YourCoach Nieuwsbrief Oktober 2012

Beste [VOORNAAM],

Staan we op het punt grote veranderingen te zien rondom ons? Of is dat gewoon een steeds terugkerende indruk? Het is een vraag die we regelmatig zien terugkeren. In de samenleving, onze opleidingen, bij onze klanten.

Zullen de verkiezingen echt iets veranderen? Kan een coachtraject echt iets verbeteren? Hoe meet je eigenlijk persoonlijke groei, hoe voel je dat? Wanneer wordt die drempel onherroepelijk en onmiskenbaar overschreden waardoor we vaststellen dat niks nog hetzelfde is? En kan je dat zelf veroorzaken? Of is het meer zoals John Lennon zei:

'Life is what happens to you
While you’re busy making other plans.'

Niet zozeer de grote stappen maken het verschil in je leven, of je hoeft ze alleszins niet op te zoeken. Ze komen vanzelf wel op je af. Het is eerder de dagelijkse instelling en kleine beslissingen die bepalen waar we uitkomen. Grote beslissingen heb je eigenlijk al op voorhand gemaakt, door je manier van leven. Je krijgt waar je op ingesteld staat.

Bij YourCoach begeleiden en trainen we mensen vanuit die veronderstelling, en stellen vast dat hun leven in de loop van onze trajecten verandert. We zoeken voortdurend naar een beweging op lange termijn die versterkend is, en gegrond in de realiteit.

Met warme groeten,

Benjamin en Tom

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Verslag MyCoachDay Gent 2012
Verslag MyCoachDay Gent 2012

Op zaterdag 20 september konden tientallen bezoekers de hele dag lang coaches ontmoeten en workshops volgen. Het werd een gezellige dag, met interessante workshops en warme ontmoetingen.

  Lees hier het verslag en bekijk de foto’s

YourCoach Café op 25 oktober 2012
YourCoach Café – 25 oktober 2012 Vorige maand kwam Miebet Van Santen het hebben over Sociocratie, een participatieve groepsdynamiek. Een mooie start van het YourCoach Caféseizoen!

  Lees het verslag en bekijk de foto’s

Op 25 oktober komt Jan Camus spreken over Cranio-Sacraaltherapie. Dat is een ondersteuningsvorm bij persoonlijke begeleiding om mensen te helpen om de oorzaak van allerlei soorten pijn te achterhalen en bij de oorsprong te behandelen. Niet enkel fysieke klachten, maar ook emotionele pijn zoals angsten en depressies.

  Meer informatie en inschrijvingen

Ontbijtsessies
Zomerse Ontbijtsessies

We vonden het in augustus zo leuk jullie ten huize YourCoach te ontvangen (bekijk hier het verslag en de presentaties), dat we nog 4 ontbijtsessies organiseren. De onderwerpen zijn afgestemd op de vragen die we kregen van deelnemers en geïnteresseerden.

Misschien zit er één voor jou tussen?

  Woensdag 17 oktober: LinkedIn met Veerle De Jaegher
  Dinsdag 23 oktober: Krijg meer klanten op je website via Google met Benjamin Ball
  Dinsdag 6 november: Workshop Coachend Leiderschap met Tom Hallez
  Dinsdag 13 november: Marketing voor (beginnende) ondernemers: Ontdek jouw succesformule met Benjamin Ball

  Meer informatie en inschrijvingen

Interview De Standaard
Interview De Standaard

Afgelopen weekend verscheen in De Standaard Magazine "In de ziel van de knijper". Drie therapeuten werden er geïnterviewd: een psychoanalist, een relatietherapeut en een life- en business coach (Tom Hallez). Tom vertelt over het leven van de coach achter de klant, wat hem roert en hoe daarmee om te gaan.

  Lees hier het interview

Ondernemen in Vlaanderen op 25 oktober 2012
Ondernemen in Vlaanderen op 25 oktober

Op donderdag 25 oktober (van 9.30 uur tot 18.30 uur) is YourCoach aanwezig op de beurs Ondernemen in Vlaanderen (Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent). Bezoek ons op stand C32 voor meer info over onze opleidingen en events, of gewoon voor een leuke babbel.

  Schrijf je gratis in op de website van Ondernemen in Vlaanderen

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille