YourCoach Opendeurdag Winter Editie - 19 januari 2019

YourCoach Opendeurdag CoachingOp zaterdag 19 januari 2019 opent YourCoach de deuren voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte, Loft 26, en ons voltallige team.

We geven 4 praktische workshops rond het thema "From Mind to Muscle". Je ziet ons aan het werk en kan aanvoelen of onze manier van werken jou ligt. De nadruk zal niet zozeer liggen op reclame en uitleg, we willen vooral tonen hoe we het doen. Verwacht dus oefeningen en concrete inzichten.

online formulier

Wat kan je allemaal doen?

 • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
 • Woon 4 interactieve workshops bij.
 • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
 • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
 • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

Ontdek de Loft

YourCoach Loft 26 OpendeurdagIn Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

4 Actieve Workshops

YourCoach Opendeurdag CoachingWe geven 4 praktische workshops rond het thema "From Mind to Muscle". Van rondjes draaien in je hoofd naar zakken in je lijf en van daaruit: écht gààn. Niet het hoofd maar het lichaam laten antwoorden. Niet enkel plannen maken maar bewégen, actie ondernemen, en liefst vandaag.

De nadruk zal niet zozeer liggen op reclame en uitleg, we willen vooral tonen hoe we het doen. Verwacht dus oefeningen en concrete inzichten.

Klik op een workshop voor meer informatie.

 

10u-11u - Integrale Coaching: Remember who you really are (Joke Vander Laenen)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Het is nogal wat, onze luide en drukke wereld: we moeten files doorstaan, steeds hogere doelstellingen halen en intussen liefst ook een betere versie van onszelf worden. Door die drukte brengen we veel tijd door in ons hoofd, en verliezen we voeling met een groot deel van onze beleving als mens.

In deze sprankelende workshop brengt Joke je terug in contact met jouw momenten van klein én groot geluk, van intens plezier, van ervaren en gewoon 'zijn'. Het wordt een feest voor de zintuigen! Je ontdekt ook hoe je op een eenvoudige en speelse manier (terug of nog) meer plezier brengt in je werk en in je leven van alledag.

11u30-12u30 - NLP: Voorbij het aarzelen (Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

Tussen denken over iets en het effectief doen ligt voor velen een te grote afstand. Daardoor aarzelen we en komen we vaak niet in beweging. Hoe overwin je je angst en maak je die sprong? Tijdens deze op NLP-technieken gebaseerde workshop leer je de kloof overbruggen.

Door kleinere tussensprongen te maken geven we ons brein een behapbaarder pad dat het kan bewandelen. We vertrekken van aarzelen en passeren achtereenvolgens bij frustratie, ongeduld en overweldigend verlangen om te eindigen bij het effectief doen. Je ervaart tijdens die reis ook verschillende andere NLP-technieken zoals visualisatie, regressie en ankeren.

12u30-13u30 - Speed coachings/Wandercoaching met het YourCoach Team (15 min. per coaching)

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

Je kan ook 'Wanderen' door het Gentse met Shana Cornelis. Om 12u30 start een sessie Wandercoaching in groep.

 • Benjamin Ball - direct – energiek – gedreven
  (Integrale) coachopleider en MCC coach
 • Tom Hallez - prikkelend – to-the-point – enthousiast
  NLP-trainer en MCC coach
 • Karolien Roels - warm – professioneel – pragmatisch
  Stress- en burnoutcoach en -trainer
 • Marleen Auwaerts - warm – professioneel – pragmatisch
  Loopbaancoach
 • Frank Mortier – kunstzinnig – speels – onconventioneel
  Kunst- en loopbaancoach
 • Joke Adins - warm – nauwgezet – doorzetter
  Stress- en burnoutcoach en -trainer
 • Shana Cornelis - empatisch – zelfredzaam – open minded
  Wandercoach
 • Brenda Utterwulghe - gedreven - persoonlijke - humoristisch
  Loopbaancoach
 • Joke Vander Laenen - hartelijk - doortastend - gedurfd
  Loopbaancoach en trainer
 • Matthias Dusesoi - gepassioneerd – inzichtelijk – authentiek
  Loopbaancoach

13u30-14u30 - Stress & Burn-Out: Release the beast (Joke Adins & Karolien Roels)

Traject: Stress & Burn-Out Coach - Stress en Burn-Out Adviseur - Individuele Begeleiding

Ergens onderweg, zijn we vergeten dat we afstammen van de dieren. Ons lijf, verschilt niet zoveel van de zoogdieren, op ons briljante brein na. De vraag is, gebruiken wij ons lijf nog op de manier die bij ons past, of lopen we hier met zijn allen de mist in?

In deze workshop gaan we samen op zoek naar de gebruiksaanwijzing van ons lichaam en ons brein om hier op een andere manier mee om te gaan. We geven het stress-response systeem een eerherstel en gebruiken het waarvoor het dient.

15u-16u - Integrale Coaching: Hoe kan je meer 'zakken'? (Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Je wil wel meer voelen, maar je lijkt vast te zitten in je hoofd. Je wil luisteren naar je (buik)gevoel, maar er is geen gevoel of toch niks duidelijks. Je weet dat er iets zit, maar kan er niet aan. Frustrerend!

In deze workshop geeft Benjamin je vanuit zijn persoonlijke ervaring praktische oefeningen en werkwijzen mee om effectief in je lijf te zakken. Hij bespreekt zaken zoals:

 • Golven van ervaring;
 • De verschillende soorten voelen;
 • Het lichaam doet toch mee;
 • en meer.

16u-18u - Nieuwjaarsreceptie

Op het einde van deze interactieve dag nodige we jullie graag uit op een gezellige nieuwsjaarsdrink. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Catering voorzien

Wij voorzien lekker én gezond* eten & drinken aan democratische prijzen.

* Er zal waarschijnlijk ook ongezond lekker eten & drinken verkrijgbaar zijn.

Locatie

Loft 26
Sint-Salvatorstraat 18
1e verdieping rechts
9000 Gent

Parkeren doe je best via Dok Noord, zie Praktische info.

Inschrijven

Deelname aan onze opendeurdag is gratis, en het aantal plaatsen is beperkt. Je kan je voor één of meerdere workshops inschrijven. We mailen je op voorhand nog om je inschrijving te bevestigen. Gelieve ons ten laatste een week op voorhand te laten weten als je niet kan komen, zodat we iemand anders een plek kunnen geven.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!