Hilde Breda - Stemcoaching

De stem als instrument voor een authentieke en boeiende communicatie en presentatie.

Vaarwel aan oeverloos saaie en monotone uiteenzettingen...

  • Als je assertief wil zijn, duidelijk wil overkomen, in vergaderingen je stem wil laten horen, een publiek moet toespreken,… dan is niet alleen wàt je zegt belangrijk, maar ook hoé je het zegt.
  • De stem is zowel krachtig als kwetsbaar. Ze is even persoonlijk en eigen als je vingerafdruk. De stem is de drager van de emoties, de minste verandering in gevoelens en beroering heeft een invloed op de stem.
  • Ze staat in verbinding met onze kern en vormt hét contactinstrument bij uitstek.
  • De meeste mensen kennen de mogelijkheden van de eigen stem onvoldoende. Het werken ermee kan de levensstroom meer op gang brengen en verbinding maken, zowel met jezelf als met de ander.
  • Er wordt gewerkt aan het opbouwen van een zelfzekere, doorvoelde en krachtige spreekstem waarbij de spreekangst, de eentonigheid meer en meer wordt overwonnen.
  • Een gezonde ademhaling en een open lichaamshouding maakt dat de stem volledig tot haar recht kan komen. We verkennen de stem, zoeken naar een eigen klankkleur, leren nuances en intonaties vergroten. Het lichaam is alert, de focus helder en ... de toehoorders blijven wakker en geboeid.
  • Op een ontspannen manier word je bewust van de kwaliteiten van je spreekstem, waardoor ook je zelfvertrouwen een duw in de rug krijgt.

Voor wie?

Voor managers, leidinggevenden, leerkrachten, beroepssprekers, coaches,... die hun stem als bondgenoot hebben in hun werk. Voor iedereen die de mogelijkheden van de eigen stem beter wil leren kennen en de intensiteit ervan wil leren voelen.

Zowel individuele begeleiding als groepstrainingen (op aanvraag en op maat, ook in uw bedrijf of organisatie).

Begeleiding

Stemcoaching - Hilde BredaHilde Breda, actrice/coach/stemcoach/trainer.

Werkt al jarenlang als freelance actrice en volgde diverse stem- en zangtrainingen. (conservatorium drama, stemtherapie, werken met de natuurstem, boventoonzang). Ze volgde ook de therapeutenopleiding Interactionele Vormgeving en die van systemisch coach/opsteller.
Geeft al sinds 2003 cursussen rond stem, uitstraling en présence, oa bij Vormingplus en de ingenieursvereniging K.V.I.V, Hogent, Open Mind,... en ze werkt op freelance basis samen met STUDIOO, therapeutisch centrum voor hogeschoolstudenten met als specialisatie werken rond expressie en stem.
Volgt momenteel de opleiding ‘Stemwerk’ bij de befaamde stemspecialist Jean-René Toussaint in Rotterdam.

Stemcoaching nodig?

Dan kan je vanaf nu terecht bij Hilde Breda. Contacteer ons om een afspraak te maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!