Nieuwsbrief Juni 2013

Beste,

Afgelopen zaterdag vierden we het 'afstuderen' van een nieuwe lichting Integrale Coaching Professionals. 26 waren het er, een hele hoop! Met trots en verwondering zagen we hen die laatste dag een demonstratie geven van hoe zij wat ze geleerd hebben in de wereld gaan zetten.

Zijn dat dan geen concurrenten? Niet echt. Vanuit onze visie proberen wij mensen in hun eigenheid te brengen en dagen we ze uit zodat ze deze ook neerzetten. Het resultaat is dat iedereen een eigen ding brengt, dat zijn eigen publiek heeft.

Een voetreflexologe; een advocaat; een manager; een freelance trainer; een danseres; een huisvrouw; een immobiliënmakelaar; een concertplanner; een kapper; allemaal samen in één opleiding. We geven geen vaste methode mee die hen tot iets anders herschept, maar een manier van zijn die eruit haalt wat er sluimerend inzat.

Mensen die eerst een carrièreswitch overwogen, blijven in hun branche en voegen iets nieuws toe; iets dat hen plezier en voldoening schenkt en hun job verrijkt. Dat sluit niet uit dat er soms verandering nodig is, een nieuwe omgeving. Ook daar ondersteunen we ‘onze’ mensen om hun beweging zo juist en succesvol mogelijk te maken.

Dat is wat we eigenlijk met al onze trajecten willen bereiken: dat professionals hun job liever en beter gaan doen, met behulp van de houdingen en technieken die we aanreiken. Dat ze anderen aansteken, zodat een kettingreactie ontstaat van mensen die bewust hun levenswerk in handen nemen - en daar nog van genieten ook.

En we beginnen de resultaten te zien. Lees maar eens een aantal getuigenissen van deelnemers aan Individuele Coaching, Integrale Coaching, NLP of Coachend Leiderschap.

Ook deze zomer en in het najaar kan je bij ons je persoonlijke en professionele ontwikkeling komen verderzetten. Vanaf september zelfs in onze nieuwe locatie, Loft 26.

We wensen je alvast een heerlijke zomer toe!

Met warme groeten,

Benjamin en Tom

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Een zomerse wandeling met YourCoach Café op 27 juni

Vorige maand, op donderdag 23 mei, ontvingen we Sylvie Schoen-Schlumberger die de werking van het ICF (International Coaching Federation) kwam toelichten.

  Verslag en foto's van de lezing op 23 mei

Wandelcoaching in Bourgoyen-Ossemeersen

Wandelcoaching in Bourgoyen-Ossemeersen

In de laatste editie voor de zomervakantie gaan we op wandel! Wandelcoach Luc Mastelinckx neemt ons op donderdagavond 27 juni mee op een zomerse wandeling doorheen de prachtige Bourgoyen-Ossemeersen. Opgelet, we spreken al af om 18u15 en vertrekken om 18u30! Dit om het mooiste licht van de dag te garanderen, en nog in de warmte terug te keren. De wandeling duurt maximum anderhalf uur, en we eindigen met een gezellige drink in buitenlucht aan Natuur- en Milieucentrum (NMC) De Bourgoyen.

  Schrijf je hier in voor 27 juni

Artikel in De Morgen over oogcontact

Artikel in De Morgen over oogcontactYourCoach werd onlangs gecontacteerd door De Morgen voor een artikel rond oogcontact. Door al de technologie om ons heen wordt oogcontact steeds schaarser, terwijl het van onschatbare waarde is. Net als ons lichaamsbewustzijn, dat een grote invloed heeft op onze communicatie en waar toch zo weinig op gelet wordt.

Dat is waar we tijdens onze privésessies en opleidingen (voornamelijk tijdens de NLP-opleidingen) veel aandacht aan besteden. Door je bewust te zijn van je uitstraling en doordacht op die van de ander te reageren, krijg je beter contact en kan je betekenisvolle gesprekken aanknopen waar beide partijen meer aan hebben.

  Naar het artikel in De Morgen

Geef je carrière deze zomer een nieuwe boost

De zomervakantie is een ideale periode om je job eens nader te bekijken. Zit alles wel nog goed? Wat is je groeipad voor de komende jaren?

Welke evolutie wil jij op professioneel vlak nog maken? En ben je daar nu al stappen in aan het zetten? Volg deze zomer Loopbaanbegeleiding, en begin in september met een nieuw élan voor een betere job.

Het Loopbaantraject Zomer 2013 kost €600 (incl. BTW voor particulieren, ex BTW via bedrijven) en houdt in:

 • 4 individuele sessies
 • Tussen de sessies in praktische opdrachten
 • Evaluatiesessie op het einde van het traject
 • In kaart brengen van je persoonlijkheid:
  • Kwaliteiten en talenten
  • Valkuilen
  • Missie en visie
  • De omgeving waarin jij het best gedijt
  • Je persoonlijke en professionele groeipad
  • (Her)ontdekken van je passie
  • Tijdslijn van je carrière

  Schrijf je nu in voor een zomers loopbaantraject

Zomeropleiding Integrale Coaching Essentials
Integrale Coaching Essentials Demoavond

Deze zomer kan je bij ons de fundamenten van coaching aanleren. Tijdens de Integrale Coaching Essentials krijg je gedurende 6 dagen onmisbare technieken en attitudes mee die je onmiddellijk kan meenemen in je persoonlijke en professionele leven.

Benieuwd?

Ontmoet ons op 18 juli voor een demo-avond. We leggen onze methodiek uit, demonstreren een aantal technieken en leiden je rond in het opleidingscentrum.

Inschrijven?

De Zomerreeks Integrale Coaching loopt van zaterdag 22 tot en met vrijdag 27 juli. De lesuren zijn telkens van 10u tot 17u.

  Meer over de Zomeropleiding Integrale Coaching

Lezing voor de Gentse Advocaten

Lezing voor de Gentse AdvocatenOnlangs mochten we een lezing geven voor de Orde van de Advocaten, met het thema 'De mens onder de toga'. Meer dan 100 confraters maakten hun opwachting, en ontdekten in een op maat gemaakte lezing een aantal van de mogelijkheden van coaching en persoonlijke ontwikkeling.

  Naar het verslag en presentatie van de lezing

Over YourCoach

YourCoach is uw partner voor Coaching, Training en Branding.

We zijn gecertificeerde coaches. We begeleiden dagelijks particulieren (life coaching), professionals (loopbaanbegeleiding), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) op een concrete en integere manier naar hun doelen.

We geven training rond persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een volledige coachopleiding, leiderschapstraining en opleidingen NLP en communicatie.

We zijn daarnaast ondernemers en branding professionals. We staan onze klanten heel concreet bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van elevator pitch over webdesign tot (SEO) copywriting.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille