Stop met overleven, en begin te LEVEN!

Gratis coaching intakeBotst u in uw leven steeds op dezelfde problemen en tekortkomingen? Werk dat maar niet wil vlotten, een conflict dat steeds terugkomt, een relatie die maar niet in de sporen wil blijven, een verslaving waar u telkens weer aan begint… Hoe u ook denkt dat u gegroeid bent, toch krijgt u soms het vervelende gevoel dat er eigenlijk niks veranderd is. Dat kan frustrerend zijn!

Bij coaching staat verandering centraal. Coaching richt zich (in tegenstelling tot therapie) niet zozeer op het probleem, als wel op de oplossing die we eraan kunnen geven. Uw coach gaat ervanuit dat alle hulpmiddelen en antwoorden in uzelf aanwezig zijn. Er start een avontuurlijke ontdekkingstocht door uzelf, waarbij de coach gebruik maakt van specifieke technieken en kennis om patronen naar boven te brengen en u naar duurzame nieuwe oplossingen te begeleiden. Een coach zegt u niet wat u moet doen, maar laat u ontdekken wat u zélf wil en wat goed is voor u.

Gratis coaching intake

Vul uw gegevens in en dan krijgt u binnen enkele minuten uw gratis coaching intake toegestuurd. Deze geeft u klaarheid over uw huidige situatie en luidt het begin van duurzame verandering in.

Naam*:
E-mail adres*:  
Tik verificatiecijfers*:   Verificatiewoord  
 
  Uw privacy is belangrijk voor ons! Lees onze privacyverklaring en juridische informatie.

Wat Personal Coaching voor u kan doen

Mensen die coaching hebben gehad, ervaren een groter vermogen om:

  • Zich bewust te zijn van wie ze zijn, hun gedrag en gewoontes;
  • Oude patronen te doorbreken en te kiezen voor nieuwe gewoontes;
  • Nieuwe persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen;
  • Hun doelen te definiëren en ze te bereiken;
  • Zichzelf te motiveren;
  • Effectiever te communiceren en sociaal vaardiger te worden;
  • Grenzen te stellen en hun emoties te beheren;
  • Waardevolle relaties op te bouwen;
  • Meer kwaliteit in hun leven te brengen.

Als een of meerdere van deze dingen u aanspreekt, is coaching wellicht iets voor u!

Wat anderen zeggen over coaching bij YourCoach

“Coaching heeft me op een compleet andere denkpiste gebracht! Ik heb geleerd de zaken niet al te snel negatief te omkaderen.”

L. - Gent

“Ik heb een hele transformatie meegemaakt. Ik gebruik mijn anker nog dagelijks en sta eindelijk weer recht in het leven.”

S. - Sint-Amandsberg

“Alles op een rijtje zetten: dat is precíes wat ik nodig had. Deels zelfs onbewust. Gewoon stap voor stap, van die meest evidente vraag tot die uiterst lastige doch eenvoudige. Zo natuurlijk voelde het aan dat ik me moeiteloos liet meeleiden... en dat loonde. Snel! Schrappen op dat verlanglijstje en er gewoon nieuwe op plaatsen, wat een fenomenaal krachtig gevoel.”

E. - Brussel

“Eén van de dingen die ik bij Benjamin geleerd heb is dat na je doel meteen de beschouwing volgt in welke mate het realistisch is, wat je opties zijn en dan uiteindelijk of je de prijs wilt betalen ervoor. Hij heeft veel oog voor welk soort coaching je nodig hebt als cliënt, en durft het zelfs aan feedback te vragen over zijn eigen coaching. In conclusie: je krijgt op korte termijn meer helderheid in wat je zelf wilt (of misschien accurater: hoe je zelf bent) en wat dat betekent voor je.”

J. - Gent

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!