YourCoach Café Gent - Volgende edities

Hier zijn de data en sprekers van de komende edities.

Data voorjaar 2018

Klik op een datum voor meer uitleg.

Donderdag 22 maart 2018 - Koenraad Rau met 'Het onderbewustzijn als toegangspoort tot jouw ongekende mogelijkheden'

Koenraad RauKoenraad Rau gebruikte het onderbewustzijn als toegangspoort tot de ongekende mogelijkheden van de menselijke geest. Het onderbewustzijn barst van de onbenutte mogelijkheden en talenten en bevat de sleutels voor effectieve transformatie. Ervaar zelf hoe je in 20 minuten contact maakt met deze onuitputtelijke bron van inspiratie, creativiteit, en intuïtieve inzichten.

Hij beoefent actief de Alchemie van het Bewustzijn. Een middel waarmee je inzicht krijgt in de diepere lagen van jouw bewustzijn en dat van jouw cliënten. Deze inzichten kun je vervolgens gebruiken om te begrijpen wat iemand echt motiveert. Of waarom iemand terugvalt in oude patronen na eerst succesvolle doorbraken te ervaren. Ze laten je toe om transformaties te verwezenlijken in de diepere psyche.

Ontdek ook een eenvoudige oefening om waar en wanneer je wilt in enkele minuten jouw energie op te laden. Deze techniek uit Hawaï verhoogt de mana, de vitale energie. Met meer vitale energie vergroot je jouw persoonlijke kracht, impact en charisma. De effecten ervan kun je direct zelf ervaren. Verhoog jouw vitaliteit en zeg vaarwel tegen vermoeidheid. Coaches en therapeuten kunnen dit gebruiken om tussendoor even snel op te laden. Je kunt er wat extra kracht uit putten voor moeilijke vergadering, onderhandelingen of zelfs sportprestaties waar je net dat ietsje meer nodig hebt.

Donderdag 26 april 2018 - Mira Bradai met 'Een leven dat écht bij jou past - Transactionele Analyse'

Vanuit haar opleiding Transactionele Analyse gelooft Mira sterk dat iedereen een levensscript heeft. Volgens die analyse leven we ons leven naar een onbewust levensplan; 90% van wat we doen wordt bepaald door ons onbewuste. Door dit onbewuste bewust te maken, is de eerste stap gezet naar een leven dat écht bij ons past. Mira gelooft sterk in oefenen en ervaringen. Hierin worden je hiaten, je patronen helder.

Wil je ook graag te weten komen wat jij nu écht wilt en wat je nog tegenhoudt om het leven te leiden dat écht bij jou past? Mira zal aan de hand van concreet toepasbare oefeningen een introductie geven in de transactionele analyse.

Over Mira Bradai

Mira BradaiMira Bradai heeft zich verdiept in de transactionele analyse. Na haar burn-out en relatiebreuk is ze op zoek gegaan naar het leven dat echt bij haar past.

Door deze moeilijke periode in haar leven, besefte Mira dat ze haar eigen verlangens had verwaarloosd. Door zich af te vragen wie ze echt is, realiseerde ze dat ze het leven leidde dat anderen voor haar in gedachten hadden... maar niet wat ze zelf in gedachten had.

Dit was voor Mira het begin van een boeiende reis: na verschillende trainingen viel alles op zijn plaats. Ze deed een wandelvakantie naar Santiago de Compostella en besefte zo dat ze mensen in een gelijkaardig proces wilde begeleiden.

Dat is de uitkomst van haar denkproces geworden: momenteel coacht Mira mensen tijdens wandelvakanties vanuit de transactionele analyse, wat haar een theoretisch denkkader biedt.

Donderdag 24 mei 2018

Binnenkort meer informatie.

Donderdag 21 juni 2018 - Esther Healings met 'Energiewerk'

Binnenkort meer informatie.

Data najaar 2018

  • Donderdag 20 september 2018
  • Donderdag 25 oktober 2018
  • Donderdag 22 november 2018
  • Donderdag 13 december 2018

 

online formulier

Wil jij graag spreken, of ken je iemand die zou kunnen spreken op YourCoach Café? Laat het ons weten op info@yourcoach.be!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!