MyCoachDay Gent - 22 september 2012

MyCoachDay GentCoaching is een containerbegrip. Zoveel mensen noemen zichzelf coach dat het moeilijk is te zien wat je nu kan verwachten. Wat zit er allemaal in die container? En welke vorm van begeleiding is juist voor jou?

Dat is waar MyCoachDay een (1) antwoord op geeft. Ontdek een hele dag lang een spectrum aan verschillende coaches en invalshoeken. Ervaar aan den lijve verschillende workshops met verschillende sprekers over werk, relaties, zingeving, doelen.. Een dag voor mensen die heldere antwoorden willen op hun levensvragen.

Het thema van dit jaar is Werk en Zingeving.

Lees hier het verslag van MyCoachDay 2011

online formulier

Voor wie?

  • Voor iedereen, als eerste kennismaking met wat coaching met je doet.
  • Voor wie reeds in aanraking is gekomen met coaching en zich nu verder wil verdiepen.
  • Voor coaches, om de kracht van 'coach de coach' te ervaren en/of om je collega's te ontmoeten.

Doorlopend workshops

Van 10u30 tot 17u30 gaan in 3 verschillende zalen workshops door van de aanwezige coaches en trainers. Iedere workshop geeft je iets praktisch bruikbaar mee.

Bekijk het programma van de workshops

Coachingsessies

Wandel eens rond, ontmoet de coaches. Spreekt iemands aanpak je aan? Volg dan in één van onze privéruimtes een korte coaching (max. 30 minuten) en ontdek of diens aanpak iets voor jou is. Op die manier kan je snel ontdekken bij wie je eventueel later een traject wil volgen.

Wat meer is, het ingangsticket geeft je achteraf ook recht op €10 korting voor een sessie achteraf bij om het even welke deelnemende coach.

Bekijk de deelnemende coaches

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!