YourCoach Nieuwsbrief | Maart 2010

Beste ,

Daar is de lente - tijd om eens iets nieuws te brengen! Tot nu toe hebben we het voornamelijk over coaching gehad, dus we tonen je graag eens wat we nog allemaal kunnen. Deze nieuwsbrief belicht voornamelijk onze tak marketing en communicatie.

Zo zijn er onze websites. We ontwerpen ze, stellen de teksten op en zorgen ervoor dat jouw pagina's gevonden worden in Google. We leggen je uit hoe je een eigen website kan krijgen. We schrijven ook. Blog posts, webteksten, folders... Deze maand publiceren we zelfs ons eerste digitale boek! We brengen mensen samen - op 24 april bijvoorbeeld, tijdens de eerste Mindfulness Party van Vlaanderen. En we doen aan email marketing, het creëren en verzenden van nieuwsbrieven en promotionele emails.

Als je nu nog niet nieuwsgierig bent weten wij het ook niet meer :-)

Veel plezier ermee en we horen graag van je!

Benjamin
Tom

Workshop website maken

Op donderdagavond 15 april organiseren we een korte workshop rond het bouwen van een eigen website. Waar moet je op letten; wat maakt een website succesvol; hoe schrijf je een website; wat kan je er allemaal mee doen; en wat moet dat kosten? Deze en andere vragen beantwoorden we op deze avondsessie, die start om 19u30 en loopt tot ongeveer 21u30.

Na deze workshop zal je websites op een andere manier bekijken; je zal ze van esthetisch en functioneel oogpunt kunnen inschatten. Je zal ook weten hoe je een eigen website kan opzetten, en hoe je met een webdesigner moet praten om exact te krijgen wat je wil.

  Hier inschrijven

Wat hebben marketing & communicatie met coaching te maken?

We hebben al regelmatig de feedback gekregen dat ons business model nogal uitgebreid is. Dat kan tot verwarring leiden: wat doen wij nu precies? Doen we websites, of coaching? En als we ze allebei doen, hoe combineren we dat?

  Lees meer

YourCoach lanceert zijn eerste ebook
YourCoach lanceert zijn eerste ebook

Why employee rewards won't drive your sales up – but this ebook will

We presenteren ons nieuwste geesteskind! In dit korte Engelstalige rapport bekijken we de motivatie van personeel op de werkvloer, en leggen we uit waarom precies geld en de meeste beloningen niet echt motiveren. Daarbij geven we verklaringen voor wat er precies verkeerd loopt bij jou op de werkvloer, en hoe je de motivatie er weer in kan krijgen. Het begint bij het verzorgen van basiselementen, en bouwt op naar het leren van specifieke technieken waarmee je mensen kan inspireren om zich helemaal in te zetten voor het team.

Dit document vult aan waar managementpraktijk en motivatietheorie tekortschieten.

Voor het eerst komen de praktijk en de theorie van motivatie samen - in een rapport dat demotivatie van personeel verklaart en uitlegt hoe je je medewerkers weer kan motiveren. Het is een verzameling inzichten en technieken uit de twee velden, maar vooral ook een aanvulling op de tekortkomingen van beide gebaseerd op persoonlijke ervaringen en beproefde technieken.

We bieden je een korting van 50% aan om de lancering te vieren! Gebruik daartoe de volgende promotionele code in de winkelwagen: YC03NL10.

  Wil jij ook meer motivatie op de werkvloer? Lees hier meer

YourCoach organiseert de eerste Mindfulness Party te Gent

Op 24 april lanceert YourCoach een compleet nieuw concept in Vlaanderen: de Mindfulness Party. We combineren een gezonde, bewuste levensstijl met pure levensvreugde! Het wordt een heerlijke avond die begint met geleide meditatie, gevolgd door een workshop mindful dansen en die eindigt in een spetterende fuif. De hele avond is alcoholvrij, en we serveren gezonde drankjes en verantwoorde, voedende hapjes. Het hele gebeuren gaat door in de School voor Ayurveda te Gent.

Wil jij ook eens een ander soort feest meemaken? Een prachtige ervaring voor lichaam en geest. Een tegelijk ontspannende en spannende avond waar je in dieper contact kan komen met jezelf en anderen – en waar je geen kater aan overhoudt!

  Schrijf je dan hier in of kijk eens rond op de site voor meer informatie.

Mindfulness Party
Marketing techniek in de spotlight: email marketing
Nuance

Zilt

Met onze achtergrond in email marketing en e-commerce weten wij als geen ander professionele, aantrekkelijke nieuwsbrieven en promotionele emails samen te stellen. Daarmee kan je bijvoorbeeld jouw product, dienst of evenement in de schijnwerper zetten. Wij schrijven en ontwerpen emails, en verzenden ze. Verbonden aan onze diensten zit ook een complete rapportering van het aantal mensen dat de email opende, welke de populairste links waren en dergelijke meer.

Deze maand verzorgden we de lentecampagne van Nuance Communications, een Amerikaans softwarebedrijf. Daarin adverteerden we onder andere hun product Dragon NaturallySpeaking 10.1, het wereldwijd meest verkochte spraakherkenningspakket voor PC. We verzorgden alles van de tekst tot de grafische uitwerking. We voegden zelfs voor de eerste keer ooit video toe!

  Nuance email campagne

We creëerden ook een lentemail voor Maritiem Restaurant Zilt in Gent. Daarin stelden we hun nieuwste gerechten en aanbiedingen voor. We gaven ook een overzicht van de vaste kaart en schreven een korte presentatie van het restaurant. Eentje voor fijnproevers! We hopen dat je het kan smaken.

  Zilt email campagne

Wil jij ook een beter contact met je (toekomstige) klanten? Contacteer ons vandaag voor meer informatie, tarieven en een vrijblijvende offerte voor jouw emailproject.

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be