Webdesign

WebdesignMet meer dan tien jaar ervaring in de online wereld en e-commerce, weten we bij YourCoach Webdesign te Gent als geen ander wat een goede website nodig heeft.

Eenvoud en professionaliteit staan centraal: wij maken websites die een duidelijke boodschap overbrengen, mooi en strak, en vooral ook gebruiksvriendelijk.

Zo blijft je budget binnen de perken en hou je iets over om te investeren in andere belangrijke online of offline marketing-activiteiten.

“Vanaf de lancering kreeg ik niks dan lovende woorden over de nieuwe website. Mijn klanten en leveranciers konden zich volledig vinden in de nieuwe profilering van Bartenders-on-the-road. En het bracht op! Nog geen maand na het opleveren van de website kwamen de eerste offerteaanvragen al binnen.”
Bart Taveirne
Zaakvoerder Bartenders-on-the-road

Hoe maken we websites?

We beginnen met naar u te luisteren: wat is uw organisatie of bedrijf, wie is de doelgroep, en wat wilt u bereiken met uw site? We formuleren een eerste voorstel, u geeft feedback. We maken een eerste ontwerp, u stuurt bij. Enzovoort. Het eindresultaat: een site die compleet aan uw verwachtingen voldoet.

Onze technische achtergrond maakt het voor ons mogelijk het conceptuele met het praktische te combineren. Wij staan voor sobere, professionele websites die aansluiten bij uw gevoel over uw website en die uw boodschap uitdragen. We kunnen uw site op verzoek ook met een Content Management systeem aanmaken, zodat u zelf uw website kan beheren. Menu’s aanpassen, nieuwe pagina’s maken, foto’s invoegen, tot zelfs de SEO copywriting.

Bekijk onze website portfolio

Offerte aanvragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Dan bespreken we uw project bij een kop thee. Of mail ons uw plannen. Dan zorgen we voor een passende offerte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!