YourCoach Nieuwsbrief | Januari 2010

Beste ,

Gelukkig 2010! Het valt ons op dat weinigen nog goede voornemens doen. En waarom zouden we? Voornemens zijn op zich vormen van 'proberen', en dat draait meestal toch nergens op uit. Dit jaar wordt voor ons dan ook het jaar van concrete actie!

Nieuwe inzichten die omgezet worden in een verandering van de realiteit. Onze coaching skills uitbreiden. Een resem interessante projecten, boeken en sites om onze ervaring en vaardigheid nog verder te verdiepen. Bedankt om erbij te zijn, het wordt een schoontje!

Benjamin Ball
Tom Hallez

YourCoach biedt nu ook gedragsanalyses aan
YourCoach biedt nu ook gedragsanalyses aan

YourCoach is nu gecertifieerd gebruiker van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International, dat gebaseerd is op de DISC Profielen van Marston. Deze analyse, die op acht minuten kan afgenomen worden, inventariseert de gedragseigenschappen van een persoon in de werksituatie en geeft een vergelijking van het eigenbeeld, het werkmasker en het gedrag onder druk.

  Meer over YourCoach gedragsanalyse

YourCoach en het enneagram
YourCoach en het enneagram

We volgden een bijkomende opleiding enneagram - bijzonder interessant! Het enneagram laat toe mensen te schetsen naar karaktertype, en van daaruit uitdagingen en angsten te identificeren en effectiever aan te pakken. Een goede aanvulling van onze coaching skills!

  Meer over het enneagram

Nieuwe YourCoach opleidingen voorjaar 2010

In samenwerking met Syntra Midden-Vlaanderen organiseert YourCoach in 2010 drie nieuwe opleidingen. Deze opleidingen gaan door te Sint-Niklaas in de gebouwen van Syntra.

Datum Opleiding   Plaats
11 maart 2010
7 mei 2010
Right brain workout - toepasbare creativiteit op de werkvloer
In samenwerking met Syntra Midden-Vlaanderen
  Sint-Niklaas
18 maart 2010
27 mei 2010
Motivatie op de werkvloer: hoe creëer je een ondersteunende bedrijfscultuur?
In samenwerking met Syntra Midden-Vlaanderen
  Sint-Niklaas
1 april 2010
28 mei 2010
e-Marketing: van commerciële website tot sociale media
In samenwerking met Syntra Midden-Vlaanderen
  Sint-Niklaas
Winter
Nieuwe blog posts

"Maak fantastische fouten"

Een artikel over het omgaan met de angst om fouten te maken. De weg naar het bereiken van ongelofelijk succes in je leven is geplaveid met fouten en onvolkomenheden. Door één stap tegelijk te nemen kan je je angst gebruiken om onweerstaanbaar richting succes evolueren.

  Lees meer

"Verlangens"

Inzichten in hoe je kan omgaan met verlangens die je ongedurig en misschien zelfs ongelukkig maken. Door het opgeven van de weerstand die gepaard gaat met het niet ingelost zijn van onze verlangens, krijgen we toegang tot een vermogende staat die al onze verlangens in vervulling laat gaan.

  Lees meer

"Het verschil tussen weten en kunnen"

Soms denken we dat door iets te weten, we het ook kunnen. Niks is minder waar; beide processen spelen zich op compleet andere vlakken af. Leren is een instrument om beter te kunnen, en ook leuk. Maar het mag geen vervanging van je realiteit worden.

  Lees meer

Boek van de maand: Spoedcursus Verlichting - Tijn Touber
Spoedcursus Verlichting - Tijn Touber

De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en dacht: 'Als ik nu nog niet verlicht ben, dan word ik het nooit meer.' Hij keerde terug op aarde en ging weer vrijen, dansen, lachen, zingen, feesten en... verlicht zijn.

Een heerlijk boek om te lezen, licht en toch diepgaand. Ieder hoofdstuk heeft een ander thema en bevat opdrachten, bijpassende citaten en meditaties. Je hoeft je niet langer jaren terug te trekken in een monnikenklooster. Verlichting kan nu zoveel sneller en makkelijker – in spijkerbroek en driedelig pak, in de file, op café of op je werk. En met hippe schoenen.

Verlichting is je oorspronkelijke natuur en het is uiteindelijk zelfs moeilijker – en alleszins vermoeiender – om niet verlicht te zijn dan het wél te zijn. Dit boek is een juweel van wijsheid en inspiratie, een indicator van dé uitdaging van onze tijd.

  Je kan het hier krijgen

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be