YourCoach Nieuwsbrief | April 2012

Beste [VOORNAAM],

De lente is aangebroken! Naar goede gewoonte is dat de tijd dat de Japanse kerselaar in het YourCoach-kantoor in volle glorie komt te staan. Ook de tuin wordt opnieuw aangelegd.

Over tuinieren trouwens: wat een heerlijke bezigheid! Iets dat uit zo’n klein zaadje ontstaat en het een eigen leven aanneemt – echt één van de wonderen van het leven. Het stemde ons tot nadenken.

Een tuin heeft een zekere ruimte en vermogen om zaken voort te brengen. Net zoals je in je leven maar zoveel energie hebt om alles gedaan te krijgen. Sommigen investeren nergens in, en laten het maar lopen. Anderen kiezen enkel voor zichzelf en plegen roofbouw op zichzelf. Alsof ze niet een tuin, maar een continent ter beschikking hebben.

Hoe pak jij leven en werk aan: wat voor een tuinier ben jij? Plant je zaadjes en verzorg je ze zorgvuldig zodat ze tot bloei zouden komen? Kies je zelf wat er in jouw tuin bloeit, of is het overwoekerd met zaken waarvoor je niet gekozen hebt? Misschien hebben velen daarom het gevoel dat ze geleefd worden: hun eigen tuin behoort hen niet meer toe.

Dit zijn de vragen waar wij dagelijks mee werken. Tijdens onze opleidingen, in persoonlijke coachsessies, bij het begeleiden van ondernemers... We werken aan het proces van persoonlijk en professioneel tuinieren: wieden, planten, verzorgen en uiteindelijk de vruchten plukken.

Is er werk aan je tuin? We begeleiden je.

Met warme groeten,

Tom en Benjamin

YourCoach Café wordt 1 jaar!

Het is ondertussen een jaar geleden dat we startten met ons maandelijks netwerkevent in de Zebrastraat. Een zaadje dat ondertussen al een aantal mooie momenten heeft opgeleverd. Voor ons blijft het telkens een gezellige en verrijkende gelegenheid waar we elke maand naar uitkijken. We hebben dan ook schitterende sprekers gehad, en er is overvloedig bijgeleerd en -gepraat.

  Bekijk hier de vorige sprekers

Donderdag 19 april 2012: 'NLP en Allergie'

Donderdag 19 april 2012: 'NLP en Allergie'

Deze maand maken we er iets speciaals van om die verjaardag te vieren! Onze eigenste Tom geeft een praktische inleiding tot NLP en rondt af met een demonstratie. Daarbij zal hij een allergie bij één van de deelnemers onder handen nemen. Hij zal ook informatie geven over onze officiële NLP Opleidingen.

Daarna bieden we de gelukkige aanwezigen een gratis YourCoach cocktail (of mocktail) aan, gecreëerd door Cocktail Flavours. Er kunnen die avond maximaal 25 mensen binnen (we zaten bij versturing van deze nieuwsbrief al aan 10), dus schrijf je zeker op voorhand in!

  Schrijf je hier in

Nieuwe Life coaching pagina
Nieuwe Life coaching pagina

Na drie jaar YourCoach was het nog eens tijd om onze Life coaching pagina te herzien. Onze aanpak en vaardigheden zijn geëvolueerd, evenals het beroep zelf en de verwachtingen van onze klanten. Feedback is welkom!

  Bekijk hier ons aanbod voor life coaching

Nieuwe NLP Opleidingen
Nieuwe NLP Opleidingen

Nu we een gecertificeerde NLP-trainer in huis hebben, wordt het hoog tijd dat we de krachtige toolbox die NLP is, doorgeven. Daartoe ontwikkelden we verschillende NLP trajecten die je naargelang je voorkennis, tijd en noden kan volgen.

  Meer over de NLP Opleidingen

Website van de maand: WeddingPlanning.be
Website van de maand: WeddingPlanning.be

Lang geleden dat we nog eens een website van de maand hadden. Dat komt omdat we ons steeds meer exclusief bezighouden met coaching en opleidingen. Op termijn zullen we dan ook onze webactiviteiten onder een andere naam onderbrengen, en wordt YourCoach zuiver gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Deze website wilden we je echter niet onthouden. WeddingPlanning.be maakten we samen met Vannuchi Events, om alle leveranciers rond het huwelijk samen te brengen. Ken je iemand die op trouwen staat, of wil je zelf ideeën opdoen? Neem eens een kijkje!

  Bekijk weddingplanning.be

Social media training

We volgden onlangs een social media training. Vanaf nu kan je dus dagelijks interessante artikels en links ontdekken bij ons!

Volg ons op onze nieuwe Facebook-pagina

Onze Facebook-pagina was aan vernieuwing toe, en heeft nu de Timeline-look van Facebook. Hier komen alle events, acties en foto’s te staan.

  Word lid van onze Facebook-pagina (Bezoek de pagina en klik daar op ‘Like’)

Waar je ons nog online kan vinden:

  Volg ons op Twitter (@yourcoachbe)

  Ontvang onze blogartikelen in je mailbox (links bovenaan)

  Voeg ons toe op LinkedIN (Benjamin)

  Voeg ons toe op LinkedIN (Tom)

  Laat je inspireren door onze Pinterest-borden

  Geef ons Klout

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille