YourCoach Nieuwsbrief | Hoe jij vanaf nu zelf voor mooi weer kan zorgen

Beste [VOORNAAM],

Alweer een maand voorbij! Het lijkt wel of de dagen in een waas voorbijgaan. Toch steken sommige dagen eruit: memorabele momenten, die in ons geheugen gegrift blijven.

Ken je dat, van die mensen die het ene avontuur achter het andere lijken mee te maken? Sommigen kunnen werkelijk van alles een epos maken... En terwijl we soms de wenkbrauwen fronsen bij al te sterke verhalen, schuilt er een onmiskenbare kwaliteit in die zelfverklaarde heroïek.

Velen onder ons lijden aan een chronische overbescheidenheid. Kritiek kunnen we met bakken verdragen en zelfs verwerken. Maar een compliment; ho maar! Let er eens op bij jezelf. Kan je iemand die je een compliment geeft, in de ogen blijven kijken en rustig bedanken zonder het te minimaliseren?

Het kunnen omarmen en uiten wat goed is in ons leven, is een essentiële capaciteit om gelukkig te zijn. Wij verwarren dat wel eens met harder werken. Vaak werken we echter meer om zonder blaam te zijn dan om iets neer te zetten dat echt waardevol is.

Stel je eens voor dat je die beweging zou kunnen veranderen. Dat je in plaats van jezelf altijd minzaam op te stellen ten opzichte van je ambitie, eens luidop droomde van iets dat jij zou doen waar anderen naar opkijken.

Dat is iets wat wij eerder associëren met Amerikanen en Nederlanders, en dat daar zeker af en toe overdreven wordt. Dus zij kunnen best wel wat bescheidenheid gebruiken. Maar wij kunnen zeker ook een scheut zelfverheerlijking gebruiken.

Bekijk eens je huidige situatie. Waar kan je allemaal trots op zijn? Maak misschien zelfs een lijstje van al de dingen in je leven waar je fier op bent, hoe klein ook. En denk eens aan alle mooie momenten. En nog het mooiste van al: ontwaar eens in je huidige situatie de fantastische dingen. En ga ze omarmen, nu.

Moeilijk voor je? Laat maar iets weten, wij kunnen je ondersteunen in je zoektocht.

Met warme groeten,

Tom en Benjamin

Ps. We hebben een Facebook pagina, en regelmatige updates op Twitter.

Een mooie dag

Onlangs mochten we een teambuilding verzorgen voor 150 mensen uit de Europese Commissie. Het ging door in Château du Genval, een van de meest prestigieuze plekken voor seminaries en team events in België.

Het programma: samenwerking en communicatie bevorderen. Een hele uitdaging, voor zoveel volk op zo weinig tijd! We gingen op zoek naar een team van 9 trainers, en een programma dat zo’n grote groep zou kunnen meekrijgen en inspireren.

Het werd een prachtig event. De trainers waren super, en het programma liep helemaal zoals gepland. Dat was geen toeval, we hadden het meermaals met het hele team doorlopen waardoor ieders ervaring in het programma aanwezig was om het helemaal te doen werken. Een schitterende co-creatie dus.

Dank aan Saskia, Annemieke, Ferdi, Marien, Chrisine, Tom, Els, Harriet en natuurlijk onze assistenten uit de coachopleiding: Frank en Veerle. We kijken uit naar de volgende keer!

Een mooie dag
YourCoach Café

Vorige maand werden de bezoekers van YourCoach Café vergast op een introductie tot NLP, en daarna op gratis cocktails. Een leuke gelegenheid!

We hadden ook een winnaar van een meerbeurtenkaart. Wil jij er ook één? Lees dan het verslag

Donderdag 24 mei 2012: 'Intro tot organisatieopstellingen'

Donderdag 19 april 2012: 'NLP en Allergie'

Deze maand, op 24 mei, verhuizen we weer naar de grote zaal van de Zebrastraat. We zullen de ruimte goed kunnen gebruiken! Dan komt Serge (Van Gampelaere, van Centrum Open Mind) spreken en vooral doen rond opstellingen in organisaties. We kennen ondertussen al het concept van familieopstellingen; nu zal Serge dit toepassen op bottlenecks en onzichtbare dynamieken binnen bedrijven.

  Schrijf je hier in

Opleidingen in het najaar

Vanaf september 2012 gaan we van start met onze vaste waarden, en introduceren we een aantal nieuwe trajecten.

Integrale Coaching

Integrale Coaching

Onze eigen coachopleiding, in samenwerking met Centrum Open Mind. De Integrale Coachingsaanpak vertrekt van de internationale standaarden en vult aan met krachtige en vernieuwende coachmethodes.

Je kan verschillende modules volgen naargelang je beschikbaarheid en noden. Van het Experience Weekend (2 dagen) over de Essentials (6 dagen) tot de Professional (13 dagen).

  Op 30 mei geven we een gratis demo-avond. Wil jij erbij zijn? Schrijf je hier in!

  Meer info over onze opleiding Integrale Coaching

Coachend Leiderschap

Coachend Leiderschap

Onze succesvolle opleiding voor leidinggevenden en zaakvoerders. Ontdek jezelf en leer met anderen omgaan in een traject van twee intensieve dagen.

  Meer info over onze opleiding Coachend Leiderschap

Nieuwe NLP opleidingen

Nieuwe NLP opleidingen

Dit jaar gaan we van start met een volledige reeks NLP-opleidingen. Ook hier zijn er verschillende mogelijke modules.

  Meer info over onze NLP opleidingen

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille