SEO tekstschrijver handleiding

eBook SEO CopywritingMeer verkeer naar je pagina trekken met je zelfgeschreven teksten? Deze SEO tekstschrijver handleiding leert je hoe je op een half uur kwalitatieve teksten kan schrijven die ook scoren in zoekmachines. Je leert snel en efficiënt zoektermen vinden en hun relevantie onderzoeken. Je leert er de beste zoektermen uit selecteren waarmee je een pagina zal schrijven. En tenslotte toont deze handleiding je manieren om op een half uur al een SEO tekst van 300-400 woorden te produceren – zelfs al weet je niks van het onderwerp af.

Bekijk gratis het eerste hoofdstuk en de inhoudstabel

Leer op een half uur SEO teksten schrijven

Dat slaat zowel op de bondige aard van deze handleiding (net over de 20 pagina's, je hebt hem dus binnen het half uur uitgelezen) - als op de tijd waarin je effectief een SEO-tekst zal kunnen schrijven.

Dat je deze handleiding op een half uur kan uitlezen wil niet zeggen dat je dan al alles weet. Hij staat namelijk barstensvol informatie die je zal verrassen en verrijken, van de eerste tot de tiende lezing. We geven onze ervaring met het opstellen van SEO teksten door, en vooral alle tips&tricks die we zelf hebben moeten vinden om het schrijven van teksten voor zoekmachines sneller te laten verlopen - zonder in te leveren op kwaliteit.

De meeste SEO-copywritinghandleidingen vertellen je wel waar je bepaalde informatie kan vinden, en praten veel over algemene concepten. Dat heb je waarschijnlijk al allemaal gelezen. Wat de meesten je niet vertellen is hoe je praktisch al die SEO-regeltjes moet verwerken, hoe je sommige repetitieve taken gevoelig sneller kan laten verlopen. Dat is nu net wat deze handleiding - specifiek over het schrijven voor zoekmachines - wel doet.

Wat deze gids zo speciaal maakt

Wat deze SEO tekstschrijver handleiding zo uniek maakt is dat hij gebaseerd is op jaren praktische ervaring. Na jaren de e-commerce van een grote Amerikaanse multinational te hebben verzorgd en drie jaar als zelfstandig SEO tekstschrijvers en ondernemers, hebben we manieren van werken ontwikkeld die de doordeweekse SEO tekstschrijver handleiding gewoon niet vermeldt.

We schreven deze handleiding voor het eerst terwijl we privé-les gaven over SEO. Onze leerling vroeg ons een beknopt overzicht te maken van onze manier van werken, en voor we het goed en wel beseften hadden we een volledige SEO tekstschrijver handleiding in elkaar gestoken. Hij bevat dus onze persoonlijke workflows die jou uren tijd kunnen besparen bij het opstellen van SEO teksten.

We leren je productiviteitsmethodes die we zelf ontwikkelden en die iedereen gemakkelijk kan leren. Het is een kwestie van toepassen en oefenen.

Bestellen?

Met deze handleiding van een twintigtal pagina's zal je uren werk kunnen besparen op je SEO-project. Alleen al door hem te lezen zal je letterlijk de deadline van je SEO tekstschrijven met dagen of zelfs weken vooruit kunnen schuiven. Hij is verkrijgbaar voor €79.

Bestel onze SEO tekstschrijver handleiding, 'Van sleutel- tot slotwoord – Leer snel en efficiënt professionele SEO-pagina's schrijven', door te klikken op jouw optie naar keuze.

Bestellen met Paypal

Bestellen met bankoverschrijving

Bestellen via factuur

Wil je eerst een idee krijgen waarover het gaat? Je kan hier gratis het eerste hoofdstuk en de inhoudstabel downloaden:

Download de gratis SEO handleiding

Over de auteur

Benjamin Ball is medezaakvoerder en SEO copywriter bij YourCoach BVBA. Hij combineert het schrijven van web- en SEO-content met personal coaching en ondernemerschap. Zijn persoonlijke passies zijn surfen, schaken en schrijven.

Over SEO copywriting

Naast zijn eigen websites schrijft Benjamin voortdurend nieuwe SEO content voor klanten in allerhande sectoren. Wat zijn teksten zo sterk maakt is de persoonlijke betrokkenheid die hij opbouwt met zijn klanten, de aangepaste stijl die hij aanneemt om bij de gewenste toon aan te sluiten, de grondige analyse die hij verricht van het onderwerp waarover hij schrijft - en dit allemaal binnen strakke deadlines. Hij schrijft ook regelmatig en met plezier voor andere SEO-agentschappen.

Wil je je SEO-teksten door YourCoach laten schrijven? Contacteer ons rechtstreeks.

Een van onze SEO copywriting projecten

www.bartenders-on-the-road.com

Voor het cocktailbedrijf Bartenders on the Road creëerde Benjamin een heel eigen taal, sensueel en poëtisch. Hij schreef ook 36 pure SEO-pagina's, waaronder een receptenboek met gedetailleerde bereidingswijzen voor de bekendste cocktails. Resultaat: binnen de drie maand na lancering meer dan 3,000 zoekmachinebezoekers per maand, en tientallen offerte-aanvragen per week.

Wat de klant er zelf van vond:

"Ondanks onze sceptische houding t.o.v. webdesigners en minder aangename ervaringen met andere bedrijven (IT en webdesign), kregen we heel snel de indruk deze keer met de juiste partij aan tafel te zitten. En zo bleek het ook.

Het resultaat dat YourCoach neerzette, verslaat alle elders gehoorde verkoopspraatjes en veelbelovende woorden over 'hoe een website moet werken'. Nog geen maand na het opleveren van de website kwamen de eerste offerteaanvragen al binnen. Het waren vooral last-minute calls van klanten die in de steek gelaten werden en via zoekmachines bij Bartenders-on-the-road terecht kwamen. Sindsdien heeft mijn telefoon niet meer stilgestaan.

Zonder twijfel de investering waard!"

Download gratis het eerste hoofdstuk en de inhoudstabel van de SEO copywriting gids

Bestel de complete SEO copywriting handleiding

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!