Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

COACHING

GETUIGENISSEN BENJAMIN BALL

Over Benjamin Ball Contacteer Benjamin Ball

Wat onze deelnemers zeggen over de coaching bij Benjamin Ball

Heel goede coaching, origineel, luistervaardig, to the point en heel praktisch. Met heel goed en duidelijk gevoel buiten gestapt.
– M. V., Market Manager
Bedankt om me mijn angst om te spreken voor een groep te helpen overwinnen. Enkele eenvoudige tips zijn heel waardevol geweest om me me te laten doen wat ik al lang eens wou doen maar nooit echt durfde. Je efficiënte aanpak heeft in ieder geval gewerkt. En ik heb het gevoel nu sterker in mijn schoenen te staan
– E. C.
Ik vind vooral de “andere” aanpak een meerwaarde. De eerste sessie was zeer confronterend maar recht in de roos! De focus lag niet zozeer op welke job maar eerder welke attitude er bij mij past. Door de focus te leggen op de juiste werk attitude zal ik automatisch de best passende job voor mezelf kunnen vinden. Bedankt om de juiste richting aan te wijzen!
– S. V.
Mijn coaching-sessies met Benjamin waren persoonlijk, geen theoretisch gewauwel maar efficiënt, to-the-point en gericht op mijn situatie. Hij heeft me doen inzien dat mijn huidige job nog steeds aansluit bij mijn interesses maar dat ik moet leren omgaan met een aantal zaken, een paar dingen anders aanpakken. Dit klinkt niet wereldschokkend en dat is het ook niet, maar soms is het goed dat iemand je bij de hand neemt en je helpt om luidop te zeggen wat je diep vanbinnen al weet. Om er daarna mee aan de slag te gaan.
– K. B.
Een andere aanpak dan ik gewend was, maar die ik nodig had. Content, smaakte naar meer!
– A. R.
Elke sessie was op zich uniek, voelde aan als ‘op mijn maat’: uitdagend én haalbaar. Telkens kwam ik terug met ‘goesting’ om volgende stappen te zetten. Ik ben zo dankbaar voor de groei die ik doormaakte dankzij de scherpe, snelle en to-the-point coaching van Benjamin. Van harte dank!
– Ida
Benjamin, je hebt me laten inzien dat het belangrijk is om mijn energiepeil in de gaten te blijven houden. De coachsessies waren voor mij een start om de zaken die op me afkomen anders te gaan bekijken. Ik stel me sinds kort de vraag ‘wat wil ik’ en niet meer ‘wat wil de andere’. Ik voel dat deze stretch me sterker maakt.
– Carl D. G.
YourCoach is een echte aanrader voor wie een loopbaanbegeleiding op maat nodig heeft! Benjamin kan echt luisteren en door zijn positieve feedback kan ik vooruitgaan en de juiste beslissingen nemen.
– Jezabel R.
1 sessie met Benjamin heeft de drempel tot ondernemingschap zodanig verlaagd, dat ik nu eindelijk (al is het voorlopig in bijberoep) gestart ben met wat ik graag doe! Soms zit je van te dichtbij op een berg “problemen” te kijken om er nog te durven over stappen.
– Damien B., Zaakvoerder
Enkele jaren terug kwam ik op het spoor van Yourcoach. Aanvankelijk was het eerder een persoonlijke ontdekking. Ik wilde mezelf even testen en kijken hoe zo’n coaching verliep… benieuwd wat ik er zou uit leren. De sessie was erg geslaagd: ik had na één sessie al een heel stappenplan uitgewerkt voor de maanden erna; een persoonlijke doelstelling dus.

En het moet gezegd: het heeft me toen een nieuwe ‘input’ gegeven. Ik kon enkele zaken beter uitstippelen. Meer dan een jaar later heb ik dan ook terug aangeklopt bij Yourcoach. Dit keer was de insteek vooral professioneel. Er moest iets gaan veranderen, alleen miste ik ‘iets’.

Ik wilde mijn zaak een nieuwe wending geven, maar liep verloren in een teveel aan ingevingen. Er diende zich een nieuw plan aan – of beter enkele zakelijke ideeën.

Mijn geplande heroriëntering werd na enkele coachsessies beter gestructureerd. Door het enthousiasme en de professionaliteit van mijn coach heb ik een realistisch, helder plan kunnen opstellen en vooral ook waarmaken.

Het resultaat: mijn zaak heeft meer ‘élan’ gekregen en ik sta een stuk sterker in mijn schoenen. De werkwijze van YourCoach heeft me echt geholpen om vlot door deze periode heen te bewegen.

Systematisch kreeg alles vorm en werd er gefilterd in mijn ‘kluwen van ingevingen’. Zodoende heb ik meer energie om aan de klanten door te geven en komt het geheel ook professioneel over. ONE maakt voortaan écht elk eentje uniek! Oprechte dank aan ‘My Coach Benjamin’!

– Kurt De Munter, Zaakvoerder
Eén van de dingen die ik bij Benjamin geleerd heb is dat na je doel meteen de beschouwing volgt in welke mate het realistisch is, wat je opties zijn en dan uiteindelijk of je de prijs wilt betalen ervoor. Hij heeft veel oog voor welk soort coaching je nodig hebt als cliënt, en durft het zelfs aan feedback te vragen over zijn eigen coaching. In conclusie: je krijgt op korte termijn meer helderheid in wat je zelf wilt (of misschien accurater: hoe je zelf bent) en wat dat betekent voor je.
– J.
Ik kan iedereen aanraden om loopbaanbegeleiding te doen. Met Benjamin ben je dan ook aan het goede adres om in de voorziene 6 uren tot de essentie te komen waar je dan op verder kan werken.
– K. F.