NLP Certificatie

Licensed Trainer of NLPYourCoach is Licensed Trainer of NLP en erkend door de Society of NLP, één van de oudste en grootste organisaties van NLP in de wereld.

Onze NLP opleidingen voldoen dan ook aan de vereiste kwaliteitsvoorschriften en de getuigschriften worden persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler, medegrondlegger van NLP en door John La Valle, voorzitter van de Society of NLP. Deelnemers ontvangen het internationaal certificaat van Licensed Practitioner of NLP of Licensed Master Practitioner of NLP.

Tijdens een speciale certificatiedag heb je de kans om jouw NLP kennis te demonstreren. Dit is niet verplicht; je kan dus ook zonder certificatiedag de opleiding succesvol vervolledigen.

Wat moet je doen om het certificaat te halen?

Alle deelnemers ontvangen een Bewijs van Deelname als ze minstens 80% van de modules aanwezig waren.

Daarnaast reiken we een Licensed Practitioner of NLP certificaat uit na succesvolle beëindiging van het NLP Practitioner Programma, en het afleggen van een proef. Deze bestaat uit een schriftelijke en mondelinge demonstratie van jouw (Practitioner) NLP kennis en een voorstelling van één van de geziene NLP basistechnieken. Deze proef is vrijwillig.

Tenslotte reiken we een Licensed Master Practitioner of NLP certificaat uit na succesvolle beëindiging van het NLP Master Practitioner Programma, en het afleggen van een proef. Deze bestaat uit een schriftelijke en mondelinge demonstratie van jouw (Master Practitioner) NLP kennis en de voorstelling van een persoonlijke modelling. Ook deze proef is vrijwillig.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!