Op zoek naar een gratis SEO-handleiding?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Wil jij zelf pagina's leren schrijven om hoog te scoren in Google? Deze gratis SEO handleiding geeft je de insider tips die niemand je vertelt. De workflows en productiviteitstips in deze handleiding zijn bijna allemaal zelf bedacht, na jaren ervaring met SEO copywriting en opgebouwd doorheen talloze andere SEO-handleidingen en -opleidingen.

Heb je al eens een zoektermonderzoek gedaan? Dan weet je hoe overweldigend en onoverzichtelijk het an worden. Je kan er dagen, weken aan spenderen en nog niet weten met welke zoektermen precies te werken. En dan ben je nog niet eens begonnen met het schrijven zelf.

Een SEO-pagina schrijven vraagt inspiratie en kennis van zaken, twee dingen die je niet altijd voorhanden hebt. Ook daar kan je uren op ploeteren: teksten van anderen lezen, de muzen aanroepen of in spanning wachten tot je een origineel idee krijgt... Je vraagt je op den duur af hoe sommigen honderden pagina's op hun website kunnen publiceren, en nog tijd hebben om te slapen, eten en misschien wat ander werk te doen.

Een praktische SEO-handleiding gestoeld op ervaring

Al deze problemen hebben wij zelf meegemaakt. Je moest eens weten hoeveel uren we in het begin bezig waren aan het schrijven van één korte SEO-pagina! Je zou moedeloos worden van de hopen werk die je moet verzetten om goede zoektermen te vinden, of om één paragraafje tekst te schrijven – het kan soms voelen als bloed uit een steen persen.

Maar met de tijd komt een steeds grotere efficiëntie, en ontwikkel je je eigen manieren van werken die niet in de boekjes staan. Je weet dat schrijvers van SEO-handleidingen altijd wat truukjes achterhouden omdat die hen een competitief voordeel geven. Dat zijn de dingen waar je je tanden op stukbijt, en waar wij bij YourCoach over de jaren efficiënte workflows voor (uit)vonden.

Op een dag vroeg een van onze SEO-leerlingen ons om een korte samenvatting te maken van onze werkwijze. Voor we het wisten hadden we deze handleiding geschreven! Hij bleek van onschatbare waarde voor het leerproces, en daarom besloten we hem ook aan anderen ter beschikking te stellen.

Inhoud van deze handleiding

Korte inhoudstabel van deze SEO-handleiding

  • Inleiding
  • Gouden Regels voor SEO copywriting
  • Fase 1 – Breng je project in kaart
  • Fase 2 – Cyclisch sleutelwoordonderzoek
  • Fase 3 – Pagina's creëren
  • Conclusie

Deze gids is gebaseerd op jaren ervaring en hard werken. We geven je het eerste hoofdstuk (tem. Fase 1) gratis, en een volledig zicht op de inhoudstabel zodat je weet in welke richting de handleiding verder gaat. Je begrijpt ook dat we niet zomaar alles kunnen weggeven, daarvoor is deze informatie te waardevol en de moeite die we er hebben ingestoken te groot.

Vul hier je naam en emailadres in om een download link te ontvangen voor de gratis SEO-handleiding:

Naam*:
E-mail adres*:  
Tik verificatiecijfers*:   Verificatiewoord  
 
  Uw privacy is belangrijk! Lees de privacyverklaring en juridische informatie.

De volledige versie van deze gids kost €79. Dat is goedkoop in vergelijking met wat de tijd die het je zal kosten als je deze informatie nooit in handen krijgt. Zo krijg je voor die prijs nog niet één pagina geschreven bij een professioneel SEO -copywritingbedrijf. Terwijl je het met deze gids zelf leert doen, even snel als een professional. Een minieme investering dus als je tijd en geld wil besparen op het schrijven van pagina's voor zoekmachines.

Bestel hier de complete SEO tekstschrijver handleiding

Over de auteur

Benjamin Ball is medezaakvoerder en SEO copywriter bij YourCoach BVBA. Hij combineert het schrijven van web- en SEO-content met personal coaching en ondernemerschap. Zijn persoonlijke passies zijn surfen, schaken en schrijven.

Over SEO copywriting

Naast zijn eigen websites schrijft Benjamin voortdurend nieuwe SEO content voor klanten in allerhande sectoren. Wat zijn teksten zo sterk maakt is de persoonlijke betrokkenheid die hij opbouwt met zijn klanten, de aangepaste stijl die hij aanneemt om bij de gewenste toon aan te sluiten, de grondige analyse die hij verricht van het onderwerp waarover hij schrijft - en dit allemaal binnen strakke deadlines. Hij schrijft ook regelmatig en met plezier voor andere SEO-agentschappen.

Wil je je SEO-teksten door YourCoach laten schrijven? Contacteer ons rechtstreeks.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!