YourCoach Nieuwsbrief | Augustus 2010

Beste ,

De Gentse Feesten zijn achter de rug... Tijd voor een rustige maand augustus om ons voor te bereiden op het komende jaar. Want het wordt druk! We hebben een nieuwe opleiding coachend leiderschap waarvoor de inschrijvingen net geopend zijn, en we blijven onze andere diensten aanbieden aan particulieren en bedrijven. Vul bijvoorbeeld eens een coaching intake in, of laat een gratis website evaluatie doen. Als je nog vakantie hebt: veel plezier en tot in september!

Groeten,

Benjamin
Tom

Nieuwe opleiding: Coachend leiderschap
Nieuwe opleiding: Coachend leiderschap

In samenwerking met Natural Leadership presenteert YourCoach een exclusieve tweedaagse voor leidinggevenden. De opleiding gaat door in Patyntje, het bekende Gentse restaurant aan de Leie. Een prachtige gelegenheid om bij te leren, te netwerken en te genieten van de culinaire geneugten van deze toplocatie.

Als coachend leider kan je een effectieve leidersrol opnemen, krijg je moeiteloos respect en zijn er duidelijke afspraken. Je leert omgaan met moeilijke situaties door problemen als opportuniteiten te zien en van elke dialoog een constructieve te maken. Je combineert met succes persoonlijke betrokkenheid met operationele daadkracht. Je werkt een visie uit, inspireert anderen en bouwt sterke wederzijdse werkrelaties op.

De opleiding gaat door op 28/29 oktober, en 25/26 november.

  Meer over deze opleiding

Coaching voor skeptici
Coaching voor skeptici

Ben je wel benieuwd naar coaching, maar weet je niet goed wat het inhoudt? Of zit je momenteel met een situatie waar je meer duidelijkheid of zelfs verandering in wil? Deze intake geeft je een proevertje van coaching. Zelfs al is dat niks voor jou, kan je uit deze vragen al heel wat halen. Ze zijn zo opgesteld dat ze je op een andere manier naar de situatie laten kijken. Op een kwartier kan je dus al verder staan in jouw situatie. Geloof je er niet in? Probeer het uit, en laat het ons weten!

  Gratis coaching intake

Onze diensten voor bedrijven

HR - Persoonlijke ontwikkeling

We vatten recent onze diensten voor activiteiten samen en plaatsten alles samen op één overzichtelijke pagina. Werk je bij een bedrijf en ben je benieuwd wat YourCoach allemaal voor jou kan doen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling?

  Meer over executive & business Coaching

Marketing en communicatie, websites en copywriting

Daarnaast blijven we ook marketing- en communicatieprofessionals. Onze voornaamste werkgebieden zijn webdesign en copywriting voor web en zoekmachines. Als geen ander kunnen we teksten schrijven die geoptimaliseerd zijn om verkeer van Google aan te trekken, en die tegelijk aantrekkelijk geschreven zijn voor webbezoekers.

  Meer over branding

  Bekijk onze referenties

Hoe goed scoort jouw website in Google?
Hoe goed scoort jouw website in Google?

Heb je een website maar weet je eigenlijk niet of die het nu goed doet? Geef ons je tien belangrijkste sleutelwoorden en wij laten je weten op welke positie je staat in Google.be en Google.com (en eventueel andere zoekmachines, je zegt het maar).

YourCoach bekijkt en analyseert daarenboven je website aan de hand van een aantal eenvoudige vragen. We geven een aparte score voor ontwerp, bruikbaarheid, vindbaarheid in Google en online marketing. Een aanrader om te weten hoe je je website een stapje hoger kan tillen. Waarom doen we dat? Gewoon, omdat we dat leuk vinden - en wie weet kunnen we je wel helpen bij het verbeteren van je site!

  Gratis website evaluatie

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be