Personal Branding

Personal BrandingIn het leven, zowel persoonlijk als professioneel, is het merk effectiever, krachtiger en duurzamer dan marketing en verkoop om je concurrentie aan te kunnen. Het gaat om de invloed die u uitoefent, door een identiteit te creëren die bepaalde percepties en gevoelens met zich meebrengen.

Branding is niet langer het alleenrecht van bedrijven. Nu is er ook Personal Branding. Dit houdt in het effectief beheren van indrukken en het controleren en beïnvloeden van hoe anderen u zien.

Een sterk Persoonlijk Merk is een belangrijk kenmerk van de wereld van vandaag waar online, virtueel en individueel de trend zijn. Het wordt steeds essentiëler voor persoonlijk succes. Daarom is het belangrijk uw eigen Merk te worden, en de CEO van uw leven!

Personal Branding: Voor wie?

Voor professionals die zich beter willen positioneren ten opzichte van hun competitie; die zich willen onderscheiden door hun unieke kwaliteiten en waarden in hun merk te incorporeren, en zo één te worden met hun merk.

Personal Branding: Onze werkwijze

YourCoach werkt met jou naar een Persoonlijk Merk in twee stappen:

  • Coaching naar de ontdekking van uw unieke combinatie van capaciteiten, waarden en overtuigingen, uw identiteit en missie in het leven.
  • Consultancy over de tekstuele en grafische uitwerking van uw merk.

Andere, gerelateerde diensten die we kunnen bieden zijn copywriting, Websites bouwen en e-mail marketing.

Hoe verloopt een traject van Personal Branding?

Intake

In het eerste gesprek (doorgaans telefonisch of per email) wordt duidelijk vastgesteld wat uw persoonlijke en professionele doelen en waarden zijn. We maken afspraken over planning, aanpak, verwachtingen en methodieken.

Coaching

Hierna volgen de coachingsgesprekken. We gaan na wat uw capaciteiten zijn, uw waarden en overtuigingen, wie u bent, en wat uw missie is in het leven. Aan de hand van die elementen kan u bepalen wat uw unieke bijdrage is aan de branche waarin u actief bent, en hoe u uw activiteit wilt uitdragen en verderzetten. Afhankelijk van het uitgestippelde traject komen we drie tot vijf keer samen, telkens voor één of twee uur.

Concreet uitwerken

Aan de hand van hetgeen besproken is tijdens de coachings krijgen we een beter beeld van de persoon achter uw merk, de waarden die u wil uitdragen naar de wereld, en de bedoeling van uw aanwezigheid in je branche. Hiermee gaan we aan het werk om samen met u dit beeld concreet uit te werken tot uw Persoonlijke Merk! Dat wil zeggen tekstueel en visueel, dus we gaan u adviseren over de teksten die daarbij horen, en het logo of design. Hiermee kunnen we aan de slag om uw website te updaten of helemaal van nul op te bouwen. Die werken we helemaal uit, en we passen hem zelfs aan met zoekmachine optimalisatie zodat hij makkelijk kan gevonden worden op zoekmachines als Google of Yahoo!

Personal Branding nodig?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Dan bespreken we uw project bij een kop thee. Of mail ons uw plannen. Dan zorgen we voor een passende offerte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!