Vacatures

We kijken vol hoop en vertrouwen naar de toekomst, en breiden onze werking uit. We gaan op zoek naar een aantal profielen. Ben jij, of ken jij die persoon? Mail ons, of stuur de vacature door!

Aanmelden met CV kan bij info@yourcoach.be. Vermeld duidelijk de functie(s) waarvoor je solliciteert, en voeg alvast je CV en motivatiebrief toe. Wij sturen zo snel mogelijk een antwoord.

Freelance Trainers

Wij zoeken ervaren trainers die hun expertise kunnen en willen inzetten – en uitbouwen – bij YourCoach. Concreet bouwen we een team op dat we kunnen inzetten voor geselecteerde en/of grotere opdrachten bij bedrijven, overheden... Dit in verschillende domeinen rond persoonlijke ontwikkeling: communicatie, leiderschap, coaching... Andere, gerelateerde domeinen kunnen mogelijks ook. Zicht op langetermijn samenwerking en verdere projecten.

Schrijf je hier in

Freelance Coach (Gent)

Wij zoeken geroutineerde coaches die ons team kunnen en willen versterken, voor begeleiding op individuele basis. In eerste instantie voor Gent, andere locaties zijn ook mogelijk. Diverse vooropleidingen (bij YourCoach en/of aansluitend op onze visie en werkwijze) en uitgebreide ervaring zijn een absolute vereiste.

Aanmelding voor Freelance Trainer en Freelance Coach kunnen gecumuleerd worden.

Contacteer ons

Marketing Expert

Wij zoeken een ondernemende en loyale Marketing Expert. Iemand die de handen uit de mouwen wil steken om yourcoach op lange termijn mee uit te bouwen tot hét toonaangevende coach- en opleidingsbedrijf in Vlaanderen. Een uitgebreid gamma taken wacht op jou. Van het creëren van nieuwe content en dit verspreiden via verschillende media, over het organiseren van events, tot het aansturen van externe experts rond SEO, SEA, video/audio – en meer. We zijn een klein bedrijf, dus onze groei – en die van jouw takenpakket en verloning – hangt af van jouw inzet en realisaties.

Bekijk hier de vacature

Web Programmeur/Designer

Wij zoeken een technische tovenaar met grafische capaciteiten, om onze webdromen om te zetten in realiteit. Pagina’s, microsites tot hele websites bouwen, de website online houden, CMS-systemen uitwerken, meer complexe webapplicaties bouwen (database, webshop, klantenportaal...), grafisch ontwerp opvolgen en uitvoeren... Ook hier veel ruimte en groeimogelijkheden, dus enkel mensen met drive en ondernemingszin!

Bekijk hier de vacature (VDAB)

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!