YourCoach Nieuwsbrief | Juli 2012

Beste [VOORNAAM],

Eindelijk, mooi weer! Hier in Gent bereiden we ons voor op de Gentse Feesten, eigenlijk een soort eindejaar voor Gentenaars. Het is het moment om de zomer te vieren, oude vrienden te ontmoeten, tot in de late uurtjes feest te vieren!

Daarna valt de stad stil om te slapen tot september. Daartussenin komt nog even de rust, het genieten in de zon. Een langzame oplading van de batterijen, en misschien ook tijd om iets nieuws in gang te steken.

We kunnen je een coachtraject aanraden voor je persoonlijke ontwikkeling. Coaching schept klaarheid in je vragen; houdt je een niet-oordelende spiegel voor die je in je omgeving misschien niet vindt; laat je op een andere manier kijken; zet je in beweging waar je vastgelopen was.

Na de lezing over Social Media op YourCoach Café van 21 juni kregen we ook heel wat vraag naar meer marketinggerichte workshops. Bij deze: op de dinsdagochtenden in augustus organiseren we ontbijtsessies over specifieke marketingtechnieken.

Lees meer en ontdek hoe jij deze zomer kan genieten én groeien!

Met warme groeten,

Tom en Benjamin

YourCoach Café Nieuws

Op 21 juni kwam Veerle De Jaegher spreken over Social Media. Een 20-tal enthousiastelingen trotseerden de aangekondigde storm en leerden anderhalf uur bij hoe ze zelf een social-mediastrategie kunnen opzetten. Alweer een heel leuke avond in de Zebrastraat!

  Lees hier het verslag met foto’s en een inhoudelijke weergave van de avond

Tijdens de zomer ligt het Café even stil, maar vanaf september vliegen we er weer helemaal in. De sprekers voor het najaar zijn ondertussen gekend en het moet gezegd: het belooft een interessant najaar te worden. Hier zijn ze:

20 september – Miebet Van Santen met 'Sociocratie'
25 oktober – Annick Van Den Nest met 'De zin en onzin van neurowetenschappen in coaching'
22 november – Lisette Peulen met 'Coachen in verbinding'
13 december – Nathalie Theys met 'Mindful eten'
25 januari 2013 – Annick Defoort met 'Self Coaching'

  Bekijk hier het volledige YourCoach Café-Programma voor Najaar 2012

  Schrijf je in voor een specifieke lezing

  Bestel een multipass (€35), goed voor 5 edities van YourCoach Café

Zomerse Ontbijtsessies bij YourCoach
Zomerse Ontbijtsessies

Is de zomer voor jou ook een voorbereiding op het komende schooljaar?

Scherp je marketing skills aan terwijl je geniet van een heerlijk, vers ontbijt. Iedere dinsdagochtend in augustus komt een andere specialist ter zake een select groepje aanwezigen verrijken en begeleiden.

Ideaal om in de luwte van de zomer een nieuw élan te nemen voor het komende najaar. Hier zijn de onderwerpen:

Dinsdag 31 juli – Email marketing met Tom Hallez
Dinsdag 7 augustus – Twitter met Veerle De Jaegher
Dinsdag 14 augustus – SEO met Benjamin Ball
Dinsdag 21 augustus – LinkedIn met Veerle De Jaegher

  Meer informatie en inschrijvingen

Een exclusieve leerschool

Iedereen heeft een unieke business, die een aangepast strategie en aanpak vraagt. Daarom laten we slechts 6 personen per workshop toe. Ook de locatie is voor VIP’s. De Ontbijtsessies gaan door in de prachtige eetkamer van YourCoach. In dit stijlvolle décor geniet je van licht, ruimte en verzorgd eten terwijl onze sprekers je verrijken met hun doorleefde expertise.

Nieuwe Opleidingen Najaar 2012

Dit najaar geven we je weer alle kansen om met een andere houding, je (werk)leven een nieuwe wending te geven. Onze opleidingen gaan steevast voor een verfrissende, uitdagende kijk op je wereld.

Integrale Coaching Essentials (6 dagen)

Leer de fundamenten van coaching. Realiseer positieve groei op het werk en in jouw dagelijks leven.

Integrale Coaching Essentials (6 dagen)

Wil je jouw coachende vaardigheden aanscherpen? Tijdens deze zesdaagse leer je de internationale standaardmethodiek van het coachingsgesprek aan, en pas je coachende attitudes toe waarmee je onmiddellijk resultaat boekt.

Je krijgt alles mee om jouw mensen te motiveren en te begeleiden zodat ze hun werk optimaal aanpakken. Je zet veranderingsprocessen in gang en brengt ze tot een goed einde. Dit alles op een snelle en efficiënte manier.

  Lees meer over de Opleiding Integrale Coaching Essentials

Coachend Leiderschap Turbo (2 dagen)

Ontdek jouw leiderschapskwaliteiten en ontwikkel een krachtige managementstijl.

Coachend Leiderschap (2 dagen)

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap loopt over twee aansluitende dagen en geeft deelnemers een krachtige inleiding tot coaching en leiderschap in praktische situaties.

Door de focus op kleine groepen werken we efficiënt en individueel. Persoonlijke uitdagingen worden grondig besproken en in beweging gezet. Na deze opleiding keer je steevast verfrist en met een vernieuwende blik terug naar je werksituatie!

  Lees meer over de Opleiding Coachend Leiderschap

NLP Practitioner Turbo (6 dagen)

Word een doelbewuste communicator met nieuwe, instinctieve successtrategieën.

NLP Practitioner Turbo (6 dagen)

Wil je snel en efficiënt uw communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak uw doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner Turbo ideaal voor jou.

In drie modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen.

  Lees meer over de Opleiding NLP Practitioner Turbo

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille