YourCoach Nieuwsbrief | Mei 2010

Beste ,

De zomervakantie is in aantocht! Zelfs al werk je in juli en augustus door, de algemene activiteit zal waarschijnlijk op een lager pitje staan. YourCoach is alvast druk in de weer met voorbereidingen voor volgend schooljaar, zodat we na een welverdiende rustperiode sterk uit de startblokken kunnen schieten.

Wil jij ook een snelle start maken in september? Dan is een van onze recentste projecten wellicht iets voor jou. Zo organiseren we opleidingen en cocktail teambuildings, en bieden we nu standaardwebsites met Content Management Systeem (CMS) aan voor een vaste prijs. En er komt nog een Mindfulness Party!

Tot volgende maand,

Benjamin
Tom

Verslag van de Mindfulness Party op 24 april
Mindfulness Party Website

Op zaterdag 24 april was het zover: de allereerste Mindfulness Party ooit. Het werd een heerlijke avond, met 90 enthousiaste deelnemers. Onder begeleiding van Paul en Daniëlle werd er gemediteerd en gedanst terwijl Bartenders-on-the-Road heerlijke alcoholvrije cocktails en andere dranken voorzag. Avalon zorgde voor sushi en falafel wraps. Een prachtig debuut!

  Kijk hier voor reacties en foto's

De volgende editie is op 25 september 2010 (locatie volgt nog). Wees bij de eersten om je in te schrijven op de Mindfulness Party Website.

Opleidingen voor scholen

YourCoach presenteert zijn opleidingen voor het schooljaar 2010-2011. Alle onderwijzend personeel, administratieve medewerkers en andere geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de open opleidingen assertiviteit, feedback geven, coachend leiderschap en e-marketing. De opleidingen gaan door in oktober/november 2010, en in februari 2011.

Wie zich inschrijft vóór 30 juni, ontvangt 10% korting!

  Meer over onze open opleidingen

Daarnaast bieden we ook opleidingen op maat. Heb je een specifieke leervraag voor jouw team, of een probleem waar je een extern team voor wil inschakelen? Laat iets weten en dan bespreken we binnenkort hoe we jouw team kunnen begeleiden.

  Meer over onze opleidingen op maat

Nieuw! Cocktail teambuilding

YourCoach en Bartenders-on-the-Road introduceren een unieke nieuwe manier om jouw teamwerking te verbeteren en dat ook nog eens in stijl te vieren: seminarbars@work. Een leerrijke, verfrissende teamdag die eindigt met een gezellige drink aan de cocktailbar.

Seminarbars@work heeft een duidelijke doelstelling: een onvergetelijke dag bieden waarin jouw team zichzelf evalueert, een gezamenlijke visie creëert en dan een feestelijke toast uitbrengt op een stralende toekomst.

  Meer over Seminarbars@work

Beleef een van onzeCocktail Teambuildings!
Je eigen, zelf aanpasbare website

Wil je graag een kleine, eenvoudige website? Misschien is een op maat gemaakt ontwerp met aangepaste teksten dan wat teveel voor jou. Als je graag online aanwezig wil zijn maar niet veel meer dan dat, heb je wellicht met een simpele website en enkele pagina's al genoeg.

We kunnen nu standaardwebsites aanbieden waarin jij gemakkelijk en naar believen pagina's kan toevoegen, teksten aanpassen, foto's showen en dergelijke meer. Dit gebeurt via Wordpress. Naast een populair blogplatform is dit ook een Content Management Systeem (CMS) waarmee je zelf je website kan aanpassen zodat je veel minder kosten achteraf hebt dan bij een klassieke website. Bovendien scoort Wordpress bijzonder goed in Google, dus je vindbaarheid is gegarandeerd.

Omdat Wordpress met standaardtemplates werkt die YourCoach kan personaliseren naar jouw smaak, kunnen we nu ook een lagere, vaste prijs aanbieden. Dit is echter geen vergelijking met de websites die wij op maat maken! Daar heb je complete vrijheid qua design, navigatie, functionaliteit en zoekmachine-optimalisatie.

Een Basis Website met CMS heb je al voor €880 (ex BTW)! Daar zit het ontwerp bij en de, programmatie van 12 pagina's. Wil je er een blog bij, dan investeer je €1090 (ex BTW).

De zomer is het ideale moment om eens tijd te nemen en over je website na te denken. Laat ons iets weten, dan kan jouw website na de zomer al af zijn!

  Contacteer ons voor je eigen website met CMS

Korting voor deelnemers aan onze website workshop. Deelnemers aan onze website workshops krijgen €100 korting op de bouw van hun website. Deelname kost slechts €20, dat is dus een besparing van €80. Dat doen we omdat we mensen liever persoonlijk ontmoeten en vragen wat ze precies willen. Zo leveren we elke keer weer een perfect resultaat!

Deelnemen aan een website workshop? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt.

  Meer over de website workshops

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be