SEO copywriting

SEO CopywritingScoren in Google met sterke webteksten

We hoeven u de voordelen van zoekmachine-optimalisatie, en SEO copywriting, niet meer uit te leggen. Gratis verkeer en meer visibiliteit, wie zou daar niet voor tekenen? U moet er natuurlijk ook voor zorgen dat uw SEO-webteksten werken, anders is het kost en moeite voor niks.

Wat goede SEO Copywriting onderscheidt

Naast de scanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid die eigen zijn aan goede web copywriters, weeft de SEO copywriter bepaalde sleutelwoorden doorheen de tekst zodat de pagina bovenaan in de zoekmachineresultaten verschijnt.

Veel SEO-webteksten bevatten wel veel zoektermen en zijn technisch in orde - dat is ook niet zo moeilijk – maar brengen niet echt een aantrekkelijk verhaal. Wat onze SEO copywriting zo waardevol maakt, is de aandacht die we besteden aan de boodschap.

YourCoach specialiseert zich in kwalitatieve SEO Copywriting.
Wij doen niet aan bulk maar aan doordachte, interessante en gestroomlijnde copy.

Het probleem is dat bij SEO copywriting alles perfect moet zijn, of je pagina’s brengen niks op. Als ze technisch niet in orde zijn trekken ze geen verkeer aan, en als ze inhoudelijk niet aantrekkelijk zijn converteren ze niet. Resultaat: uw investering is verloren.

Investeer in SEO copywriting die opbrengt

Besteed uw budget aan degelijke SEO copywriting. Laat het één keer goed doen, en geniet nog maanden - als niet jaren - van gratis verkeer dat converteert.

Velen staren zich blind op meer webverkeer, maar verliezen het werkelijke doel uit het oog: meer business. Daarom is het zo belangrijk dat wanneer u in SEO-teksten investeert, het goed gedaan wordt. Dat wil zeggen: technisch volledig, en inhoudelijk onweerstaanbaar.

SEO Copywriting - offerte aanvragen

We begeleiden u met plezier bij het optimaliseren van uw teksten voor de zoekmachines. Aan ons heeft u een partner die u op alle niveaus kan begeleiden: van eenvoudig advies over seo copywriting tot het volledig herontwerpen en optimaliseren van uw website.

We zijn ook transparant: ons uurtarief voor SEO copywriting is €65, en we leveren snel.

Uw SEO copywriting bij YourCoach laten doen?

We helpen u graag verder met uw SEO copywriting project. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vertel ons over uw plannen, we ontvangen u graag ten huize YourCoach voor een kennismaking.

Opleiding SEO Copywriting volgen?

We organiseren regelmatig een opleiding SEO Copywriting, waarin u een envoudige werkwijze met praktische workflows meekrijgt. Na afloop kan u snel en efficiënt uw eigen SEO-webteksten schrijven. Meer over de Opleiding SEO Copywriting.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!