YourCoach Nieuwsbrief | 3 jaar YourCoach

Beste [VOORNAAM],

De zomervakantie is alweer bijna voorbij! Of we het nu willen of niet, september komt eraan en daarmee ook de drukke opstart van het najaarseizoen. Hopelijk heb je heerlijk kunnen genieten, en ben je klaar om erin te vliegen!

Wij kijken alvast uit naar een rijkelijk gevuld seizoen. Deze maand worden we trouwens 3 jaar oud! Dat wordt binnenkort zeker gevierd, want we blikken terug op een hele hoop prachtige ervaringen en een gestage groei die we, met jouw steun, onverminderd hopen verder te zetten.

Dat het vooruitgaat, zie je ook in deze nieuwsbrief weer. De YourCoach-familie telt een nieuwe telg (Dean Matthew Ball, zoon van Benjamin), een nieuw evenement (MyCoachDay Gent 2012) en een nieuwe reeks opleidingen.

Met dit alles kan het niet anders dan knallen dit jaar. We zien je graag op één van onze vele evenementen!

Met warme groeten,

Tom en Benjamin

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Terugblik op 3 jaar YourCoach
Terugblik op 3 jaar YourCoach

Het lijkt al eeuwigheden geleden... Amper 3 jaar geleden besloten we onze job bij de Amerikaanse softwaregigant Nuance op te geven, en ons voluit in het YourCoach-avontuur te storten. 3 jaar verder maken we een tevreden balans op van een succesvolle reis.

We maakten op de blog een overzicht van onze 10 grootste successen.

  Naar de blogpost '3 jaar YourCoach'

De nieuwste telg in de YourCoach-familie: Dean Matthew Ball
Dean Matthew Ball

Er is er eentje bij! Op 10 juli werden Benjamin (Ball, zaakvoerder van YourCoach) en zijn vriendin Maria de trotse ouders van Dean Matthew Ball. De nieuwe kleine surfgod en zijn mama stellen het goed. We kijken ernaar uit hem te zien opgroeien...

"Het vaderschap is een ongelofelijke ervaring, heel intens. Het zet veel zaken in perspectief, en opent nieuwe werelden. Eén van die dingen die je pas doorgrondt wanneer je het meemaakt.

Het doet me denken aan de hele reis van persoonlijke ontwikkeling: ook dat kan je moeilijk delen met mensen die ze zelf nog niet ondernomen hebben. En toch is het effect ervan onmiskenbaar. Ik kan het iedereen aanraden!"

MyCoachDay Gent – 22 september 2012

Zoals vorig jaar organiseren we ook dit jaar MyCoachDay Gent, de dag waarop jij meer dan 20 coaches kan ontmoeten en workshops bijwonen. Op zaterdag 22 september kan je weer terecht in Centrum Open Mind, voor een rijkelijk gevuld programma en interessante ontmoetingen. Ter plekke zijn eten en drinken voorzien tegen schappelijke prijzen.

Het programma is nog in opbouw, maar je kan al een kijkje nemen naar de coaches op op www.yourcoach.be/mycoachday/.

Het thema dit jaar is ‘Werk en Zingeving’, dus alles over het hoe en waarom op de werkvloer. We gaan voor een uitgebreid gamma coaches zodat jij allerlei benaderingen en persoonlijkheden kan ervaren alvorens een keuze te maken van coach.

Wil jij er ook bij zijn?

Voor €10 krijg je toegang tot alles: meer dan 20 coaches en 17 workshops. Schrijf op voorhand in om je plaats te boeken en krijg er 2 drankbonnetjes voor niks bij!

  Schrijf je hier in

Integrale Coaching – Updates voor 2012-2013

Het zijn niet enkel de lesgevers die een opleiding maken tot wat ze is. Een opleiding wordt ook gevormd door haar deelnemers, die met hun vragen en eigen manier van toepassen voortdurend de leerstof aanvullen en versterken. Met de tweede jaargang van de opleiding Integrale Coaching is de methode verrijkt en uitgebreid.

De essentie blijft natuurlijk behouden: diepgaande en effectieve coaching met eenvoudige formats, rekening houdende met de totaliteit van beïnvloedende factoren op verschillende vlakken. Wat erbij komt is de verfijning van de attitudes, en een hele reeks nieuwe technieken die we in de loop van de opleiding uitwerkten en meekregen om bepaalde zaken tastbaar te maken.

NIEUWE folder

Integrale Coaching

De nieuwe folder is een reflectie van de evolutie die we vorig jaar doormaakten. Wat onder andere veranderd is: de doelgroep is verruimd, van coaches in opleiding naar iedereen die een coachende attitude wil binnenbrengen in diens werk en leven.

Daarom is ook de naam van de People Manager Zesdaagse veranderd naar Essentials: het gaat niet enkel om het managen van mensen, maar vooral om het creëren van een authentieke houding waaruit de positieve concrete resultaten als vanzelf voortvloeien.

  Bekijk hier de nieuwe folder

Experience Weekend augustus - verslag

Vorige week ging het opleidingsseizoen van start met het eerste (van twee) Experience Weekends in de reeks Integrale Coaching. In die twee dagen kan je onze aanpak ervaren, en beslissen of de volledige opleiding iets voor jou is. Door onze technieken te ervaren krijg je ook verschillende sletuels mee voor je eigen ontwikkeling.

  Lees hier het verslag

NLP Practitioner Turbo
NLP

Onze NLP Opleidingen zitten ook in de lift! Dit jaar gaan we van start met een volledig gamma aan volwaardige NLP-cursussen. Het lesgeversteam bestaat uit Tom Hallez (YourCoach, BE) en Gisette van Schie (Improving Business, NL), beiden ervaren trainers en meervoudig gediplomeerde NLP-experts.

Altijd al benieuwd geweest naar deze fascinerende techniek die al duizenden mensenlevens getransformeerd heeft? Van gezinsleven tot verkoopstechniek, van communicatie tot het aanpakken van fobieën: NLP kent het meest uitgebreide gamma tools van alle coachtechnieken.

Ontdek op 6 dagen de fundamenten van deze wereld aan mogelijkheden. Tijdens de NLP Practitioner Turbo leer je effectiever communiceren, taalpatronen herkennen, doelen bereiken en betere relaties opbouwen.

  Meer over de NLP Practitioner Turbo

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille