Websites bouwen

Websites bouwenMet meer dan 10 jaar ervaring in de website en e-commerce wereld, kan YourCoach een complete service bieden die uw website of marketing campagne van A tot Z uitstippelt, ontwerpt, programmeert, schrijft, lanceert en opvolgt.

YourCoach is actief lid van FeWeb, de vakorganisatie van webbedrijven. De vzw Federatie van Webbedrijven biedt professionele ondersteuning aan webbedrijven. Dit door middel van informatieverstrekking, belangenbehartiging en kwaliteitsborging.

Webdesign

Eenvoud en professionaliteit staan bij onze websites centraal: onze technische en creatieve achtergrond maakt het voor ons mogelijk het conceptuele met het praktische te combineren. Wij maken websites die een duidelijke boodschap overbrengen, mooi en strak, en die vooral ook gebruiksvriendelijk zijn. Zo blijft uw budget binnen de perken en houdt u iets over om te investeren in andere belangrijke online marketing-activiteiten. We kunnen uw site op verzoek ook met een Content Management systeem aanmaken, zodat u zelf uw website kan aanpassen en beheren.

Lees meer over webdesign

Webhosting

Naast webdesign kan YourCoach ook uw website online zetten, uw domeinnaam aankopen, ervoor zorgen dat uw website online blijft staan, en u een gepersonaliseerd e-mailadres bezorgen. Onze webhosting wordt 24u per dag, 7 dagen per week gemonitord. YourCoach biedt zijn hostingdiensten aan zowel particulieren als professionele gebruikers.

Lees meer over webhosting

Zoekmachine optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (search engine optimisation of SEO) diensten brengen uw website naar boven in Google! Ook hier staan soberheid en professionaliteit centraal: wij doen niet aan fancy tricks; we focusen ons op het doornemen en herschrijven van uw bestaande pagina's, het evalueren en herzien van uw website structuur, de links van en naar uw site.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Web copywriting

Schrijven voor het web is helemaal anders dan boeken schrijven, of schrijven voor geprinte media. De gemiddelde website bezoeker brengt slechts zeven seconden door op uw site. Als u dus geld aan het besteden bent aan online advertenties en uw bezoekers vinden de inhoud van uw site niet interessant, bent u nodeloos geld aan het verspillen. Uw website teksten zijn de basis van alles; een goede web copywriter verdient zichzelf terug door uw website teksten aantrekkelijk te maken en mensen op uw website te houden.

Lees meer over web copywriting

SEO copywriting

Als SEO copywriters werken we met een advertentiebudget van niks. En toch krijgen we dankzij onze teksten meer verkeer uw de site. De SEO copywriter weeft bepaalde sleutelwoorden doorheen de tekst zodat de pagina bovenaan in de zoekmachine resultaten verschijnt. En ondertussen blijft de tekst vlot leesbaar voor bezoekers, en zet ze aan tot ontdekken en handelen.

Lees meer over SEO copywriting

E-commerce

Verkopen op het internet? Geen probleem. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste betalingswijzen, de manier van verkopen, bij het bouwen van het shopping systeem en de sales funnels van uw landingspagina naar de confirmatie pagina. We optimaliseren de bestaande flow om uw conversies omhoog te halen, en stellen acties voor om meer klanten te werven.

Lees meer over e-commerce

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!