Webhosting

WebhostingNaast webdesign kan YourCoach ook uw website online zetten, uw domeinnaam aankopen, en ervoor zorgen dat uw website online blijft staan.

Bij onze hosting partner Nucleus, staan uw gegevens op state-of-the-art Supermicro superservers. Deze servers vertoeven in een 100% veilige omgeving: voorziening van noodstroom, permanente bewaking, branddedectie, gasblusinstallaties en klimaatcontrole. De servers en de websites van klanten worden 7/7 bewaakt en beheerd. Alles wordt dus in het werk gesteld om continuïteit te garanderen.

Je website online zetten

Een website, daar moet u op kunnen rekenen. Het is tenslotte uw online uithangsbord, en business. YourCoach houdt uw website 24/7 online en beschermt uw gegevens. YourCoach werkt met stabiele webservers, voor websites die snel en veilig het internet en potentiële klanten veroveren. Dankzij gegarandeerde stroomvoorziening, gebruik van duurzame infrastructuur en razendsnelle verbindingen garanderen wij steeds de beste prestaties voor uw website.

Domeinnaam registratie

Uw domeinnaam is de eerste en belangrijkste stap in het creëren van uw online aanwezigheid. YourCoach helpt u mee kiezen en registreert hem voor u, zodat u er zich geen zorgen over hoeft te maken!

Hoe kiest u een domeinnaam?

Het is belangrijk dat uw domeinnaam uw bedrijf goed weergeeft, dat hij in één oogopslag duidelijk is.

  • Houd hem zo kort mogelijk.
  • Als uw domeinnaam toch meerdere woorden bevat, registreer dan ook de varianten met koppeltekens.
  • Gebruik de naam van uw bedrijf en/of uw activiteit.
  • Registreer ook andere beschikbare sites met uw activiteit en producten – dan kan u surfers die daarop zoeken naar u omleiden.

Hoe kiest u de extensie?

Uw extensie is ook belangrijk, voornamelijk voor het localiseren van zoekresultaten. Als u nationaal werkt, kies dan voor de extensie van eigen land. Dus voor België: .be. Daarmee komt u in de lokale zoekresultaten hoger en maakt u ook duidelijk dat u een lokaal persoon of bedrijf bent.

Als u internationaal werkt, ga dan zeker voor een internationale extensie! Een .com is nog steeds de standaard, evenals .net en .org. Andere bedrijfsgerichte extensies met internationale allure zijn .biz en .info.

Het is ook een goed idee om websites met dezelfde domeinnaam maar met eenzelfde extensie te registreren – zo vermijdt u concurrentie op uw domeinnaam.

Je domeinnaam verhuizen

Zit u al bij een hosting bedrijf waar u niet helemaal tevreden van bent, of wilt u graag al uw bestaande domeinnamen en sites centraliseren? Verhuis dan uw site en domeinnaam naar YourCoach! Laat ons iets weten en wij brengen alles in orde:

  • Wij regelen de aanvraag;
  • U bevestigt dat u akkoord bent;
  • We zetten uw domeinnaam en site over, en vanaf dan heeft u toegang tot alle YourCoach diensten!

E-mail

Creëer uw eigen professionele e-mails met een gepersonaliseerd contactadres dat eindigt op uw eigen domeinnaam. Naast webhosting en de registratie van uw domeinnaam, zetten wij ook uw mailbox(en) (bijv. voornaam.naam@uw.bedrijf.be) op. Deze zijn zowel via Webmail als via POP3 toegankelijk.

Offerte aanvragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Dan bespreken we uw project bij een kop thee. Of mail ons uw plannen. Dan zorgen we voor een passende offerte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!