YourCoach Nieuwsbrief | December 2010

Beste ,

Kerstmis is er! Binnen enkele dagen zitten we aan het familiale haardvuur, en een week later luiden we 2011 in. Iedere zonnewende is voor ons telkens een nieuw begin, zelfs zonder dat we dat bewust zo inplannen. We evalueren het voorbije jaar, herzien onze visie en prioriteiten en gaan weer aan het werk op een nieuw ingeslagen pad. Heb jij dat ook?

Wij vinden dat alleszins een goede zaak. Vaak zijn we zo bezig met dagelijkse dingen dat we het grotere plan uit het oog verliezen. Geen wonder dat we soms rondlopen met een onbestemd gevoel dat er iets niet klopt. Hoe komt dat?

Als je je dromen lang genoeg laat liggen, gaan ze eerst protesteren. Negeer ze lang genoeg, en ze zwijgen alsof ze er nooit geweest zijn. Dat is het ding met waardevolle dingen: je zou denken dat je ze nooit uit het oog kan verliezen maar ze verdwijnen stilletjes. Je merkt het pas wanneer het net te laat is - vaak hebben ze je trouwens uitvoerig gewaarschuwd, besef je later. Spijtig maar waar...

Dat ongemakkelijke gevoel dat je soms hebt is dus een signaal: doe iets voor je je dromen verliest! Vaak is dat 'doen' nogal confronterend. Je moet onder ogen zien wat je allemaal niet gedaan hebt, en de tijd die je verloren hebt aan onnodige dingen aanvaarden. Als je erin slaagt jezelf te vergeven en de draad weer op te pikken waar je hem zonder het zelf te weten losliet, staat je een mooi jaar te wachten! Het is immers nooit te laat om te worden wie je kon geweest zijn.

We wensen je het allerbeste en tot in 2011,

Benjamin
Tom

YourCoach Winter
Cadeautip: Coaching bon

Coaching bonNog op zoek naar dat ene, speciale cadeau voor die belangrijke persoon? Wat zou u vinden van...

Een Mentale Massage

Een 'Emotioneel Exces'-Exfoliatie

Een Spirituele Spa-Treatment

Coaching is massage voor verkrampte harten en zielen. Een kleine spirituele vakantie, waarbij jij de onverdeelde aandacht krijgt en je in alle vertrouwelijkheid jezelf mag zijn. Je kan eindelijk eens praten over dingen die je dwars zitten maar die maar niet besproken worden; je mag schaamteloos plannen maken voor de toekomst en ze omzetten in een concreet actieplan; je kan bepaalde patronen en gewoontes doorbreken.

Waarom niet iemand in jouw omgeving er een plezier mee doen? Het is niet alleen genieten, het is ook nuttig! Bovendien is het bijzonder origineel :-) Het perfecte cadeau dus.

Kost van een Coaching Bon: € 50, goed voor anderhalf uur geestelijk genot. Dat is dan nog eens een fikse korting op het normale coachingtarief, een echt topcadeau dus! Om te boeken stuur je ons een mail (info@yourcoach.be). We sturen je een certificaat, desgewenst in een mooie verpakking. De ontvanger kan contact opnemen met ons en een afspraak vastleggen.

Starterscontract van Stad Gent

Starterscontract van Stad GentHet starterscontract is een overeenkomst tussen de Stad Gent en startende ondernemingen (binnen de 3 jaar na hun opstart), waarbij de stad een deel van de door de starter gemaakte kosten terugbetaalt. Het is dus een vorm van steun aan veelbelovende Gentse ondernemers.

YourCoach diende een dossier in en ging in één keer door de beoordelingscommissie. Dat is hoogst uitzonderlijk, een mooie indicatie dat we op het goede pad zijn. De commissie loofde vooral ons divers aanbod van diensten, de realistische en tegelijk ambitieuze visie op groei en onze missie als bedrijf om anderen te helpen succesvol te zijn. We zijn hen bijzonder dankbaar voor hun erkenning en steun!

  Meer over het starterscontract

Website van de maand: School voor Relaties

Website van de maand: School voor RelatiesWe bouwden de website van de Nederlandse relatietherapeute Patricia Van Lingen. Niet enkel de website namen we onder handen; we pasten ook Branding toe en creëerden een nieuwe bedrijfsnaam voor haar: de School voor Relaties. Deze straalt helemaal uit waar Patricia, met haar stevige aanpak en jaren ervaring, voor staat: het bieden van betere relaties met jezelf en met je partner via opleidingen en persoonlijke begeleiding.

De website werd geschreven met het oog op zoekmachine-optimalisatie, en beschikt over ons Content Management Systeem waarmee Patricia zelf de websiteteksten kan aanpassen.

  Bekijk het hier

Opleidingen voor 2011

Met de komst van het nieuwe jaar komen ook de voornemens en de plannen. Hoog tijd om eens te kijken naar mogelijke opleidingen:

NIEUW! - NLP voor Managers

Deze opleiding voor managers geeft je ook praktische communicatie middelen voor meer slagkracht op het werk, en richt zich daarnaast ook op leiderschapsvaardigheden. Via NLP leer je anderen sneller begrijpen, en jezelf beter uitdrukken. Het maakt ook de communicatie met hogere niveaus van de organisatie makkelijker, en de samenwerking met collega's vlotter.

NIEUW! - Communicatietraining voor bedrijven

Tijdens deze opleidingen krijg je praktische communicatiemiddelen aangereikt om meer slagkracht te hebben op het werk. Via NLP leer je anderen sneller begrijpen, en jezelf beter uitdrukken. Het maakt de communicatie met hogere niveaus van de organisatie makkelijker, en de samenwerking met collega's vlotter.

SEO Copywriting

Met SEO copywriting (of schrijven voor zoekmachines) leer je teksten schrijven die verkeer aantrekken van Google. Je leert welke woorden in je teksten te verweven, en hoe je een tekst kan structureren voor maximaal effect.

Coachend Leiderschap

Coachend Leiderschap staat voor het motiveren en begeleiden van medewerkers vanuit hun eigen intrinsieke interesses en drijfveren. Mensen krijgen verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ruimte om te leren uit hun fouten. Je combineert eigenlijk het begeleiden van je mensen met het bereiken van doelen.

   Bekijk onze opleidingsdata voor 2011

Feedback over onze opleidingen

"De opleiding coachend leiderschap is een echte aanrader voor een leider en/of coach (in spe) die tussen zijn mensen wil (blijven) staan. De opleiding was bijzonder leerrijk en tegelijk confronterend. Door de unieke sfeer en de kleine groep gaf éénieder zich gemakkelijk bloot. De aangename sfeer tijdens de oefeningen leidde tot een beter inzicht in je eigen kwaliteiten en gebreken in de omgang met de andere. Met een aantal interessante technieken leerden we hoe we onze "gebreken" kunnen ombuigen in kwaliteiten. Persoonlijk heb ik het meest geleerd van onze coach toen hij ons voordeed hoe je met "doorvragen" tot de essentie van een probleem doordringt. De manier hoe Benjamin ons leerde hierbij vertrouwen uit te stralen, vond ik ongelooflijk."

"Normaalgezien heb ik weinig geduld met cursussen. Dit keer echter zat ik van de eerste minuut tot de laatste geboeid te luisteren. Dit ga ik doorvertellen aan mijn collega's!"

"De cursus was voor mij zeer leerrijk en er werd vrij individueel gewerkt. Enthousiaste docent."

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be