Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatieOnze Zoekmachine optimalisatie (search engine optimalisation of SEO) diensten brengen uw website naar boven in Google! Hierbij staan soberheid en professionaliteit centraal: wij doen niet aan fancy tricks en we verkopen geen ingewikkeld jargon; we focusen ons simpelweg op het doornemen en herschrijven van uw bestaande pagina’s, het evalueren en herzien van uw website structuur, en het optimaliseren van het aantal en de kwaliteit van de links van en naar uw site.

Zo krijgt u een kwalitatieve, aantrekkelijke site die door Google ook zo aanzien wordt. Dat is volgens ons de beste manier om op lange termijn verkeer naar uw site te halen, en links te krijgen van bevriende en verwante sites.

Uw site structuur optimaliseren voor Google

Zoekmachines lezen uw site anders dan uw bezoekers. Ze zien in feite één groot tekstblok, en halen daar de woorden uit om te beslissen waar de pagina over gaat. Dat wil zeggen dat pagina’s met teveel of verwarrende code minder goed zullen scoren dan pagina's die hun structuur aanpassen.

Ook worden bepaalde teksten niet gelezen: afbeeldingen, teksten in Flash... Alles wat u niet kan selecteren met de cursor wordt ook niet gelezen door de zoekmachines. Het is dus belangrijk dat u goed kiest welke teksten waar staan, en in welk formaat!

YourCoach helpt u bij het doornemen van uw website en de structuur aan te passen om optimaal te scoren.

SEO copywriting

YourCoach specialiseert zich in Search Engine Copywriting, het schrijven van teksten voor zoekmachine optimalisatie. Naast de scanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid die eigen zijn aan goede web copywriting, weeft de SEO copywriter bepaalde sleutelwoorden doorheen de tekst zodat de pagina in de zoekmachineresultaten verschijnt.

Lees meer over SEO copywriting

Conversies creëren

U heeft er niks aan als u meer verkeer krijgt maar dat de bezoekers niet blijven, of als ze geen contact opnemen, of iets kopen. De beste manier om aan SEO te doen is door kwalitatieve en interessante pagina’s te creëren die zowel voor Google als uw bezoekers van waarde zijn.

We gaan dus op zoek naar de klanten die u wil vinden, schrijven daar je pagina’s naar en zorgen er ondertussen voor dat Google uw pagina’s optimaal in het vizier krijgt.

Links krijgen

Een van de belangrijkste elementen bij SEO is het verkrijgen van links van andere sites naar de uwe. Maar niet zomaar elke link volstaat! De link dient van een relevante pagina te komen, die hoog ingeschat wordt door Google. Eén link van een waardevolle site is beter dan duizenden van kleine of niet hoog ingeschatte site.

YourCoach helpt u bij het uitbouwen van een link building strategie en begeleidt u in de opbouw van uw links.

Offerte aanvragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Dan bespreken we uw project bij een kop thee. Of mail ons uw plannen. Dan zorgen we voor een passende offerte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!