YourCoach Nieuwsbrief | Juni 2010

Beste ,

Ze is er eindelijk! Terwijl de zomer plots en intens in haar volle glorie losbarst, komt YourCoach ook naar buiten. Met onze nieuwe vaardigheden als NLP Master in de rugzak trekken we bij mooi weer naar de Gentse Bourgoyen met GROW wandelcoaching. We hebben ook een aantal interessante blog posts voor je.

Extra in deze editie van de nieuwsbrief is de mogelijkheid een persoonlijke stijlanalyse bij ImagImpact te winnen! Lees verder om te ontdekken hoe.

Veel zonnegenot en tot volgende maand,

Benjamin
Tom

Zomerwedstrijd
Zoek dit zomerse iccontje

Geef jouw uitstraling de WAUW-factor! Michèle De Ceuninck brengt samen met jou eenheid en vernieuwing in je garderobe. Samen ga je op zoek naar de kledingstypes die het meest aansluiten bij jouw persoonlijkheid, levens- en werkstijl. Michèle begeleidt je naar een harmonische en originele persoonlijke stijl waarmee je een krachtige en memorabele eerste indruk zal kunnen maken.

Vanaf nu koop je enkel nog kleren die bij jou en de rest van je garderobe passen. Geen miskopen dus meer die verkommeren in je kast.

Ook voor mannen. Na deze analyse zal je met vertrouwen je eigen hemden kunnen uitkiezen.

Opdracht: vind dit zomerse icoontje op de YourCoach website (het is niet zo moeilijk) en klik erop om kans te maken op een GRATIS stijlanalyse.

YourCoach is NLP Master

Vorige maand behaalden we ons NLP Master-Practitioner diploma aan het New York Training Institute. Het NYTI was het eerste NLP centrum ter wereld en is nog steeds een van de meest gerenommeerde. Het werd in 1979 opgericht door Anné Linden, een rechtstreekse discipel van de grondleggers van NLP - Richard Bandler en John Grinder.

NLP, voluit NeuroLinguistisch Programmeren, is een verzameling denkmodellen en technieken met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te begrijpen en eventueel te wijzigen. Het fundament: je ervaring is je eigen schepping.

NLP doet ons beseffen dat ons model van de wereld niet noodzakelijk de ruimere werkelijkheid vertegenwoordigt zoals we denken dat die bestaat. Het resultaat: je wordt manager van jezelf en van je sociale omgeving.

Vanaf nu kan je bij YourCoach terecht voor NLP coaching en behandelingen. Daarbij horen het doorbreken van oude patronen, het creëren van nieuwe gewoontes, het oplossen van conflicten, het opruimen van innerlijke belemmeringen, het maken van meer keuzes in het leven...

Met NLP coaching kan je:

  • Anders omgaan met depressie
  • Jezelf hernieuwen na een burnout (of hem vermijden)
  • Omgaan met stress
  • Makkelijker spreken voor een groep
  • Jezelf verlossen van verslavingen
  • Fobieën aanpakken
  • Trauma's verwerken
  • Jezelf verlossen van allergieën

  Contacteer ons voor meer informatie

Nieuw! GROW wandelcoaching op de Gentse Bourgoyen
Gentse Bourgoyen

Niks beter dan een fikse wandeling om je gedachten te ordenen en een nieuwe, daadkrachtige richting aan je leven te geven. YourCoach presenteert GROW wandelcoaching op de Bourgoyen te Gent: een prachtig natuurreservaat van 5,5 hectare met een uniek gamma aan fauna en flora - goed voor kilometers wandelgenot.

De wandelcoaching heeft ook een strak schema! Tijdens de wandeling zal je je doelen definiëren en een stappenplan opmaken. De obstakels naar je doel worden geïdentificeerd, en je zal op nieuwe manieren bekijken hoe die obstakels achter je te laten. Daarbij volgen we de stappen van het GROW coachingsmodel.

Iedere fase van de ongeveer drie uur durende wandeling heeft een ijkpunt waar je een bepaalde opdracht zal uitvoeren. Op het einde worden alle elementen samengebracht tot een onvergetelijke climax.

  Wil jij gaan wandelen met YourCoach? Lees hier meer

Recente blog posts

"Metaforen en gehele delen"

Een post over het laatste blok van de Master-Practitioner opleiding in NLP. Het bespreekt de modeling, waarbij een gewenst gedrag volgens bepaalde parameters in kaart wordt gebracht en als blauwdruk dient om dat gedrag aan anderen door te geven.

  Lees meer

"Levenslessen van Stephen Fry"

Een interview (video) met Stephen Fry, een Engelse bekende persoonlijkheid. Zit bomvol pragmatische, doorleefde inzichten. Een van de betere 'Facts of Life' speeches die je aan je kinderen zou kunnen geven.

  Lees meer

"Take Two"

Een post voor coaches! Over hoe zelfs schijnbaar onnuttige gedachten en gevoelens tijdens coaching nuttig en zelfs van onschatbare waarde kunnen zijn voor het verloop van een coachingstraject.

  Lees meer

"Jezelf naar waarde schatten"

Bedenkingen over het dynamische karakter van evenwicht in je leven, en hoe daarmee om te gaan.

  Lees meer

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be