YourCoach Nieuwsbrief | Januari 2011

Beste ,

Het is begonnen - 2011! We zien het helemaal zitten, met opwindende nieuwe projecten en mooie vooruitzichten. Hou deze nieuwsbrief dus goed in de gaten! En jij? Welke leuke plannen heb je al gesmeed voor je stralende toekomst?

Het gaat op veel vlakken niet zo goed met de wereld. Dat baart ons zorgen, en tegelijk liggen daar ongelofelijke mogelijkheden in vervat. Het wordt tijd om bepaalde dingen onder handen te nemen en andere zaken te relativeren. Tijd om de dingen die écht belangrijk zijn weer naar de voorgrond te halen. Onze relaties, onze dromen, het voortbestaan van ons land en de aarde...

Hoe doe je dat precies? De eerste stap is om duidelijk te krijgen wat je wil. Hoe meer je iets wil, hoe sterker je verlangen om dat te bereiken. Hoe sterker je verlangen, hoe meer kans dat je het pad dat ernaartoe leidt tot het einde zal bewandelen. Dat is waar veel doelen stranden: waarom wil je bepaalde dingen eigenlijk? Is het voor jezelf, of voor een ander? Wat zal het je concreet geven, en is dat wat je werkelijk wil?

Omschrijf duidelijk wat je wil, hoe en wanneer. Engageer je om dit jaar op vaste tijdstippen aan dat doel te werken. Maak een concreet plan, breng in kaart wat je nog allemaal nodig hebt. Breng ook de obstakels in kaart, en bedenk manieren om ze te omzeilen of uit de weg te ruimen.

Geef jezelf tijd om te plannen en te dromen, en ga vooral in ACTIE! Veel dingen zijn een stuk makkelijker eens je begonnen bent.

Laat dit jaar het jaar zijn dat je stopte met piekeren over wat je niet op voorhand kan weten. Laat dit dan het jaar zijn dat je het gewoon deed, en dat je zag wat de resultaten waren en bijstuurde tot je kreeg wat je wilde. Laat 2011 het jaar zijn dat je jezelf verraste met wat je allemaal kan bereiken als je er gewoon voor gaat!

En ondertussen weet je al: we zijn er om je te begeleiden en ondersteunen wanneer je vastloopt of je motivatie kwijt bent.

Warme groeten,

Benjamin
Tom

  Zijn we trouwens al vrienden op Facebook

  Je kan ons ook volgen op Twitter

Pimpelmees
Recente blog posts

Je bent al perfect

Deze post veroorzaakte heel wat reacties. Je krijgt erin toestemming om nu al af te zijn als mens, om op dit moment helemaal te zijn wie je hoort te zijn. Benieuwd? Lees het eens, en neem gerust deel aan het gesprek.

  Lees meer

Blogreeks productiviteit

2011 wordt het jaar van een nooit geziene productiviteit! Gedaan met uitstellen en frustratie over dingen die maar niet gedaan geraken. We geven je namelijk alle inzichten en tools die je nodig hebt om dit jaar al je doelen te bereiken en dromen te realiseren.

Tot nu toe zijn al vier van de acht artikelen in deze reeks gepubliceerd, elke dinsdag komt er een nieuwe uit!

  Waarom we dingen uitstellen

  Hoe stop je met uitstellen?

  De Gouden Regel van Productiviteit

  10 manieren om NU ONMIDDELLIJK productiever te worden

Krijg onze blog posts gratis in je mailbox geleverd

De artikelenreeks over productiviteit is nog maar de eerste in een hele serie levensveranderende artikelen! We zullen het nog hebben over doelen bereiken, je missie in het leven vinden, slechte gewoontes voor eens en altijd te doorbreken, je krachten ontdekken...

Je kan deze artikelen automatisch in je mailbox ontvangen (niet meer dan één per week). Dat doe je via deze pagina op Feedburner (je gegevens zijn volledig veilig en worden enkel gebruikt om onze artikelen aan je inbox te leveren).

Opleidingen

NIEUW! – NLP voor Managers

Deze opleiding voor managers geeft je ook praktische communicatie middelen voor meer slagkracht op het werk, en richt zich daarnaast ook op leiderschapsvaardigheden. Via NLP leer je anderen sneller begrijpen, en jezelf beter uitdrukken. Het maakt ook de communicatie met hogere niveaus van de organisatie makkelijker, en de samenwerking met collega's vlotter.

  Lees meer

SEO Copywriting

Met SEO copywriting (of schrijven voor zoekmachines) leer je teksten schrijven die verkeer aantrekken van Google. Je leert welke woorden in je teksten te verweven, en hoe je een tekst kan structureren voor maximaal effect.

  Lees meer

  Heb je trouwens al onze GRATIS SEO handleiding gelezen?

Coachend Leiderschap

Coachend Leiderschap staat voor het motiveren en begeleiden van medewerkers vanuit hun eigen intrinsieke interesses en drijfveren. Mensen krijgen verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ruimte om te leren uit hun fouten. Je combineert eigenlijk het begeleiden van je mensen met het bereiken van doelen.

  Lees meer

Feedback over onze opleidingen

"De opleiding coachend leiderschap is een echte aanrader voor een leider en/of coach (in spe) die tussen zijn mensen wil (blijven) staan. De opleiding was bijzonder leerrijk en tegelijk confronterend. Door de unieke sfeer en de kleine groep gaf éénieder zich gemakkelijk bloot. De aangename sfeer tijdens de oefeningen leidde tot een beter inzicht in je eigen kwaliteiten en gebreken in de omgang met de andere. Met een aantal interessante technieken leerden we hoe we onze "gebreken" kunnen ombuigen in kwaliteiten."

"Persoonlijk heb ik het meest geleerd van onze coach toen hij ons voordeed hoe je met "doorvragen" tot de essentie van een probleem doordringt. De manier hoe Benjamin ons leerde hierbij vertrouwen uit te stralen, vond ik ongelooflijk"

"Normaalgezien heb ik weinig geduld met cursussen. Dit keer echter zat ik van de eerste minuut tot de laatste geboeid te luisteren. Dit ga ik doorvertellen aan mijn collega's!"

"De cursus was voor mij zeer leerrijk en er werd vrij individueel gewerkt. Enthousiaste docent."

Website van de maand: One2Be

Website van de maand: One2BeWe maakten de website voor Bernadette Bernaert, een ervaren zakenvrouw op het vlak van B2B en Retailverkoop. Ze verzorgde jaren de Business Development en Account Management van verscheidene bedrijven en diverse industrieën. Een aantal jaren geleden besloot ze haar diensten via haar eigen bedrijf ook aan anderen aan te bieden.

Dat deed ze eerst uitsluitend via haar persoonlijke en zakelijke netwerk. Met een reeks tevreden klanten is ze nu klaar voor uitbreiding van haar bedrijf en diensten. Daar hoort natuurlijk een professionele, goed geschreven site bij. Is dat gelukt? Oordeel zelf!

  Bekijk het hier

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be