Jij kan je spreekangst overwinnen!

Zeker 75% van de mensen heeft moeite met het spreken voor een groep, of net in bepaalde individuele gesprekken. Bij sommigen is het echter zo erg dat het storend werkt. Klamme handen, een misselijk gevoel in de maag... Zelfs al ben je helemaal voorbereid, dan nog kan spreekangst verlammend toeslaan. Vervelend, zeker als je iets belangrijks wil verwezenlijken en je bij wijze van spreken door jezelf gesaboteerd wordt!

Spreekangst – hoe gaan we ermee aan de slag?

NLP coaching werkt met de manier waarop jouw ervaring en angsten gestruktureerd zijn in je hersenen. Zo zijn veel mensen met spreekangst vooral bezig met in zichzelf denken, in plaats van met hun aandacht bij het publiek te zijn. Of ze krijgen visies van dingen die verkeerd lopen, in plaats van beelden over hun succes. Of ze maken zich zorgen over hun voorbereiding en hoe de reacties later zullen zijn, in plaats van gericht te zijn op wat ze NU willen zeggen.

Je NLP coach brengt al deze dingen in kaart. We kijken waar het verkeerd loopt. We werken rechtstreeks aan jouw persoonlijke programmering met gespecialiseerde interventies. We ontmantelen onnuttige gedachten over jezelf, en verankeren gevoelens van kracht en zelfvertrouwen.

Je bouwt strategieën op om je instinctieve paniekreactie om te buigen naar een positieve spanning die je scherper maakt!

Pak vandaag je spreekangst aan!

Contacteer ons vandaag en boek een sessie om van je spreekangst af te raken. In enkele sessies zal je al een aanmerkelijk verschil voelen in je angst voor spreken in het openbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!