeft super goeie tips en heeft een toffe aanpak. Door de opdrachten ben ik zelf anders gaan kijken naar ik op de arbeidsmarkt.
– Eva V., Ambtenaar
De coaching was gebaseerd op wie ik ben als persoon. En niet volgens een vooraf bepaald parcours. De oefeningen en gesprekken evolueerden vanuit het moment. Gaandeweg kreeg ik inzichten over mezelf, bepaalde keuzes uit mijn leven, en over welke ingrediënten ik nodig heb in mijn professioneel leven om uit te blinken. Een verworven kennis die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken.
– L. V.
Ik heb veel meer gehad aan de sessie’s dan ik ooit had durven dromen. Ik heb hier niet enkel job gericht meer van op gestoken maar over mijzelf geleerd. Dat ik veel meer kan dan ik zelf denk. Ik ben Anja enorm dankbaar hiervoor. Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan: Anja, behoud je werkwijze zoals je nu doet. Ik heb hier veel uit geleerd. Dank je wel daarvoor!
– Nathalie
Ik stond er heel sceptisch tegenover maar met slechts enkele sessies ben ik enorm vooruit gegaan in het leren beseffen dat ik veel waard ben. Dank je wel Anja, om mij te laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan wat mijn leidinggevende mij wil laten geloven.
– C.
Ik zat in een dip (35 jaar in de stiel) op gebied van zelfvertrouwen. Omdat jonge gedreven en fantastische knapen mijn team kwamen vervoegen. Dit is top voor het niveau van de gerechten maar kon niet meer mee. Dit deed me aan mezelf twijfelen ( onterecht) . Deze begeleiding heeft me doen inzien dat je eigen ervaring enkel een meerwaarde kan betekenen als je jezelf niet neerhaalt en de opwaardering omarmd. Dit is de boost dat ik nodig had om het topteam dat ik heb te blijven coachen en er mezelf mee te verrijken. Anja bedankt en ook veel dank van al de toekomstige klanten die eraan komen na deze vervelende (Corona) periode. De Max!
– Maurice D., Chef
Goede coach, straalt rust uit en heeft een luisterend oor.
– Joke T.