YourCoach Opendeurdag - 19 september 2020

YourCoach Opendeurdag

COVID-19 heeft wonden geslagen, op alle gebieden. Het leven is niet meer hetzelfde, en zal het ook niet meer zijn. Hoe ga jij ermee om?

Drastische veranderingen, het is een fenomeen waar wij als coach dagelijks mee te maken krijgen. Of het nu ander werk, een andere woonplaats of relatie is – dezelfde patronen en reacties komen altijd terug.

Evenals de strategieën om ermee om te gaan. We geven je tools mee om nog beter doorheen de onzekerheid én opportuniteiten van deze periode te navigeren.

Thema van de Workshops:
Na de crisis, de heropbouw

Klik op een workshop voor meer informatie.

10u-11u - Wie ben je nu? (Integrale Coaching - Joke Vander Laenen)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Wanneer de omstandigheden veranderen, verander jij mee. Dat is geen optie, dat is een feit. Flexibiliteit is ook een grote kwaliteit, steeds de beste positie vinden in een nieuwe constellatie. Het zijn niet de mensen die vasthouden aan wat al voorbij is die opbloeien...

En tegelijk is er een kern in jou die altijd blijft. Een essentie, die kan veranderen van vorm. Zoals water kan stromen, bevriezen, verdampen en weer terug. In deze workshop ga jij met Joke op zoek naar die essentie, en tegelijk naar de nieuwe vorm die je in deze nieuwe tijden zal aannemen. Je bouwt verder aan je inspirerende levensverhaal.

11u30-12u30 - Niet (over)stressen bij verandering (Stress & Burn-out - Joke Adins en Jürgen Blommaert)

Traject: Stress & Burn-Out Coach - Stress en Burn-Out Adviseur - Individuele Begeleiding

Verandering is spannend, soms té. Hoe blijf je binnen de perken, hoe begin je niet te ‘flippen’? Als je in paniek slaat, neem je soms verkeerde beslissingen en/of verlies je onnodig bakken energie. Daardoor heb je niet de energie en mogelijkheden om de situatie om te buigen wanneer de kans zich aandient.

Met praktische technieken ga je in deze workshop met Joke en Jürgen aan de slag. Je innerlijke kalmte vergroot, je lichamelijke energie gaat omhoog, je motivatie om dingen aan te pakken stijgt. Je blijft steeds makkelijker flexibel en positief.

12u30-13u30 - Pauze

Tijdens de pauze kan jij (online) een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches.

13u30-14u30 - Modelleren van Change Champions (NLP - Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

Verandering overkomt iedereen, zeker nu. Maar niet iedereen gaat er op dezelfde manier mee om. Historisch komen bepaalde profielen beter uit crisis dan anderen. Dat is niet enkel geluk: er zit een strategie achter.

Samen met Tom bekijk je hoe kampioenen van verandering het aanpakten om om te gaan met drastische veranderingen in hun leven. Je destilleert er jouw eigen successtrategie uit die je onmiddellijk kan toepassen in jouw werk en leven.

15u-16u - Wat ga jij creëren? (Integrale Coaching - Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

De wereld verandert, en daarmee ook de rol van coaches en andere begeleiders (leidinggevenden, collega’s, ouders...). Wie heeft ons nodig? Wat kunnen we voor hen betekenen?

In deze workshop ga jij op zoek naar wat jij (als coach, of als partner, collega, naaste...) voor anderen kan realiseren. Je creëert de krijtlijnen (en/of verdere concretisering) van een levenswerk, een project waarin je jouw bijdrage en nalatenschap in de ogen van anderen vormgeeft. Een hoopgevende, verheffende ervaring waarin Benjamin naar goede gewoonte zijn meest spectaculaire 'showcoaching' bovenhaalt om je mee te nemen naar je hoogste zelf.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!