YourCoach Opendeurdag Winter Editie - 20 januari 2018

YourCoach Opendeurdag CoachingOp zaterdag 20 januari 2018 opent YourCoach de deuren voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte, Loft 26, en ons voltallige team.

We geven 5 praktische workshops rond het thema "Overtuigingen". Je ziet ons aan het werk en kan aanvoelen of onze manier van werken jou ligt. De nadruk zal niet zozeer liggen op reclame en uitleg, we willen vooral tonen hoe we het doen. Verwacht dus oefeningen en concrete inzichten.

“Wou nog even laten weten dat ik een fantastische dag heb beleefd boordevol inspiratie tips en leuke mensen ontmoet, good vibes@yourcoach!”
Emmanuelle
Over de vorige editie

Wat kan je allemaal doen?

 • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
 • Woon 5 interactieve workshops bij.
 • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
 • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
 • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

Ontdek de Loft

YourCoach OpendeurdagIn Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

5 Actieve Workshops rond het thema "Overtuigingen"

YourCoach Opendeurdag CoachingWe geven 5 praktische workshops rond het thema "Overtuigingen".

Wat geloof jij over jezelf, het leven, je werk...?

Hoe jij kijkt naar de dingen, vormt hoe ze zijn. We gaan op zoek naar jouw overtuigingen, en naar eventuele mogelijkheden om ze aan te scherpen.

Klik op een workshop voor meer informatie.

 

10u-11u - Integrale Coaching: Het lichaam liegt niet (Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

In deze workshop werkt Benjamin rond de coachovertuiging: 'Het lichaam liegt niet'. Met woorden kan je anderen vanalles wijsmaken, inclusief jezelf. Je lijf kent echter de waarheid – ook over zaken die jij zelf (nog) niet kan zien of voelen. Wie weet lopen er allerlei andere zaken in de weg van het rechtstreekse contact met je innerlijke waarheid. Aan de hand van demonstraties en oefeningen toont Benjamin hoe je het lichaam kan gebruiken om de beperkingen en blokkades van het hoofd te omzeilen.

11u-12u - NLP: Negatieve emoties beheren (Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

Negatieve emoties zoals bijvoorbeeld schuld, boosheid, verdriet, angst of pijn hebben vaak een nefaste werking op het bereiken van je doelen. Ze halen ons uit het heden en uit onze kracht. De initiële reactie is om zo snel mogelijk van dit soort gevoelens af te raken, ze weg te gooien. Er is echter nog een andere mogelijkheid: ze beheren en anders benaderen.

In deze workshop ga je zelf aan de slag met één van jouw negatieve emoties. Je ontdekt hulpmiddelen en past ze toe om in het heden te blijven, en anders om te gaan met je negatieve gevoelens.

12u-13u - Speed coachings met het YourCoach Team (15 min. per coaching)

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches, en gedurende 15 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

 • Benjamin Ball - direct – energiek – gedreven
  (Integrale) coachopleider en MCC coach
 • Tom Hallez - prikkelend – to-the-point – enthousiast
  NLP-trainer en master coach
 • Marleen Auwaerts - warm – professioneel – pragmatisch
  Loopbaancoach
 • Frank Mortier – kunstzinnig – speels – onconventioneel
  Kunst- en loopbaancoach
 • Joke Adins - warm – nauwgezet – doorzetter
  Loopbaancoach - Stress & burn-out coach
 • Shana Cornelis - empatisch – zelfredzaam – open minded
  Loopbaancoach
 • Brenda Utterwulghe - gedreven - persoonlijke - humoristisch
  Loopbaancoach
 • Joke Vander Laenen - hartelijk - doortastend - gedurfd
  Loopbaancoach en trainer

Op voorhand inschrijven of je loopt het risico dat alles vol zit!

13u-14u - Hoe stress onze overtuigingen beïnvloedt (Joke Adins)

Traject: Stress & Burn-Out Coach - Stress en Burn-Out Adviseur - Individuele Begeleiding

Stress is relatief. Onderzoek wijst uit dat hoe jij naar je stress kijkt, een diepgaande invloed heeft op hoe je lichaam reageert. Zie je het als gevaarlijk, klap je lijfelijk dicht. Zie je het echter als helpend, dan ontspant je lichaam, komen er andere stoffen vrij en gedraag je je vanzelf anders.

In deze workshop gaan we op zoek naar deze versterkende flow rond stress. Je definieert jouw talenten, en hulpbronnen, wisselt uit met anderen. Je laat oude beperkingen achter en neemt nieuwe krachten mee naar 2018!

14u-15u - NLP: Het magische VAK (Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

In deze workshop leert Tom jou je minder behulpzame overtuigingen transformeren, door een nieuwe kernkwaliteit te installeren. Dat doet hij door het visuele (V), auditieve (A) en kinesthetische (K) kanaal van jouw overtuigingen te verdiepen. Het wonderlijke hieraan is dat je als het ware onrechtstreeks werkt, zonder dat je moet ingaan op de situaties zelf waarin ze spelen. Alsof je in een softwareprogramma aan de achterliggende programmatie iets verandert, waardoor het op het scherm voor de gebruiker krachtiger en bruikbaarder wordt.

15u-16u - Integrale Coaching: Wat je in het klein doet, doe je in het groot ook (Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Wat we hier en nu doen, in al onze schijnbaar onschuldige en willekeurige handelingen, zegt iets over onze diepere patronen – en daarmee over hoe wij situaties aanpakken waarmee we het lastig hebben. Benjamin toont hoe je deze patronen als coach kan leren herkennen en vertalen naar een nieuwe, versterkende strategie voor schijnbaar onverbonden situaties. Dit zonder hocus-pocus en als het lukt, met een stevige scheut humor.

16u-18u - Nieuwjaarsreceptie

Op het einde van deze interactieve dag nodige we jullie graag uit op een gezellige nieuwsjaarsdrink. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Catering voorzien

Wij voorzien lekker én gezond* eten & drinken aan democratische prijzen.

* Er zal waarschijnlijk ook ongezond lekker eten & drinken verkrijgbaar zijn.

Locatie

Loft 26
Sint-Salvatorstraat 18
1e verdieping rechts
9000 Gent

Parkeren doe je best via Dok Noord, zie Praktische info.

Inschrijven

Deelname aan onze opendeurdag is gratis, en het aantal plaatsen is beperkt. Je kan je voor één of meerdere workshops inschrijven. We mailen je op voorhand nog om je inschrijving te bevestigen. Gelieve ons ten laatste een week op voorhand te laten weten als je niet kan komen, zodat we iemand anders een plek kunnen geven.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!