Over de mindfulness trainer

Mindfulness trainer Sara DriegheSara Drieghe

Als vertrouwenspersoon wordt Sara dagelijks geconfronteerd met mensen die dreigen ten onder te gaan aan de vele eisen van het drukke leven en een onevenwichtige werk-privé balans. Via Frank De Waele en Jon Kabat Zinn kwam ze in aanraking met het zenboeddhisme.

Het besef dat alles in het leven verandert, dat mooie en pijnlijke momenten er evenzeer deel van uitmaken, naar binnen durven kijken en je bewust worden van je eigen oordelen, stoppen en even de tijd nemen om te doen wat de situatie vraagt zonder mee te gaan in je automatische reacties... het zijn inzichten en vaardigheden die haar leven hebben veranderd. Sara begon aan de opleiding tot mindfulnesstrainer aan de ArteveldeHogeschool en studeerde af in juni 2014.

De mindfulnesstraining die Sara aanbiedt is gebaseerd op Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), het oorspronkelijke programma van Jon Kabat Zinn. Het is geschikt voor mensen die bewuster en met meer aandacht in het leven willen staan, beter met stress willen kunnen omgaan of een versnelling (of twee) lager willen schakelen.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!