Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding met loopbaanchequesBen jij niet tevreden over je job?
Ben je op zoek naar je ware passie?
Wil jij je productiviteit en prestaties verbeteren?
Of wil je voor jezelf beginnen?

Dan ben je bij YourCoach aan het juiste adres! YourCoach is een erkende loopbaanbegeleider bij de Vlaamse Overheid. Je kan bij ons terecht met loopbaancheques. Met deze cheques betaal je slechts 40 euro voor 4 uur individuele job coaching.

Zoek je naar een loopbaanbegeleider die bij jou past?

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij een 'klik' en vertrouwen voelt bij de coach die jij verkiest, bieden wij een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vraag hier jouw gratis gesprek aan bij een loopbaancoach in jouw buurt. Bij YourCoach staat er een team professionele coaches voor je klaar, verspreid over Vlaanderen.

Gratis Kennismakingsgesprek Loopbaancheques

Wat kan je verwachten van een kennismakingsgesprek?

Wat komt er aan bod?

  • De loopbaanbegeleider stelt zichzelf voor.
  • We bespreken wat loopbaanbegeleiding wel en niet is.
  • We overlopen onze manier van werken en wat jij mag verwachten van de begeleider.
  • We verhelderen de procedure en voorwaarden van het VDAB loopbaanchequesysteem.
  • We beantwoorden jouw vragen.

Een kennismakingsgesprek duurt een half uur.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Wij gaan jou niet zomaar wat goedkoop advies geven over welke jobs zogezegd bij jou passen, of hoe je moet solliciteren. Dat vind je allemaal gratis via Google. Onze ervaring is dat het vaak niet daarover gaat, maar over wie jij bent en wat je (telkens opnieuw) doet.

Wij doen het werk dat enkel een ervaren en bedreven coach kan doen: we houden je een spiegel voor zodat je ziet wat er werkelijk is. We dagen je uit en laten je nieuwe invalshoeken ervaren. We exploreren - zonder voorkeur - de mogelijkheden en maken plannen voor jouw volgende stap. We nodigen je uit om je angsten te overwinnen en in beweging te komen.

Klinkt mooi, maar...

Dat zegt toch iedereen?

Bekijk hier wat een aantal van onze klanten zeggen over ons.

“De coaching bracht me helemaal bij mezelf en helderheid in wat ik al bereikt heb en verder wil bereiken, met een duidelijke visie hoe. Ik ging elk van de drie sessies buiten met sterke inzichten en heb nu veel zin om er voluit voor te gaan.”
Mira F.
“Elke sessie was op zich uniek, voelde aan als 'op mijn maat': uitdagend én haalbaar. Telkens kwam ik terug met 'goesting' om volgende stappen te zetten.”
Ida

Lees hier meer getuigenissen over Loopbaanbegeleiding bij YourCoach.

En het mooiste is...

Het hoeft jou niet veel te kosten. Individuele begeleiding is best een investering. Maar dankzij de Vlaamse Overheid kan jij bij een professional terecht voor een fractie van de prijs. Voor 1 loopbaancheque - die maar €40 kost - krijg je 4 uren individuele job coaching! Je zou gek zijn om er geen gebruik van te maken.

Het hoeft niet lang te duren. Als je er vandaag aan begint, kan je misschien zelfs deze week nog je eerste gesprek hebben en op weg zijn naar beter, ander(s), nieuw... werk.

Meer weten over het systeem van loopbaancheques? Bekijk hier een video over loopbaanbegeleiding met loopbaancheques.

Wat is uniek aan loopbaanbegeleiding bij yourcoach?

Wij zijn echte coaches. Dat wil zeggen dat we de antwoorden uit jou halen. Zelfs zaken waarvan je niet wist dat ze in jou zaten. Dat doen we door een veilige omgeving te scheppen waarin jij je volledig kan uiten. Door pikante vragen te stellen waar je eens goed over moet nadenken. Door perspectieven en modellen aan te reiken die je blikveld verruimen. Door je spannende en goed gedoseerde opdrachten (mee) te geven waarvan je groeit en vooruit gaat.

Vraag hier jouw gratis gesprek aan bij een loopbaancoach in jouw buurt.

Gratis Kennismakingsgesprek Loopbaancheques

Wil je liever direct beginnen?

Dat Kan. Contacteer ons vandaag nog om direct met loopbaanbegeleiding te beginnen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!