Opstellingen met Lia Verrees

Wat is een opstelling?

Een opstelling is een bijzonder krachtige methode om verstrikkingen in je leven, familie en relaties te herkennen, erkennen en los te laten. Het is een therapeutische groeps- of individuele begeleide ervaring waarbij een of de deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Dit kan zowat alles zijn: van een vraag rond relatie, werk, ziekte, huis... tot een vraag over één bepaalde emotie, één bepaald orgaan.

Door de kracht van het onbewuste en onder deskundige begeleiding van de therapeut ontstaat een fascinerend tableau-vivant dat achterliggende aspecten van het vraagstuk laat zien die meestal belangrijk zijn om beweging in de "klemming" van de vraag te brengen.

Deze beweging laat de deelnemer toe zijn of haar ware potentieel te omarmen en zijn of haar leven ten volle te leven. Deze hernieuwde stroming van energie wordt niet enkel door de deelnemer zelf ervaren, maar komt het hele systeem ten goede.

Thema's die je in een opstelling kan bekijken

 • Het opklaren van misvattingen, loskomen van verstrikkingen en oplossen van blokkades in familie-, partner- en andere relaties.
 • Het verbreken van patronen van isolatie, vervreemding, misbruik, disfunctioneren en armoede.
 • Het aanpakken van ouderschapsuitdagingen en pijnlijke familiesituaties. (zoals bv. echtscheiding, éénouderschap, miskraam, onvruchtbaarheid, abortus, adoptie, pleeg- en stiefouderschap).
 • Het ontdekken van de reden(en) voor fysiek,emotioneel en psychologisch lijden en het ondernemen van stappen naar heling. (zoals bv. depressie, angsten en fobieën, migraine, eetstoornissen, astma, chronische rugpijn, geestesziekten, zelfmoordneigingen, drug- en alcohol misbruik).
 • Het zien en begrijpen van de "bigger picture" van levenssituaties.
 • Het verwerven van inzicht in professioneel conflict en werkomstandigheden.

Doelen van de opstellingsdag

 • Ervaar opstellingswerk met een internationaal geprezen facilitator.
 • Ontdek hoe de onbewuste energie stroomt in jouw familiesysteem, bedrijven en/of groepen waarvan jij deel uitmaakt.
 • Werk door verborgen of vergeten issues, misschien zelfs over de generaties heen.
 • Leer door ervaring van je eigen opstellingen en door mee te doen aan die van anderen.
 • Krijg toegang tot de diepere wijsheid in onze menselijke drama's.

Over Lia Verrees

Lia VerreesLia Verrees is gediplomeerd opstellingstherapeute bij het Hellinger Instituut te Nederland, alsook gediplomeerd healing deskundige bij de Barbara Brennan School of Healing te Miami.

Ze heeft er steeds een punt van gemaakt zich permanent en internationaal bij te scholen bij de allerbesten binnen het systemisch vakgebied. Hieronder bevinden zich o.a.: Ursula Franke; Jan Jacob Stam, Bibi Schroeder; Guni Baxa; Eelco De Geus; Christine Essen; Marianne Franke-Gricksch; Dr Franz Ruppert; Margriet Wentink; Stephan Hausner; Anngwin St Just.

Intussen past ze zelf in die rij. De kennis en ervaring die Lia uit haar extensieve vorming en uit haar 15-jarige praktijk heeft verworven, maken haar tot een bijzonder deskundig therapeut.

Lia's volle aanwezigheid voel je in een ruimte. Ze schept charismatisch een sterke veilige plek en bewaakt de grenzen ervan met oerdegelijke maar steeds liefdevolle rechttoe rechtaan opmerkingen.

Lia is een vrouwelijke madam die haar mannetje kan staan. Gezegend met een tweeslachtig brein bouwt ze intersexbruggen van rode wangen. Haar naturelle humor ontwapent defensief vriendelijk en verlucht zwaardere thema’s verademend.

Haar correcte gevatheid doet monden toevallen en in de lucht reizende vingertjes spontaan naar beneden zijgen. Ze begeleidt vanuit haar warme inborst, met stevig vertrouwen in haar volle vermogen en een verbluffende intuïtieve (over)gave.

online formulier

Enkele Getuigenissen

“Zeer hoge eye-opener! Fantastische begeleidster. Confronterend optreden zonder te kwetsen is een kracht, een kunst... en gift. Ik kende niets van opstellingen, nu heb ik goesting om meer van te zien en te beleven.”
Margriet K
Zaakvoerder
“Zeer beklijvend, universele thema's komen boven. Raar dat energie zoveel teweeg kan brengen. Onbeschrijfelijk en onverklaarbaar.”
Veerle S.
“Heel mooie begeleiding van de opstellingen, met respect, veel diepgang, met ruimte voor coachen. Heel intuïtief, voelen wat er is zonder te sturend te zijn. Fantastisch om te zien en te beleven, te doorvoelen. Vandaag heb ik meesterschap gezien. Dank u.”
Tiny C.

Meer getuigenissen over de Workshop Opstellingen met Lia Verrees.

online formulier

Praktische informatie

Duur

1 dag.
De deuren gaan open om 9u00 en de workshop start om 9u30. Einde is om 16u30.

Data

 • Maandag 8 mei 2017
 • Vrijdag 23 juni 2017

Locatie

WorkshopsLoft 26

Dok Noord
Sint-Salvatorstraat 18 / 104
9000 Gent

 

Prijs

De workshop kost € 100 ex. BTW.

* Bespaar tot 30% via KMO-Portefeuille

De workshops komen in aanmerking voor KMO-Portefeuille. KMO's en zelfstandigen kunnen tot 30% korting krijgen op onze opleidingen. Het BTW bedrag kan niet worden gesubsidieerd.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!