Getuigenissen

“Patricia heeft op een schitterende manier, vanuit nabijheid verteld over het omgaan met verlies. Ze heeft de leerinhoud voortdurend ondersteund met voorbeelden uit de praktijk. Ik heb o.a. geleerd dat ik niets moet oplossen voor de cliënt.”
Dominieke V.
“Ik ben blij dat ik er was, was meer dan ik verwacht had. Zou het zeker aan iedereen aanraden die met verlies aan de slag wil.”
Jos D.
“Wat een be-leving, deze opleiding! Onderga het gewoon, voel, doe, denk, ervaar, hou anders vast... Patricia is zo een inspirerende en warme vrouw die echt het talent heeft om 'mee te trillen' op de frequentie van de ander. Nabijheid, een woord dat zoveel betekenis meer krijgt. Bedankt!”
Ine B.
Apotheker
“Nabijheid, echte nabijheid, heeft Patricia ons 3 dagen lang gegeven en getoond. Nu weet ik dat je 'gewoon' door bij iemand echt te zijn wonderen kan verrichten zonder oplossingen te hoeven geven.”
Jessica D.
Directie Assistente
“Een opleiding die jou kracht geeft, doet wankelen, jou doet lachen, maar ook wenen. Een spiegel van jouw tot nu toe bewandelend pad en een wegwijzer naar de toekomst en acceptatie en wie weet naar je innerlijke rust.”
Catherine
Onderwijzeres
“Een voelende en doorvoelde ervaring. Patricia toont hoe het moet en brengt de donkere stukken met liefde en rust naar buiten. Prachtig om te zien en mee te maken. Bravo voor zoveel authenticiteit, durf en warmte!”
Benjamin B.
Coach
“Een opleiding waarin duidelijk naar voor komt dat coaching niet alleen techniek is, maar alles te maken heeft met bezieling, de bezieling waarmee je je beroep uitoefent. Patricia was hier een levend voorbeeld van.”
Riet I.
Psychotherapeut
“Al mijn zintuigen inzetten om een cliënt te begeleiden, dat is wat ik van Patricia geleerd heb in haar training Verlieskunde. Vanuit een gedegen theorie en haar vakmanschap heeft ze mij op verschillende niveau’s laten ervaren hoe ik als coach én mens kan werken met mijn cliënt bij verlies. Voor mij een yes!-moment omdat ik bij Patricia een bevestiging zag van hoe ik graag mijn cliënten begeleid. Door het inzetten van haar eigen kwetsbaarheid wordt de training een intense en persoonlijke ervaring waarin haar professionaliteit voorop staat. Een aanrader voor álle coaches omdat verlies zich altijd en overal voordoet.”
Jenny
Coach/Rouw- en Verliesbegeleider
“Steeds vaker word ik met het onderwerp 'Verlies' geconfronteerd in mijn werk. Het kan zijn dat ik er gevoeliger voor ben geworden. Ik kreeg steeds meer behoefte om meer handvatten te krijgen hoe ik hiermee in mijn coachingspraktijk en als begeleidingskundige binnen organisaties, kan omgaan. De training die ik bij Patricia volgde was precies wat ik zocht: informatief, ervarend, ontdekkend, spannend en inspirerend. Patricia heeft veel praktijkervaring en weet daarmee de theorie te verlevendigen. Daarnaast is zij als trainer in staat om je ook praktische leerervaringen op te laten doen. Een aanrader!”
Inge H.
Begeleidingskundige
“Een stevige theoretische basis, een kast vol (praktische) handreikingen en een rugzak vol ervaring, maken dat Patricia Wouters een uiterst waardevolle training aanbiedt. Zij weet een goede balans te houden tussen het eigen verhaal van de cliënt en het eigen verhaal van de coach. Dit maakt dat zij als mens dichtbij kan en mag komen, maar nooit rolonduidelijk wordt als professioneel coach. Het was een voorrecht deel te mogen nemen aan deze coachtraining.”
Johan M.
Loopbaancoach
“Patricia, wat heb je in 3 dagen veel kennis en ervaring overgedragen. Wat heb je veel kennis en ervaring laten ervaren en voelen. Een mix van methoden, voordoen, doen en voelen, was voor mij heel leerzaam. Ik weet en voel nu hoe het is en wat ik er mee kan. Dit was voor mij belangrijk om ook in mijn begeleiding mijn cliënten zorgvuldig en vanuit stevigheid te kunnen begeleiden. Dank voor waar ik als coach mee aan de slag kan en dank voor waar ik als Esther mee aan de slag kan!”
Esther R.
Loopbaancoach en Trainer
“Vanuit een outplacementtraject heb ik de training van Patricia kunnen volgen. Rouw en verlies zit verweven in mijn werk en ik heb persoonlijk ook verliezen geleden. De driedaagse training leek een soort van “thuiskomen”. Dit klinkt wazig, dat ben ik niet! Maar voor mij vielen puzzelstukjes op zijn plek. Dingen die ik vanuit intuïtie deed met cliënten werden voor mij door de ervaring van Patricia, in een theoretisch jasje gestoken en dit maakt dat ik nu aan een traject/therapie meer een begin en eind kan maken. Patricia is een heerlijk mens om van te leren. Zo dichtbij, zo in contact met zichzelf en de ander. Hierdoor de ander de ruimte gevend om zijn of haar eigen proces, op zijn of haar eigen tempo te volgen. Fijn voor mij was dat ze zo open stond voor non-verbale beeldende technieken in rouw en verlies. Ze maakt al van een aantal middelen gebruik, maar wilde ook snoepen van mijn ervaring. Ik heb me gehoord en gezien gevoeld. Iets wat m.i. binnen rouw en verlies twee belangrijke items zijn!”
Bertine K.
Vaktherapeut Beeldend
“Het doel van mijn deelname aan de training was om meer inzicht te krijgen in het effect van verlies op gedrag. Hiermee denk ik mensen bij verlies van hun functie, gezondheid of baan beter te begrijpen en te begeleiden. Hiervoor heb ik veel inzicht gekregen in de relatie tussen iemands eerste ervaringen met verlies en in het gedrag dat hij of zij vandaag de dag laat zien. En als extraatje heb ik ook veel inzicht en begrip gekregen over hoe dat bij mijzelf werkt. Ik vond het indrukwekkend om te zien, maar vooral ook te ervaren, hoe een begeleider werkt met het lijf van haarzelf en dat van de deelnemer. De oprechte, warme directheid is een waardevolle kracht.”
Sharon
Trajectadviseur Bouw en Infra
“Ik vond het een geslaagde training. Ik heb Patricia als een zeer ervaren en deskundige trainer ervaren die zeer respectvol met verlies en rouw van de deelnemers omging. Ik beveel haar van harte aan bij eenieder die hiermee te maken krijgt, niet alleen voor een training maar ook om zelf begeleid te worden.”
Lies D.
Loopbaancoach

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!