Nieuwsbrief Augustus 2013

Beste,

Je hebt het misschien al gemerkt, maar in de diepe rust van augustus begint zich iets te roeren. Of je nu al heel de zomer hard aan het werk bent, of net heerlijk aan het genieten van chill time: langzaam beginnen de kriebels van het nieuwe najaar op te komen.

Maar kom nog niet te snel uit je bureau- of strandstoel! De startblokken zijn nog veraf. Wat wel al aan de orde kan zijn, is een rustige reflectie over hoe het er zal gaan uitzien. Welke zijn je doelen voor dit najaar? Welke nieuwe gewoontes zou je graag installeren? Lees even onze blogpost Bereid je voor op een sterke start om inspiratie op te doen.

Wij zijn ondertussen druk in de weer met een aantal nieuwe projecten, die we vanaf volgende maand lanceren. We houden je op de hoogte!

Met warme groeten,

Benjamin en Tom

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Bereid je voor op een sterke start

Je weet ondertussen wel dat veel voornemens een stille dood sterven. In dit artikel ontdek je de link tussen concentratie, wilskracht en je lichamelijke conditie; je ziet waarom veel doelen niet gehaald worden; en je zet een kleine persoonlijke beweging in gang die je tegen september klaarstoomt om het najaar helemaal aan te pakken.

  Naar het artikel

YourCoach Café op donderdag 19 september 2013

Op 19 september gaat het nieuwe seizoen van YourCoach Café van start! Hier vind je een overzicht van de sprekers/activiteiten:

Do 19 september – 5 coaches bieden 'the Magical, Mystical Journey of Consciousness'
Do 24 oktober – Philippe Bailleur met 'Het coachen van levende systemen'
Do 21 november - Christophe Van Gampelaere met 'LEGO® Serious Play® – Team coaching met bricks and brains'

  Schrijf je in voor een editie van YourCoach Café

YourCoach Café gaat vanaf 19 september door in Loft 26, Sint-Salvatorstraat 18 te 9000 Gent.
Dus NIET meer in de Zebrastraat.

Donderdag 19 september – the Magical, Mystical Journey of Consciousness

Magical, Mystical Journey of ConsciousnessWe wilden eens iets anders doen! In plaats van één spreker, zal je op 19 september niet minder dan 5 coaches kunnen bezoeken die je in sneltempo door je levensthema’s heenloodsen. Het zullen ook niet zomaar coaches zijn; Stefaan, Céline, Sylvie, Benjamin en Tom belichten achtereenvolgens op een creatieve en unieke manier kort je vraag. Zo ontstaat een traject waarbij jij verschillende invalshoeken krijgt voor eenzelfde vraag. Ervoor en erna kan je als eerste gezellig iets drinken in de splinternieuwe bar van Loft 26.

  Schrijf je in voor 19 september

Open CoachDag – 5&6 oktober 2013

Op 5 en 6 oktober openen tientallen coaches in heel Vlaanderen de deuren, in het kader van de eerste editie van Open CoachDag. Wij openen twee dagen lang de deuren met workshops en speed coaching, en dit in onze nieuwe zaal: Loft 26. Niet te missen dus!

  Bekijk hier het programma van onze opendeurdag

Overal elders in Vlaanderen en Brussel kan je bij ander coaches en instituten terecht voor coachings, workshops, lezingen… Een ideaal moment om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is, en wat bij jou past.

  Bekijk de andere coaches

Opleidingsaanbod najaar 2013

Als je op persoonlijk of professioneel vlak een opleiding wil volgen, neem dan een kijkje naar ons aanbod voor dit najaar:

Integrale Coaching

Integrale Coaching Essentials (6 dagen)

Ook voor Integrale Coaching zijn er verschillende mogelijkheden dit najaar. Er is één Experience weekend op 28-29 september, waarin je aan den lijve de Integrale werkwijze ervaart. Dan zijn er twee Essentials-reeksen, één in het weekend en één in de week. De nieuwe Professional-reeks start in januari 2014. Daarvoor zijn de plaatsen beperkt, dus schrijf je snel in!

"Serge en Benjamin slagen erin om moeilijke dingen zeer gemakkelijk voor te stellen, 'behapbaar' voor iedereen en laten daarbij iedereen in zijn eigenwaarde. Alle technieken zijn toepasbaar in de coaching en in het dagelijkse leven. Schitterend..."

Siska V., Manager

  Demo-avond op 26 september

  Experience Weekend op 28-29 september

  2 Essentials reeksen

  Professional reeks vanaf januari 2014

NLP Practitioner Turbo

NLP Practitioner Turbo (6 dagen)

De internationale succesmethodiek voor communicatie en innerlijke verandering. In drie modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen.

"Verrassende cursus, waarbij je, op een veilige manier aan zelfreflectie doet en hierdoor bewuster en efficiënter kan communiceren."

Ann V., Consultant

  NLP Practitioner Turbo vanaf 10 oktober

Coachend Leiderschap Turbo

Coachend Leiderschap (2 dagen)

Onze tweedaagse opleiding voor managers, leidinggevenden en zaakvoerders gaat ook dit najaar op verschillende data door. Deelnemers keren steevast verfrist en met concrete ideeën terug naar de werkvloer!

"Eerste opleiding die ik volg die echt 'versterkend' werkt. Niet te veel theorie, geen superficiële rollenspelen, maar wél voldoende toepassingen en praktijkgerichte tips & tricks."

Ellen D., Teamverantwoordelijke

  3 nieuwe data voor Coachend Leiderschap

Over YourCoach

YourCoach is uw partner voor Coaching, Training en Branding.

We zijn gecertificeerde coaches. We begeleiden dagelijks particulieren (life coaching), professionals (loopbaanbegeleiding), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) op een concrete en integere manier naar hun doelen.

We geven training rond persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een volledige coachopleiding, leiderschapstraining en opleidingen NLP en communicatie.

We zijn daarnaast ondernemers en branding professionals. We staan onze klanten heel concreet bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van elevator pitch over webdesign tot (SEO) copywriting.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille