Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

BLOG

MINDFULNESS PARTY

Mindfulness Party

De eerste Mindfulness Party van 24 april 2010 is een feit! Met 90 inschrijvingen en een onvergetelijke sfeer was het ontegensprekelijk een groot succes. Bedankt aan iedereen om te komen!

Hier enkele reacties:

Heel leuk!
Wow! Ik was er en vond het fantastisch!
Even de sfeer geproefd en ’t voelde geweldig positief. Volgende keer ben ik er weer! Bedankt voor de bruis en de positieve vibes! En dat het nog vele edities mag kennen.
“‘Spijtig dat het gedaan is! Héél plezant!
Fijn om mindful te dansen!
Ik verlang al naar aflevering n°2!!! Dit is high quality fun! En ik ben weer héélemaal relax. 🙂 Thank you people!
Enzovoort…

We presenteren graag nog eens de lesgevers zodat je weet waar hen te vinden mocht je meer over hen te weten willen komen:

Paul Liekens

Na een klassieke opleiding en gelijklopend met een bloeiende carrière in de zakenwereld, begon Paul in de jaren ’70 met de studie van piramides, en deed daar zijn interesse op voor alle bewustzijnsverruimende studies. Hij is gecertificeerd als NLP Trainer door het New York Training Institute voor NLP (NYTI) en door Dr.Richard Bandler; hij is auteur van meer dan 20 boeken over NLP, sjamanisme… bovendien is hij opgeleid tot Westerse Incasjamaan.

De geleide meditaties van Paul zijn bekend in heel Vlaanderen, en honderden mensen herinneren zich levendig de manier waarop Paul je tot rust kan brengen en naar plekken die je daarvoor nooit vermoed had, vol gedachten en gevoelens van waardering voor jezelf. Een heerlijke ervaring om tot rust te komen, je bewust te worden van je geest en lichaam en je batterij op te laden.

Daniëlle De Wilde

Daniëlle De Wilde is erkende ICF-coach (Professional Certified Coach PCC) en heeft meer dan 25 jaar ervaring met trainingen. Ze vulde haar pedagogische vorming aan met o.a. de opleiding tot Master Practitioner en trainer in NLP.

Voor het bedrijfsleven heeft ze zich als consultant-trainer-coach toegespitst op communicatie in de brede zin van het woord. Als mede-oprichtster van het Elan Vital Coaching & Mentoring Institute organiseert ze ook coachingopleidingen in samenwerking met de BAO Group.

Daniëlle staat in heel België en omstreken bekend als een bijzonder bezielde coach en trainer. Met járen ervaring in allerlei takken van de spiritualiteit en zelfontwikkeling haalt ze moeiteloos het beste in mensen naar boven. Wie bij Daniëlle coaching of opleiding volgde, herinnert zich vooral haar spontane, menselijke stijl en warme manier van begeleiden.