Cocktails met resultaat!

Power TeambuildingYourCoach en Bartenders-on-the-road presenteren een unieke nieuwe manier om uw teamwerking te verbeteren en dat ook nog eens in stijl te vieren: seminarbars@work. Een leerrijke, verfrissende teamdag die eindigt met een gezellige drink aan de cocktailbar!

Seminarbars@work heeft een duidelijke doelstelling: een onvergetelijke dag creëren waarin uw team zichzelf evalueert, een gezamenlijke visie creëert en dan een feestelijke toast uitbrengt op een stralende toekomst.

Verloop van een seminarbar*

09u00
We ontvangen u met een uniek cocktailontbijt samengesteld uit smoothies, onze eigen mocktail met groene thee en mondgeneugten.

09u30
De seminar start met een overzicht van de voorbije kwartalen aan de hand van de SWOT-analyse, waarin de sterke punten en uitdagingen van het team worden overlopen. Het bekijkt ook de opportuniteiten voor de toekomst en de kansen die kunnen worden aangegrepen om te groeien.

11u
Pauze.

11u15
We bekijken de verschillende types persoonlijkheden binnen uw team. Daartoe werken we met de internationaal erkende persoonlijkheidstypologie van de sociale stijlen. We bespreken de sterke punten van ieder type, evenals de valkuilen en groeimogelijkheden.

12u30
Cuba lunch.

13u30
We onderzoeken de relaties binnen het team, waarbij eventuele onderliggende spanningen en miscommunicaties duidelijk worden. Die pakken we met een positieve benadering aan zodat de teamleden met een frisse en open kijk op elkaar en het team verder kunnen.

15u00
Pauze - virgin mojito en cold ice-tea Eraclea.

15u30
Als bekroning van de dag stelt het team diens gezamenlijke visie op. Als ploeg bundelen de teamleden het devies, de krachten en talenten van het hele team in één symbolisch wapenschild. Deze kan als inspirerende referentie dienen voor een sterke toekomstige samenwerking en duidelijke afspraken.

17u00
De dag wordt feestelijk afgesloten aan onze mobiele cocktailbar, waar u gezellig kan napraten terwijl onze professionele bartenders u doorlopend verwennen met zalige verse cocktails.

* Dit programma is door ons beproefd en werkt voor alle soorten teams. We kunnen de tools en oefeningen op aanvraag nog verder aanpassen aan de specifieke behoeften van uw team.

Praktische Info

Duur: 1 dag. Van 9u tot 18u.

Plaats: De teambuilding kan doorgaan op uw bedrijf of eventueel op locatie.

Prijs: € 1400 + € 45 per persoon*.

Praktisch: U heeft geen organisatorische beslommeringen! Wij zorgen voor alles: trainer(s), alle opleidingsmateriaal, een mobiele cocktailbar, een bartender, catering, alle ingediënten en een unieke sfeer!

* Prijzen ex. BTW. Eventuele locatiekosten en vervoerskosten niet inbegrepen.

Contacteer ons

Deze unieke teambuilding kan u tot en met 10 juli bestellen voor uw team! Klik hier om ons te contacteren.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!