Brochures

Download hier onze brochures! Deze brochures zijn opgeslagen als PDF-bestand. U kunt ze bekijken met Adobe® Acrobat® Reader®, een programma dat gratis verkrijgbaar is via www.adobe.com.

Life coaching brochure

Life coaching brochureWelke delen van je leven lopen niet zoals je zou willen? Loop je ergens in vast, waar je niet alleen uitraakt? Ben je op zoek naar steun en inspiratie, maar is er niemand in je omgeving die je kan of wil helpen?

Dan kunnen wij je begeleiden. Onze coaches prikkelen je, dagen je uit en brengen je huidige situatie in kaart zodat je ze actief kan aanpakken. Life coaching kan gaan om liefde, vrije tijd, vrienden, familie... maar even goed over de balans werk-leven, of het maken van carrièrekeuzes die aansluiten bij je passie.

Download Life coaching brochure (PDF - 1 MB)

Loopbaanbegeleiding Particulieren brochure

Loopbaanbegeleiding Particulieren brochureDownload Loopbaanbegeleiding Particulieren brochure (PDF - 582 KB)

Loopbaanbegeleiding Bedrijven brochure

Loopbaanbegeleiding Bedrijven brochure

Download Loopbaanbegeleiding Bedrijven brochure (PDF - 2,5 MB)

Business coaching brochure

Business coaching brochureYourCoach biedt tastbare professionele begeleiding aan bedrijven. Wij maken het menselijke meetbaar, en optimaliseren het. Dit onder drie vormen: opleidingen, business coaching en teamontwikkeling.

Onze passie voor het ontwikkelen van potentieel in al zijn vormen maakt ons een onmisbare partner om het menselijke aspect van de organisatie op punt te stellen. Ontdek hier hoe we werken, en voor welke thema's u bij ons terecht kan.

Download Business coaching brochure (PDF - 1,5 MB)

Coachend leiderschap brochure

Coachend leiderschap brochureAls manager krijgt u langs alle kanten druk. U moet tegemoetkomen aan de eisen van boven én onder bij het behalen van torenhoge resultaten halen op veel te weinig tijd. Men zou voor minder wat steun kunnen gebruiken!

Onze opleidingen in coachend leiderschap vervullen een tweeledige nood van leidinggevenden. Ten eerste het aanleren van menselijke vaardigheden om doorheen de politiek en verwachtingen in het bedrijf te navigeren. Ten tweede het uitwisselen met collega's uit andere bedrijven en sectoren, en inspiratie op te doen voor actuele problemen.

Download Coachend leiderschap brochure (PDF - 2 MB)

NLP brochure

NLP Opleiding brochureOp en naast de werkvloer wordt uw welslagen bepaald door de mate waarin u met verschillende mensen kan communiceren. Daarnaast is ook uw flexibiliteit bepalend, in de zin dat u in staat moet zijn om successtrategieën te identificeren, en toe te passen.

Maar al te vaak blijven we spijtig genoeg hangen in onze oude patronen. Zonder dat we het weten! NLP brengt uw onbewuste patronen aan de oppervlakte, en geeft u de kans ze zelf en bewust bij te sturen. Een krachtige toolbox om meer invloed en vermogen op te bouwen!

Download NLP brochure (PDF - 2,5 MB)

Integrale coaching brochure

Integrale coaching brochureIntegrale Coaching is het product van de hechte samenwerking tussen YourCoach en Centrum Open Mind. Beiden zijn we gepassioneerd door de ontwikkeling van formats voor meetbare persoonlijke groei, ook op vlakken waar het meten niet vanzelfsprekend is.

Door een combinatie van klassieke coachtechnieken met creatieve, intuïtieve en lichamelijke inbreng creëren we een effect dat je het best kan samenvatten als integraal. We brengen deze dimensies in kaart en geven interventies mee om via één dimensie op een andere in te spelen.

Download Integrale coaching brochure (PDF - 2,2 MB)

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!