YourCoach Café Gent - Volgende edities

Hier zijn de data en sprekers van de komende edities.

Data 2018

Klik op een datum voor meer uitleg.

Donderdag 21 juni 2018 - Esther Dick met 'Verhoog je persoonlijke groei dankzij energiewerk'

Esther DickEsther Dick gebruikt het energiebewustzijn als doeltreffend middel om haar klanten en studenten te begeleiden in hun proces van persoonlijke groei. Het energiewerk ondersteunt, versterkt en stimuleert het transformatieproces.

In deze workshop begeleidt Esther Dick je op een ervaringsgerichte manier doorheen je chakrasysteem. Je krijgt inzicht in de verschillende lagen van je energieveld en de daarbij horende levensgebieden. Je leert contact maken en helemaal aanwezig worden in de verschillende chakra's. Je leert energie voelen. Maak je geen zorgen, het is gemakkelijker dan het klinkt!

Door bewust te worden van je eigen energieveld verruim je niet alleen de blik naar jezelf, je verruimt ook je blik naar de buitenwereld: want zoals het vanbinnen is, is het ook aan de buitenkant.

Wil jij ook aan den lijve ondervinden dat we meer zijn dan enkel een fysieke verschijning en dat we worden omgeven door energievelden? We zien je graag op donderdagavond 21 juni.

Over Esther Dick

Esther is een ervaren energiewerker, een Brennan Science Practitioner met een praktijk in Gent en Brussel. Ze gelooft dat we onszelf en de aarde op een heel andere manier kunnen bewonen, als we ons (terug) bewust worden van onze diepe verbinding met de aarde, met elkaar en met onze creativiteit die recht van het universum komt.

 

Donderdag 20 september 2018 - Bart De Coninck met 'Reconstructief werk, een nieuwe en vernieuwende manier van bewustzijnsontwikkeling.'

Binnenkort meer informatie.

Donderdag 25 oktober 2018 - Emilie De Puydt met 'Goed gezien!'

Over Emilie De PuydtGoed Gezien! gaat over jezelf laten zien. Om jezelf te laten zien, heb je twee vaardigheden nodig. Deze vaardigheden zijn: kunnen omgaan met afwijzing én controle kunnen los laten. Dit is zeker haalbaar. En het wordt makkelijker als je toegang hebt tot de grootsheid in jezelf. Dat is het uiteindelijk doel van deze coach, om jou in contact te brengen met je eigen persoonlijke grootsheid en om deze ook aan de wereld te laten zien.

Over Emilie De Puydt

Emilie werkt als 15 jaar als trainer en coach. De tools die ze in zet zijn: NLP, Ericksoniaanse hypnose, sjamanisme en systemische werk. Ze heeft haar eigen instituut Happy Coach, ze geeft er NLP opleidingen, zichtbaarheidstrajecten en individuele coaching.

Donderdag 22 november 2018 - Thea Bombeek met 'Hoe overleef ik mijn collega’s: tools voor zelfvertrouwen op het werk'

Werk je zelf voor of met een toxisch functionerende persoon? Heb je nog geen manier gevonden om daarmee om te gaan zodat je geen last hebt van hun gedrag?

Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega’s of medewerkers die door hun destructief functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Die neerwaartse spiraal doorbreken is niet altijd gemakkelijk.

Met de juiste aanpak kun je wel degelijk het roer omgooien en leren omgaan met dit soort gedag. Deze workshop is bedoeld voor wie de verantwoordelijkheid voor zijn eigen carrière en leven terug in handen wil nemen. Dat kan aan de hand van vier stappen:

  1. Bewust worden van wat er speelt.
  2. Aanvaarden dat je tot nu toe je zelfvertrouwen hebt laten ondermijnen.
  3. Je verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent de moed vatten om constructief om te gaan met toxisch gedrag. Sleutel hierbij is het bewust worden van je eigenwaarde.
  4. Concrete actie ondernemen.

In de workshop krijg je concrete tips aangereikt hoe je weerbaar wordt en je leven terug op je het spoor krijgt.

Over Thea Bombeek

Over Thea BombeekThea Bombeek is Master Certified Coach, (ICF) en kunsthistorica. Ze is Certified Transformational Presence Coach (Aan Seale), Systemisch Contextueel Coach, Creatief coach en voormalig voorzitter van ICF België. Haar werk richt zich op authentiek leiderschap, zelfvertrouwen, zelfontplooiing, zingeving en burn-out. Ze is supervisor en gastdocent aan de HoGent en in Leren over Leven. Ze is auteur van 'Hoe overleef ik mijn collega’s: tools voor zelfvertrouwen op het werk'. Ze deelt graag haar eigen ervaringen met het thema en die van de vele cliënten die ze begeleidt.

Donderdag 13 december 2018

Binnenkort meer informatie.

 

online formulier

Wil jij graag spreken, of ken je iemand die zou kunnen spreken op YourCoach Café? Laat het ons weten op info@yourcoach.be!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!