YourCoach Nieuwsbrief | Ontdek de leider in jezelf

Beste ,

Naar goede gewoonte heeft het weer niet stilgestaan bij YourCoach! Het opleidingsseizoen is in volle gang en er komen nog enkele mooie dagen aan, zoals onze opleiding coachend leiderschap op 25-26 november. Een aantal langlopende projecten beginnen stilaan af te geraken - we zeggen er nog niks over, maar houd deze nieuwsbrief in de gaten...

Wat we wel al kunnen onthullen: onze nieuwe publicatie over het schrijven voor zoekmachines. De reflectie van jaren SEO-ervaring, samengevat in een handleiding boordevol werkwijzen en tips om efficiënt teksten voor Google te schrijven. Nu verkrijgbaar in de YourCoach boekenwinkel :-)

Warme groeten,

Tom
Benjamin

Zijn we trouwens al vrienden op Facebook?

Je kan ons ook volgen op Twitter!

Ons tweede ebook is uit!

Een jaar na de publicatie van ons ebook over arbeidsmotivatie - 'Why employee rewards won't drive your sales up' - presenteren we vol trots ons tweede geesteskind: 'Van sleutel- tot slotwoord in een half uur - Leer snel en efficiënt professionele SEO-pagina's schrijven.' Het onderwerp: SEO copywriting, het schrijven van webteksten waarmee je bezoekers aantrekt van zoekmachines zoals Google.

Na jaren bezig geweest te zijn met zoekmachinevriendelijke teksten, geven we nu onze expertise door. Onze handleiding zit boordevol praktische productiviteitstips om het zoek- en schrijfwerk sneller te laten verlopen. Schrijven voor Google was een vervelende, arbeidsintensieve bezigheid tot je deze handleiding las!

  Meer over onze SEO copywriting handleiding

  Download hier gratis het eerste hoofdstuk en de inhoudstabel

  Bekijk onze presentatie: Wat is SEO copywriting?

  Lees meer over de Opleiding SEO copywriting die je bij ons kan volgen

Coachend Leiderschap

Coachend LeiderschapEen van de nieuwste trends in leiderschap is coachend leiderschap. Deze manier van managen is bijzonder waardevol gebleken voor het motiveren en begeleiden van medewerkers vanuit hun eigen intrinsieke interesses en drijfveren. Mensen worden aangespoord om zich als persoon te ontplooien. Ze nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf en krijgen tegelijk de kans om lessen te leren uit hun fouten.

Een coach zijn betekent niet dat je handjes vasthoudt of over je heen laat lopen: je staat tussen de mensen zonder een dweil te zijn. Je combineert het begeleiden van je mensen met het bereiken van doelen.

Een coachend leider leert zichzelf kennen, en is zich bewust van diens effect op anderen. Daardoor kan hij of zij ook goed met anderen omgaan, en duidelijk maken wat iemands gedrag doet met hun omgeving. Er komt een beweging op gang waar mensen zich bewust worden van hun persoonlijke krachten en uitdagingen – en die van anderen. Dat merk je ook in hun communicatie: bereidwilliger om te luisteren en effectiever in hun afspraken.

Dit alles en meer geven we mee tijdens onze opleiding coachend leiderschap. Meer weten? Lees over de tweedaagse edities voor bedrijfsmensen die doorgaan op 25 en 26 november a.s. en op 17 en 18 maart 2011.

Eerst zelf eens proberen? Leer hier 5 eenvoudige manieren om coachend leider te worden.

Website van de maand: ZorgandersTV

Website van de maand: ZorgAndersTvDit ambitieuze project houdt het midden tussen een online TV-zender en een drukbezochte gemeenschap van mensen die in de zorg werken. Vandaar ook de uitgebreide functionaliteiten. Dat zijn onder andere een volledig op maat gemaakt Content Management Systeem met kalender, vacatures, nieuws, blog... en zelfs een automatisch roterend bannersysteem dat door de eigenaars zelf beheerd kan worden. Alles tot en met de menu's kan door de eigenaars van de website of mensen van hun keuze worden aangepast. Daarbij komt nog dat er ruime mogelijkheden zijn opengelaten voor de geplande latere uitbreiding van de website.

  Bezoek de website van ZorgAndersTv

Wat ze er zelf van vonden:

"YourCoach heeft goed geluisterd naar onze vraag. Als echte coaches begeleiden ze ons stap voor stap in het uitbouwen van onze site. Hierbij denken ze mee in functie van onze klanten. Bij vragen krijg we heel vlug een passend antwoord en oplossing. We zijn heel tevreden met de combinatie van stijl en dynamiek, niet toevallig ook de kenmerken van YourCoach."

YourCoach is lid van FeWeb

YourCoach is lid van FeWebSinds kort is YourCoach erkend webontwikkelaar bij FeWeb, de federatie voor webontwikkelaars. FeWeb werkt aan het professionaliseren en het bundelen van de internetsector, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië. Dit doen ze door zich te richten op belangenbehartiging, de promotie van de sector en het waken over en het bevorderen van de kwaliteit. Op dit moment telt FeWeb 530 leden. Dat wil zeggen dat de sites van de aangesloten leden aan bepaalde kwaliteitsvereisten voldoen.

U vermoedde hopelijk al dat we weten waar we mee bezig zijn – nu bent u het zeker!

  Meer over FeWeb

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be