Over de coaches/trainers

Karolien Roels

Karolien Roels is loopbaanbegeleider en burn-out expert bij YourCoach.

Ten gevolge van een auto-immuunziekte kreeg ze enkele jaren geleden een burn-out. Dit werd een keerpunt in haar leven. Ze schoolde zich bij als gecertificeerd integrale coach, massagetherapeut en relaxatietherapeut, en volgde diverse cursussen om meer inzicht te krijgen in mensen, patronen, gedrag, ontwikkeling en leerprocessen.

Karoliens jarenlange ervaring met leidinggeven, gecombineerd met haar (zelf)studie en ervaringsdeskundigheid op het gebied van burn-out en chronische ziekte, maken van haar een expert in stress- en energiemanagement, burn-outbegeleiding, relaxatietechnieken, en massagetherapie. Vandaag draagt zij vanuit deze expertise bij tot het welzijn van mensen, en dit vanuit een integrale visie op de mens.

Joke Adins

Joke Adins deed 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Zoals dat gaat, kwam er een moment waarop ze zich wilde heroriënteren en volgde er een tijd van studie en verruiming.

Ondertussen is Joke een meervoudig gecertificeerde stress en burn-out coach met een totaalvisie op de begeleiding van mensen. Ze staat voor integrale begeleiding waarbij ze het evenwicht tussen het fysieke, mentale, emotionele en relationele nastreeft.

Ze begrijpt als geen ander de kunst om tegenslagen om te buigen tot groeikansen. Dankzij haar globale benadering vergroot ze je veerkracht op verschillende gebieden. Ze helpt je graag terug aan het roer van je leven te staan, je energie te laten stromen en voluit JA! te zeggen tegen jezelf, je werk en je leven.

Benjamin Ball

Als zelfstandig ondernemer, trainer, coach, vader, partner en actieve sporter beheert Benjamin al jaren bewust zijn energie. Hij is gepassionneerd door gezond eten en sporten, doelen stellen en ervoor zorgen dat je ze ook bereikt. Hij kent ook de donkere kant van ambitie en doelgerichtheid, de vermoeidheid en moedeloosheid die plots kunnen toeslaan als je niet oplet.

In zijn werk als trainer, coach(opleider) en loopbaanbegeleider ontmoet hij dagelijks mensen die kampen met stress, vermoeidheid en burn-out. Hij past zijn expertise op verschillende domeinen toe om recuperatie en transformatie mogelijk te maken.

Hij is een meester in het opsporen van energie'lekken' in de interactie tussen mensen. Als trainer/coach zorgt hij er bewust voor dat noch hijzelf, noch de deelnemers tijdens zijn sessies en opleidingen onnodige energie verliezen.

Tom Hallez

Tom maakte in zijn 10 jaar managementervaring in de internationale bedrijfswereld heel wat stress mee. De alsmaar hogere targets in een sfeer van werkonzekerheid, gevoed door voortdurende overnames en managementwissels, eisten hun tol. Na zijn overstap naar coaching en opleiding werd het aanpakken hiervan één van zijn voornaamste focussen.

Hij specialiseert zich vooral in bepaalde risicogroepen van stress en burn-out, bijvoorbeeld mensen die worstelen met perfectionisme en/of de reddersrol. Vanuit zijn expertise in NLP gaat hij op zoek naar achterliggende patronen en pakt hij deze rechstreeks aan. Als coach is hij begripvol en op subtiele wijze prikkelend.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!