Getuigenissen

“Verhelderend, ruimte tot (zelf)reflectie. Gerichte vraagstelling bij de beleving van kunst. Brengt je dichter bij jezelf, geeft een duidelijker zelfbeeld.”
Sabine K.
“Laat je verrassen. Prettige en deskundige coach.”
Esther
“Inspirerend, boeiend en verrassend. Leuk om de verhalen over de anderen te horen en ze zelf te vertellen.”
Gertjan V.
Coach
“Een mooie manier om van verstand naar gevoel om te schakelen en de tijd te nemen om na te denken waarom het iets met je doet. Hieruit filteren waar het bij jou eigenlijk om gaat. Mooi, heel open, heel relaxed. Ik ga met een zeer prettig gevoel naar huis.”
Sandra W.
“Kunstcoaching is een fijne vorm om over jezelf en jezelf in de wereld te reflecteren. Frank is een ontwapenend eerlijk en authentieke trainer, die ruimte geeft om samen na te denken en te voelen.”
Kurt C.
“Interessant, boeiend, je zet eens een andere bril op. Je leert over jezelf, ook door de verhalen van anderen. Er is een veilige opbouw en de begeleider stelt prima coachingvragen! Top!”
Vanessa C.
Coach en trainer
“Een mooie opportuniteit om 'ongekende' facetten van jezelf te leren kennen op een specifieke manier.”
Frank V.
“Interessant om op een ongedwongen manier vanuit het visuele in interactie te gaan met anderen en vooral met jezelf.”
Saskia G.
“Kunst/beeld laat je toe enkel te vertellen wat je wil. De grens om te praten of drempel is daardoor kleiner. Rustige omgeving, rustige en open, aangename sfeer.”
Meike J.
“Boeiend, de combinatie tussen kunst en coaching. Frank zoekt terug naar verbanden en diepgang tussen de werken die je uitzoekt en jouw eigen persoonlijkheid, jouw verhaal, en slaagt andermaal!”
Brenda U.
“De Workshop heeft helemaal beantwoord aan mijn verwachtingen. Zeer boeiend om vanuit kunst te vertellen en iedereen zijn verhaal te laten doen. En dan: de interactie en de andere manier van kijken naar hetzelfde: boeiend! Zeer geslaagde workshop.”
Greet D.
“Boeiend om te ervaren hoe ieder op geheel eigen wijze naar eenzelfde beeld/kunstwerk kijkt. Niets is wat het op het eerste zicht lijkt.”
Patrick B.
Verpleegkundige
“Ik meen dat je kunst heel erg kan gebruiken om mensen te laten praten over wat hen beroert. De diepere lagen worden ontdekt in een werk los van wat de intentie of de feitelijke kennis is. Het brengt mensen in verbinding met elkaar. Het kijken door een andere bril naar iets wat uiteindelijk hetzelfde is.”
R. S.
Talentcoach
“Zeer boeiende combinatie: kunst-coach. Verrassend diepgaand, maar evenzeer leuk. Gebracht door een coach die veel ruimte geeft.”
Silvia D.
Ergotherapeut
“Ik heb me laten omringen door onbekenden, samen met hen mijn blik kunnen verruimen, grenzen kunnen verleggen en mezelf moeten/kunnen tonen. Dit is een prachtige setting, in een warme sfeer. Als ik er 1 woord mag opplakken: 'acceptatie'.”
Sara M.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!