Nazomerse activiteiten & Tips voor een sterke start

Beste [VOORNAAM],

De zomervakantie is nu echt wel voorbij... Kinderen hijsen hun rugzakken aan en volwassenen hun laptopzak; kilometerslange files sieren weer in hun volle glorie onze snelwegen; mailboxen todolijsten puilen uit en lopen over; in de wandelgangen circuleren vakantieverhalen en andere sappige updates. Drukte alom!

Hoe maak je het meeste van de tijd die komt? Lees zeker eens onze 7 tips voor een sterke start.

Bij YourCoach schiet het nieuwe schooljaar ook stevig uit de startblokken. In september alleen al is er vanalles op til:

  Dinsdag 18 september: Gratis info-avond NLP Practitioner Turbo
  Donderdag 20 september: De start van het YourCoach Café-seizoen
  Zaterdag 22 september: MyCoachDay Gent
  Donderdag 27 september: Gratis info-avond Integrale Coaching
  Zat-Zon 29-30 september: Experience Weekend Integrale Coaching
  Woensdag 17 oktober: De eerste van 4 nieuwe ontbijtsessies

Daarbij komt nog de start van onze langlopende opleidingen in september en oktober. Kansen genoeg dus om jezelf te verrijken en interessante nieuwe (of bekende) mensen te ontmoeten. Nu is het moment om eraan te beginnen!

We zien je graag binnenkort,

Benjamin en Tom

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Onze 7 tips voor een sterke start
Onze 7 tips voor een sterke start

Met het nieuwe schooljaar komt ook de inspiratie weer op gang. We delen onze observaties en ervaringen met persoonlijke ontwikkeling, verslagen van events en ontwikkelingen in coachland.

  Lees hier hoe jij van de start van het najaar tot een succes kan maken

Info-Avonden

Kom en ontdek onze opleidingen! Vooraleer je je inschrijft voor een langlopend traject, is het een goed idee de lesgevers te ontmoeten, de locatie eens te bekijken en hun werkwijze te ervaren. In september kan je dat doen voor de volgende opleidingen:

  Dinsdagavond 18 september: NLP Practitioner Turbo
  Donderdagavond 27 september: Integrale Coaching

De info-avonden gaan beide door in Centrum Open Mind, Bredestraat 11-13 te Lovendegem, waar ook de opleidingen zelf doorgaan.

MyCoachDay Gent op zaterdag 22 september
MyCoachDay 22 september

Spreek met tientallen coaches en therapeuten
Volg de hele dag workshops
Van 10h00 tot 17u30

Coaching is een containerbegrip – dus wat zit er allemaal in die container? Ontdek op 22 september de hele dag lang een spectrum aan coaches en invalshoeken. Ervaar aan den lijve verschillende soorten privébegeleiding over jouw werk, relaties, zingeving, doelen...

Locatie: Centrum Open Mind, Bredestraat 11-13, 9020 Lovendegem

Ingang: €10

Je kan ter plekke gezond en lekker eten en drinken krijgen.

  Meer informatie over het programma

  Bekijk op Facebook wie er nog komt

Start YourCoach Caféseizoen op donderdag 20 september
YourCoach Café: Donderdag 20 september 2012

Miebet Van Santen over 'Sociocratie'

Ook dit najaar kan je weer elke maand een lezing bijwonen, en achteraf gezellig in de bar bijkletsen. We beginnen het seizoen met de lezing van Miebet Van Santen over 'Sociocratie', op donderdagavond 20 september vanaf 20u.

Om het helemaal feestelijk in te zetten, kan je achteraf om 22u genieten van een gratis concert van Gabriel Rios! Deze knallende start wil je dus zeker niet missen.

De lezing van Miebet is een introductie tot Participatieve Dynamiek of Sociocratie, een werkmethode gebaseerd op het gedachtegoed van Gerard Endenburg. Deze methode helpt drijfveren identificeren die verandering ondersteunen of juist tegenwerken. Weerstand en kritiek zijn belangrijke signalen die, mits de juiste kadering, kunnen bijdragen tot het slagen van een veranderingsproject.

  Schrijf je hier in

Ontbijtsessies
Zomerse Ontbijtsessies

We vonden het in augustus zo leuk jullie ten huize YourCoach te ontvangen (bekijk hier het verslag en de presentaties), dat we nog 4 ontbijtsessies organiseren. De onderwerpen zijn afgestemd op de vragen die we kregen van deelnemers en geïnteresseerden.

Misschien zit er één voor jou tussen?

  Woensdag 17 oktober: LinkedIn met Veerle De Jaegher
  Dinsdag 23 oktober: Marketing voor (beginnende) ondernemers: Ontdek jouw succesformule met Benjamin Ball
  Dinsdag 6 november: Workshop Coachend Leiderschap met Tom Hallez
  Dinsdag 13 november: Krijg meer klanten op je website via Google met Benjamin Ball

  Meer informatie en inschrijvingen

Nieuwe Opleidingen Najaar 2012

Dit najaar gaan onze drie opleidingstrajecten van start. Als je erover denkt jezelf verder te ontwikkelen als persoon, coach en/of leidinggevende, is nu het moment...

NLP Practitioner Turbo (6 dagen)

Start op donderdag 20 september.

NLP Practitioner Turbo (6 dagen)

Wil je snel en efficiënt uw communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak uw doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner Turbo ideaal voor jou.

In drie modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen.

  Lees meer over de Opleiding NLP Practitioner Turbo

Integrale Coaching Essentials (6 dagen)

Start op maandag 15 oktober (maandagreeks) of op zaterdag 20 oktober (weekendreeks).

Integrale Coaching Essentials (6 dagen)

Wil je jouw coachende vaardigheden aanscherpen? Tijdens deze zesdaagse leer je de internationale standaardmethodiek van het coachingsgesprek aan, en pas je coachende attitudes toe waarmee je onmiddellijk resultaat boekt.

Je krijgt alles mee om jouw mensen te motiveren en te begeleiden zodat ze hun werk optimaal aanpakken. Je zet veranderingsprocessen in gang en brengt ze tot een goed einde. Dit alles op een snelle en efficiënte manier.

  Lees meer over de Opleiding Integrale Coaching Essentials

Coachend Leiderschap Turbo (2 dagen)

3 edities in najaar 2012: 11 en 12 oktober 2012 - 8 en 9 november 2012 - 29 en 30 november 2012.

Coachend Leiderschap (2 dagen)

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap loopt over twee aansluitende dagen en geeft deelnemers een krachtige inleiding tot coaching en leiderschap in praktische situaties.

Door de focus op kleine groepen werken we efficiënt en individueel. Persoonlijke uitdagingen worden grondig besproken en in beweging gezet. Na deze opleiding keer je steevast verfrist en met een vernieuwende blik terug naar je werksituatie!

  Lees meer over de Opleiding Coachend Leiderschap

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille