YourCoach Café Gent - Volgende edities

Hier zijn de data en sprekers van de komende edities.

Data Najaar 2018

Klik op een datum voor meer uitleg.

Donderdag 22 november 2018 - Thea Bombeek met 'Hoe overleef ik mijn collega's: tools voor zelfvertrouwen op het werk'

Werk je zelf voor of met een toxisch functionerende persoon? Heb je nog geen manier gevonden om daarmee om te gaan zodat je geen last hebt van hun gedrag?

Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega’s of medewerkers die door hun destructief functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Die neerwaartse spiraal doorbreken is niet altijd gemakkelijk.

Met de juiste aanpak kun je wel degelijk het roer omgooien en leren omgaan met dit soort gedag. Deze workshop is bedoeld voor wie de verantwoordelijkheid voor zijn eigen carrière en leven terug in handen wil nemen. Dat kan aan de hand van vier stappen:

 1. Bewust worden van wat er speelt.
 2. Aanvaarden dat je tot nu toe je zelfvertrouwen hebt laten ondermijnen.
 3. Je verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent de moed vatten om constructief om te gaan met toxisch gedrag. Sleutel hierbij is het bewust worden van je eigenwaarde.
 4. Concrete actie ondernemen.

In de workshop krijg je concrete tips aangereikt hoe je weerbaar wordt en je leven terug op je het spoor krijgt.

Over Thea Bombeek

Over Thea BombeekThea Bombeek is Master Certified Coach, (ICF) en kunsthistorica. Ze is Certified Transformational Presence Coach (Aan Seale), Systemisch Contextueel Coach, Creatief coach en voormalig voorzitter van ICF België. Haar werk richt zich op authentiek leiderschap, zelfvertrouwen, zelfontplooiing, zingeving en burn-out. Ze is supervisor en gastdocent aan de HoGent en in Leren over Leven. Ze is auteur van 'Hoe overleef ik mijn collega’s: tools voor zelfvertrouwen op het werk'. Ze deelt graag haar eigen ervaringen met het thema en die van de vele cliënten die ze begeleidt.

Donderdag 13 december 2018 - Joke Oosters met 'Nieuwe organisatiecultuur en -structuur'

In deze workshop zal Joke op een ervarende manier uitleg geven over zelfsturing en hoe organisaties daar naatoe begeleid kunnen worden. Door haar jarenlange ervaring kan Joke ons wijzen op de valkuilen, die ze zelf heeft meegemaakt.

Joke zal op een interactieve manier informatie geven over volgende hedendaagse hot topics:

 • Consent besluitvorming en hoe dit helpt organisaties naar een menselijke en duurzame cultuur en structuur te brengen.
 • Navigeren via spanning.
 • Accountability en waarom we het nodig hebben.
 • Trust kaartjes en het gebruik ervan om een organisatie naar een duurzame en menselijke cultuur te brengen.

Over Joke Oosters

Over Joke OostersJoke Oosters is Trust Coach en Trainer. Haar missie is om de ziel en de kracht in organisaties wakker te maken. Dit doet ze door organisaties naar een duurzame en menselijke vorm te gidsen. Om dit te kunnen bereiken hebben organisaties nood aan een heel nieuwe cultuur en structuur om in samen te werken. Vaak gebeurt dit via de structuur van zelfsturing of zelforganisatie.

 

Data 2019

 • 24 januari 2019
 • 21 februari 2019
 • 21 maart 2019
 • 25 april 2019
 • 23 mei 2019
 • 20 juni 2019
 • 26 september 2019
 • 24 oktober 2019
 • 21 november 2019
 • 12 december 2019

 

online formulier

Wil jij graag spreken, of ken je iemand die zou kunnen spreken op YourCoach Café? Laat het ons weten op info@yourcoach.be!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!