Getuigenissen

“Ondanks mijn sceptische houding t.o.v. webdesigners en minder aangename ervaringen met andere bedrijven (IT en webdesign), kreeg ik heel snel de indruk deze keer met de juiste partij aan tafel te zitten. Nog voor het definitief akkoord geklonken was, had ik het gevoel dat mijn verwachtingen deze keer zouden worden ingevuld. En zo bleek het ook.

Het resultaat dat YourCoach neerzette, verslaat alle elders gehoorde verkoopspraatjes en veelbelovende woorden over 'hoe een website moet werken'.

Vanaf de lancering kreeg ik niks dan lovende woorden over de nieuwe website. Mijn klanten en leveranciers konden zich volledig vinden in de nieuwe profilering van Bartenders-on-the-road. En het bracht op! Nog geen maand na het opleveren van de website kwamen de eerste offerteaanvragen al binnen. Het waren vooral last-minute calls van klanten die in de steek gelaten werden en via zoekmachines bij Bartenders-on-the-road terecht kwamen.

Zonder twijfel de investering waard! Ik beveel YourCoach aan aan iedereen die streeft naar innovatie/vernieuwing/redesign..., die resultaat wil, die een eigen persoonlijkheid, identiteit en wensen wil laten restylen in termen van 'profileren via het net'. Voor klanten met 'no limits', zelfs zonder uitgesproken mening of visie maar met ambitie.”
Bart Taveirne
Zaakvoerder Bartenders-on-the-road
“YourCoach, Tom en Benja, twee gedreven marketing professionals. Met ongeziene flair en enthousiasme slaagden zij erin om van Vannuchi Events een nog groter succes te maken: de volledig opnieuw ontworpen Vannuchi website met copywriting en SEO is een pareltje om U tegen te zeggen.

Sinds de nieuwe website online is heb ik elke dag een offerte aanvraag. Van info tot een locatie, een cocktailworkshop, een trouwfeest, personeelsfeesten, kleine en grote aanvragen. Het zijn en blijven offerteaanvragen, waar we soms met 5 pitches / eventbureaus opzitten. Maar ik zit dus tot over mijn oren in't werk :)

YourCoach is TOP!

Benja, Tom en Boeddha: Thanks for all the good vibes!”
Vanessa Van Ghelder
Zaakvoerder Vannuchi Events
“During all of the years I did work with YourCoach, I was always impressed by their outstanding creativity, management of heavy workload, never ending enthusiasm to search, analyse and execute on new business opportunities. I am very happy to report that we have signed on as customer for YourCoach and we are pleased by the achieved results.”
Peter Hauser
Executive Vice Chairman me2me

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!