Webdesign Portfolio

Een greep uit de recente websites waarvoor wij design, programmatie, copywriting en/of hosting verzorgd hebben.

CoachInfoCoachInfo

Zelf coaches zijnde, stelden we vast dat de promotie van het beroep in Vlaanderen eerder gefragmenteerd was. Daar wilden we iets aan doen! Een jaar later, in mei 2011, lanceerden we CoachInfo, het eerste coachingsportaal voor coaches in Vlaanderen. Coaches kunnen gratis een profiel aanmaken, en bezoekers kunnen coaches vinden op woonplaats, specialiteit en andere criteria. De website bevat een volledig geautomatiseerd account-managementsysteem en is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat coaches automatisch en rechtstreeks in Google gevonden worden via hun CoachInfo profiel.

www.coachinfo.be

Gynaecologen GentGynaecologen Gent

Voor de Gentse gynaecologenpraktijk verbonden aan het AZ Sint-Lucas te Gent mochten we een nieuwe website ontwerpen. Bedoeling was om een veilige en aangename online omgeving te creëren, waar mensen informatie konden vinden. De artsen worden voorgesteld, en enkele procedures uitgelegd. De website bevat ook enkele geoptimaliseerde teksten die dagelijks geïnteresseerden op de site brengt via zoekmachines.

www.gynaecologen-gent.be

One2BeOne2Be

We maakten de website voor Bernadette Bernaert, een ervaren zakenvrouw op het vlak van B2B en Retailverkoop. Ze verzorgde jaren de Business Development en Account Management van verscheidene bedrijven in diverse industrieën. Een aantal jaren geleden besloot ze haar diensten via haar eigen bedrijf ook aan anderen aan te bieden.

Dat deed ze eerst uitsluitend via haar persoonlijke en zakelijke netwerk. Met een reeks tevreden klanten is ze nu klaar voor uitbreiding van haar bedrijf en diensten. Daar hoort natuurlijk een professionele, goed geschreven site bij.

www.1-2-be.be

School voor RelatiesSchool voor Relaties

We bouwden de website van de Nederlandse relatietherapeute Patricia van Lingen. Niet enkel de website namen we onder handen; we pasten ook Branding toe en creëerden een nieuwe bedrijfsnaam voor haar: de School voor Relaties. Deze straalt helemaal uit waar Patricia, met haar stevige aanpak en jaren ervaring, voor staat: het bieden van betere relaties met jezelf en met je partner via opleidingen en persoonlijke begeleiding.

De website werd geschreven met het oog op zoekmachine-optimalisatie, en beschikt over ons Content Management Systeem waarmee Patricia zelf de websiteteksten kan aanpassen.

www.schoolvoorrelaties.be

CocktailflavoursCocktailflavours

Een van onze vaste klanten benaderde ons met een visuele kaskraker van een idee. Ze wilde een sfeervolle website voor haar nieuwe bedrijf, Cocktail Flavours. Op iedere pagina wilde ze een andere tot de verbeelding sprekende achtergrondfoto. Zo gezegd, zo gedaan! We voorzagen ook de copywriting en de zoekmachine optimalisatie: we bouwden de site conform de laatste richtlijnen om hoog te scoren in Google, en schreven extra pagina’s waarmee ze nu al bezoekers aantrekt via een uitgebreide lijst zoektermen.

www.cocktailflavours.be

ZorgAndersTvZorgAndersTv

Dit ambitieuze project houdt het midden tussen een online TV-zender en een drukbezochte gemeenschap van mensen die in de zorg werken. Vandaar ook de uitgebreide functionaliteiten van deze website. Daarbij horen een volledig op maat gemaakte Content Management Systeem met kalender, vacatures, nieuws, blog... en zelfs een automatisch roterend bannersysteem dat door de eigenaars zelf beheerd kan worden. Alles tot en met de menu's kan door de eigenaars van de website of mensen van hun keuze worden aangepast. Daarbij komt nog dat er ruime mogelijkheden zijn opengelaten voor de geplande latere uitbreiding van de website.

www.zorganderstv.be

Bartenders-on-the-roadBartenders-on-the-road

Bartenders-on-the-road wilde een gedurfde, informele site waar sfeer voorop staat. Hun nadruk op cocktailcreatie maakt hen werkelijk uniek; met veel passie voor het vak gaan ze steeds op zoek naar originele recepten die passen bij hun opdrachtgevers of het evenement. We sleutelden wekenlang aan hun website ontwerp, schreven en herschreven de webteksten en bewerkten de pagina's voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Het resultaat: een dijk van een site - al zeggen we het zelf!

www.bartenders-on-the-road.com

OUR - the Office for Urban ReportingOUR (the Office for Urban Reporting)

We mochten de website maken van het veelbelovende jonge researchagentschap Office for Urban Reporting VZW. OUR onderzoekt en communiceert over 21e eeuwse urbanisatie. De VZW bestaat uit een netwerk van geschiedkundigen, journalisten, nieuwsgierige mensen en stadsliefhebbers. OUR rapporteert in eerste instantie over Brussel, en bij uitbreiding over steden over de hele wereld. De focus ligt op 'une tranche de vie' – levensechte portretten door een combinatie van diepgravende journalistiek en poëtische presentatie, balancerend tussen sociologie en drama.

www.officeforurbanreporting.eu

Vannuchi EventsVannuchi Events

Vannuchi Events, onder leiding van Vanessa Van Ghelder, zocht een volledige herziening van haar online marketing. Om de volgende groeistap in haar evolutie als evenementenbureau te zetten wilde ze een professionele nieuwe look&feel voor de website, een visuele diversifiëring van haar aanbod, aantrekkelijke teksten en een verregaande zoekmachine-optimalisatie. Een fantastische opdracht waar we met plezier onze tanden in gezet hebben.

www.vannuchi-events.be

me2meme2me AG

De Zwitserse startup me2me combineert telefonie met web om je een unieke dienst te bieden. Met me2me kan je makkelijk dagelijkse informatie opslaan, afspraken vastleggen... je belt gewoon naar het me2me nummer, neemt het op en me2me zet het nog eens om in tekst zodat je het niet alleen via de telefoon weer kan opvragen, maar ook via het net. YourCoach mocht de site ontwerpen en programmeren. Ook de teksten zijn van onze hand. Kijk tenslotte eens naar de flash demo's - die hebben wij ook gemaakt!

www.me2me.com

SwitchesSwitches (Heidi Brepoels)

Heidi Brepoels staat voor persoonlijke ontwikkeling in bedrijven in Vlaanderen, van training over teambuildings tot het begeleiden van personen in bedrijven via coaching. De kracht van Switches is de doorgedreven samenwerking met haar klanten en een gepersonaliseerde, pragmatische aanpak. Wij hielpen Heidi bij het uitbouwen van haar online aanwezigheid. We creëerden een compleet nieuwe look&feel voor haar, en schreven de teksten voor de website in het Nederlands en Engels.

www.switches.be

Paul LiekensHeart Systems (Paul Liekens)

Paul Liekens is Vlaanderens meest vooraanstaande NLP-specialist. Met zijn bedrijf Heart Systems richt hij opleidingen in over NLP (Practitioners en Masters), evenals over sjamanisme. Met zijn goedkeuring toverden we zijn website om naar een professioneel uithangbord waar niks van zijn ongeëvenaarde spirit verloren gaat.

www.paulliekens.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!