YourCoach Nieuwsbrief | September 2010

Beste ,

YourCoach bestaat één jaar! Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat we besloten om ons helemaal in dit avontuur te storten, en ondertussen kunnen we ons al niet meer voorstellen dat we ooit iets anders gedaan hebben. We hebben al talrijke mensen en bedrijven ten huize YourCoach mogen ontvangen en hun een blijvende meerwaarde kunnen bezorgen in hun werk en leven. Daar doen we het voor!

Een aanrader dus aan iedereen die met een idee zit en die twijfelt: ga ervoor! Je dromen zijn je hoogste goed, maar als ze nooit werkelijkheid worden zijn het als zaadjes die wegkwijnen tot er niks meer van overblijft. Koester ze, en maak plannen om ze ook werkelijk ten uitvoer te brengen. En mocht je ooit wat begeleiding willen, we zijn er voor je.

Warme groeten,

Benjamin
Tom

Hoogtepunten uit ons eerste jaar

Tom: "Voor mij was het absolute hoogtepunt van dit jaar de teambuilding die we mochten geven aan het team van Merck Serono. Tijdens deze eendaagse leerden de deelnemers, een losse groep individuen die elkaar veel te weinig zagen, elkaar kennen op een compleet andere manier. We brachten hen de principes en stappen van constructieve feedback bij, en zetten een verrassende nieuwe teamwerking op poten.

Het was een zonnige, warme lentedag op het domein van kunstgalerie De Laro te Meerle. Tijdens de pauzes genoten de deelnemers van de prachtige tuin en praatten rustig over hetgeen ze aan het meemaken waren. De sfeer was ontspannen en aangenaam waardoor we erin slaagden een blijvende verandering op gang te brengen. Het is voor dagen als deze, vol menselijke warmte en positieve groei, dat ik het doe!"

Benjamin: "Ik vond een van de mooiste momenten de Mindfulness Party. Na een gelijkaardig feest in Amsterdam besloten we hetzelfde in Gent te organiseren. We togen aan het werk: website bouwen, posters ontwerpen, promotie maken, partners en een geschikte locatie zoeken...

Twee maand later was het zover, en met bijna honderd man aanwezig in de School van Ayurveda was het een doorslaand succes, nog beter dan ik verwacht had. De visie die ik had gekregen in Amsterdam werd werkelijkheid. Dat vind ik de kracht van YourCoach: we zetten onze ideeën om in realiteit, we laten ons door niks tegenhouden! Zo’n zaken gewoon doén en die energie kunnen doorgeven aan anderen is wat mij dagelijks gepassioneerd houdt."

Bedankt aan al onze partners en vrienden voor het vertrouwen, de samenwerking en de steun!

1 jaar YourCoach
Recente blog posts

"Coaching, een erkend beroep!"

Een artikel over het al dan niet erkend zijn van het coachingsberoep en hoe je dan de juiste coach vindt.

  Lees meer

"Coaching opleidingen in Vlaanderen"

Een overzicht van de erkende coachingsopleidingen in Vlaanderen.

  Lees meer

"Hoe word je meester in iets?"

Een blog post over meesterschap, doorzettingsvermogen en de fasen van het leren.

  Lees meer

NIEUW: SEO Copywriting
NIEUW: SEO Copywriting

Leer snel en efficiënt professionele SEO-pagina’s schrijven die scoren in Google. Tijdens deze praktische workshop van één dag leren we je hoe je sleutelwoorden kan vinden en selecteren, en hoe je daar een volwaardige SEO-pagina van kan maken. We geven productiviteitstips die je letterlijk uren werk kunnen besparen, en begeleiden je bij het schrijven van je eerste pagina.

Deze opleiding gaat in 2010 twee keer door: op vrijdag 22 oktober en op vrijdag 19 november. Data voor 2011 volgen nog!

  Meer over deze opleiding

Een nieuw project: Bright Thinking
Een nieuw project: Bright Thinking

Sinds kort maakt YourCoach vast onderdeel uit van een opwindend nieuw bedrijf uit het Antwerpse: Bright Thinking.

Bright Thinking begeleidt bedrijven bij hun innovatieproces. Dat doen ze in eerste instantie door het creëren van een draagvlak voor vernieuwing tot in de hoogste gelederen van het bedrijf. Eens dat er is, worden de medewerkers van het bedrijf begeleid in het brainstormingsproces.

De Creative Partners van Bright Thinking (waaronder YourCoach) zijn denkers en doeners uit allerlei sectoren die door hun deelname aan dit proces invalshoeken bieden die anders nooit tot uiting zouden komen – en het is net vandaar dat de ware vernieuwing komt! De gegenereerde ideeën worden omgezet naar een concreet actieplan met pilootfase.

Op 30 september a.s. organiseert Bright Thinking een gratis infonamiddag, en YourCoach zal er ook zijn om een creatieve sessie te presenteren!

  Meer over de gratis infonamiddag bij Bright Thinking

Website van de maand: Cocktail Flavours
Website van de maand: Cocktail Flavours

Onze goede vriendin Vanessa benaderde ons met een visuele kaskraker van een idee. Ze wilde een sfeervolle website om haar nieuwe bedrijf, Cocktail Flavours, met op iedere pagina een andere tot de verbeelding sprekende achtergrondfoto. Zo gezegd, zo gedaan!

We voorzagen ook de copywriting en de zoekmachine optimalisatie: we bouwden de site conform de laatste richtlijnen om hoog te scoren in Google, en schreven extra pagina’s waarmee ze nu al bezoekers aantrekt via een uitgebreide lijst zoektermen.

  Bekijk de Cocktail Flavours website

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be